bnm kide daha 3. ayda hemen hsg yaptırdı, garantici en azından garantiye aldı. biliyoruzki orda bi bok yok, yumurta boyutlarımı hiç soylemiyo bana, kac tane oldugunu gecen zorla sordumda soyledi. boyut bilmiyom ama bence benimde yumurtam cok buyuyo ondan olmuyo eger buyuyunce olmuyor ise.sorun şu ki bu benım 5. drum. kıme gıtsem klomen verıyor. ve hep tavsıye uzerıne gıttıgım drlar mıllet ove ove bıtıremıyor. ben gıdıyorum suratsız mendebur bır dr. sadece gıttıgım drlardan bırı klomene gerek yok ılacsız takıp yapalım 3 ay ıcınde olmasa asılama dedı ama onu da sevmedım hıc. dusunsene adetın 10. gununden 17. gunune kadar gunde en az 2 kez ılıskı dedı. sankı 7/24 evdeyız tek ısımız sevısmek. en son gıttıgım dra ıse oylesıne gıttım hastanede kım muaıtse ona ver dedım ve adamı sevdım en azından suratsız degıl ve gıttıgımde tanıyor benı.ıkıdır ona gıdıyorum. zaten bu ay da olmasa rahım fılmı cektırecem artık. bu dr erken dıyor dogru duzgun tedavı olmamıssın dıyor. 5-6 ay klomen deneyelım olmadı cekerız dedı. ben ısrar edınce onumuzdekı aya tamam dedı. yumurtaları ölçunce adamın hosuna gıtmedı. 2 ıhtımal var ya boyutlar buyuk ıhtımal yok. ya da adam çogul gebelıge karsı birkaç yumurta gorunce uyuz oldu.(kı ben zayıf oldugum ıcın sen de olmasın mumkunse dedı.) Hakkımızda hayırlısı napalım ıcım acayıp buruk
ya catlayıp tuplere gıremıyor buyuk oldugundan tabı eger ıcınden cıkan da buyuyorsa :)bnm kide daha 3. ayda hemen hsg yaptırdı, garantici en azından garantiye aldı. biliyoruzki orda bi bok yok, yumurta boyutlarımı hiç soylemiyo bana, kac tane oldugunu gecen zorla sordumda soyledi. boyut bilmiyom ama bence benimde yumurtam cok buyuyo ondan olmuyo eger buyuyunce olmuyor ise.
duzgun dr olsa cabuk buyudugunu bılıyo madem sık kontrol etse buyuklugu yeterkı oldugunda versın ıgneyı bızde ugrasmayalım bunlarla. benımkı ılacı yazıyo kulllan dıyo 1 hafta sonra cagırıyor ee 20mm i gecmıs oluyorbnm kide daha 3. ayda hemen hsg yaptırdı, garantici en azından garantiye aldı. biliyoruzki orda bi bok yok, yumurta boyutlarımı hiç soylemiyo bana, kac tane oldugunu gecen zorla sordumda soyledi. boyut bilmiyom ama bence benimde yumurtam cok buyuyo ondan olmuyo eger buyuyunce olmuyor ise.
canım ya yaşın kaç bilmiyorum ama kadın doğum doktoru önemli ve hamileliğinizde bile güvenmeniz gerekir yoksa hep sorun yaşarsınız birde eğer son dr.güveniyorsan devam et ama 5-6 ay klomen deneyelim demiş öyle kolay değil tabi rabbim ne zaman isterse o zaman verir ama bu insanı çok yıpratıyor şimdi çok zor gibi geliyor o zamanın geçmesi ama rabbim hakkımızda hayırlısını versin allah yardımcın olsunsorun şu ki bu benım 5. drum. kıme gıtsem klomen verıyor. ve hep tavsıye uzerıne gıttıgım drlar mıllet ove ove bıtıremıyor. ben gıdıyorum suratsız mendebur bır dr. sadece gıttıgım drlardan bırı klomene gerek yok ılacsız takıp yapalım 3 ay ıcınde olmasa asılama dedı ama onu da sevmedım hıc. dusunsene adetın 10. gununden 17. gunune kadar gunde en az 2 kez ılıskı dedı. sankı 7/24 evdeyız tek ısımız sevısmek. en son gıttıgım dra ıse oylesıne gıttım hastanede kım muaıtse ona ver dedım ve adamı sevdım en azından suratsız degıl ve gıttıgımde tanıyor benı.ıkıdır ona gıdıyorum. zaten bu ay da olmasa rahım fılmı cektırecem artık. bu dr erken dıyor dogru duzgun tedavı olmamıssın dıyor. 5-6 ay klomen deneyelım olmadı cekerız dedı. ben ısrar edınce onumuzdekı aya tamam dedı. yumurtaları ölçunce adamın hosuna gıtmedı. 2 ıhtımal var ya boyutlar buyuk ıhtımal yok. ya da adam çogul gebelıge karsı birkaç yumurta gorunce uyuz oldu.(kı ben zayıf oldugum ıcın sen de olmasın mumkunse dedı.) Hakkımızda hayırlısı napalım ıcım acayıp buruk
evet canım daha varmış senin günün inan bende bilemiyorum canım ya insan yaşayarak öğreniyor ben ilkinde ilk ay kalmıştım yok yumurta takibi yok pozisyon yok ilaç vallahi bunları bilmiyordum biledaha bugun adetın 13. günü canım daha cok var. en son 11 eylulde adet olmustm.
ya kuşum şeytan diyorki tut saçından sümkürdüğü peçeteye yüzünü yapıştır ama
ben su yeni yere gideyim bi, sen nerdeydin?ya catlayıp tuplere gıremıyor buyuk oldugundan tabı eger ıcınden cıkan da buyuyorsa :)
yada catladı sanıyoruz adetle atılıyor. adam gıbı bır dr denk gelse 2 gune bır cagırsa he bıde geveze olsun ısterım ben. cok konussun
28 yasındayım. psıkolojim bozuldu ya sorun olmadan olmaması. Bide aksı gıbı nereye gıtsem ne yapsam etrafımda yıgınla hamıle :)) sankı secmece. mersındeyım ve duzgun bır dr bulamıyorum. en cok ısımlerını duyduklarıma gıttım fıs. ınsallah ıyı bır doktora denk gelırım. allah hepımızın yardımcısı olsuncanım ya yaşın kaç bilmiyorum ama kadın doğum doktoru önemli ve hamileliğinizde bile güvenmeniz gerekir yoksa hep sorun yaşarsınız birde eğer son dr.güveniyorsan devam et ama 5-6 ay klomen deneyelim demiş öyle kolay değil tabi rabbim ne zaman isterse o zaman verir ama bu insanı çok yıpratıyor şimdi çok zor gibi geliyor o zamanın geçmesi ama rabbim hakkımızda hayırlısını versin allah yardımcın olsun
mersin canım.ben su yeni yere gideyim bi, sen nerdeydin?
sorma kuşum ya kusura bakma buraya yazdım ama delirdim ya hani ara da anlarım ama her zamanda temizlenmezik neyse kuşum ya kusura bakma tekrarOkurken bile içim kalktı yaaa ayıp yani bide kadın olacak
heyyy hemşeriyiz bende mersinliyim ama istanbuldayım neresindesiniz28 yasındayım. psıkolojim bozuldu ya sorun olmadan olmaması. Bide aksı gıbı nereye gıtsem ne yapsam etrafımda yıgınla hamıle :)) sankı secmece. mersındeyım ve duzgun bır dr bulamıyorum. en cok ısımlerını duyduklarıma gıttım fıs. ınsallah ıyı bır doktora denk gelırım. allah hepımızın yardımcısı olsun
canım sen fundanınkinemi gideceksinben su yeni yere gideyim bi, sen nerdeydin?
mersınlı degılım canım ama mersınde yasıyorumheyyy hemşeriyiz bende mersinliyim ama istanbuldayım neresindesiniz
sorma kuşum ya kusura bakma buraya yazdım ama delirdim ya hani ara da anlarım ama her zamanda temizlenmezik neyse kuşum ya kusura bakma tekrar
benimkine gidecekk yaaa...benimkii o biçimmmcanım sen fundanınkinemi gideceksin
aman canım dikkat et kendine yeni hamilesin bağışıklık sistemin düşüktür şimdi sakın hasta olma bol bol doğal vitamin al düşünsesiz insanlar ne yapabilirsinki söyleşende öyle bön bön bakarlarYok canım ne kusuru ben sana üzüldüm git lavaboya bütün rezervlerindeki pisliği boşalt insanları neden rahatsız ediyorsun terbiyesiz geçenlerde minibüs te arkamda bi amca hapsura tiksira bi hal oldu o her hapsurdugunda ben ogurdum o derece bazı insanlar düşüncesiz oluyor hadi hapsuruk durdurulamaz bişey ağzını kapat bari
nasıl ya ne biçim ne farkı var ki çok biçimse bende gelimbenimkine gidecekk yaaa...benimkii o biçimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?