2014 Eylül'de hamiş olduğunu öğrenmek istiyenler

bnm kide daha 3. ayda hemen hsg yaptırdı, garantici en azından garantiye aldı. biliyoruzki orda bi bok yok, yumurta boyutlarımı hiç soylemiyo bana, kac tane oldugunu gecen zorla sordumda soyledi. boyut bilmiyom ama bence benimde yumurtam cok buyuyo ondan olmuyo eger buyuyunce olmuyor ise.

ya catlayıp tuplere gıremıyor buyuk oldugundan tabı eger ıcınden cıkan da buyuyorsa :)
yada catladı sanıyoruz adetle atılıyor. adam gıbı bır dr denk gelse 2 gune bır cagırsa he bıde geveze olsun ısterım ben. cok konussun

bu aksam saat 10 gıbı catlaması gerekıyor yumurtaların. akıntıyı gorsem rahatlayacam. umarım catlarlar. dua edın yavrular. yanı drlar bızı oyle bır duruma getırıyorkı artık bebek ıcın degıl kıst olmasın dıye dua eder olduk

Reactions: tzm
duzgun dr olsa cabuk buyudugunu bılıyo madem sık kontrol etse buyuklugu yeterkı oldugunda versın ıgneyı bızde ugrasmayalım bunlarla. benımkı ılacı yazıyo kulllan dıyo 1 hafta sonra cagırıyor ee 20mm i gecmıs oluyor

canım ya yaşın kaç bilmiyorum ama kadın doğum doktoru önemli ve hamileliğinizde bile güvenmeniz gerekir yoksa hep sorun yaşarsınız birde eğer son dr.güveniyorsan devam et ama 5-6 ay klomen deneyelim demiş öyle kolay değil tabi rabbim ne zaman isterse o zaman verir ama bu insanı çok yıpratıyor şimdi çok zor gibi geliyor o zamanın geçmesi ama rabbim hakkımızda hayırlısını versin allah yardımcın olsun

daha bugun adetın 13. günü canım daha cok var. en son 11 eylulde adet olmustm.
evet canım daha varmış senin günün inan bende bilemiyorum canım ya insan yaşayarak öğreniyor ben ilkinde ilk ay kalmıştım yok yumurta takibi yok pozisyon yok ilaç vallahi bunları bilmiyordum bile

ben su yeni yere gideyim bi, sen nerdeydin?

28 yasındayım. psıkolojim bozuldu ya sorun olmadan olmaması. Bide aksı gıbı nereye gıtsem ne yapsam etrafımda yıgınla hamıle :)) sankı secmece. mersındeyım ve duzgun bır dr bulamıyorum. en cok ısımlerını duyduklarıma gıttım fıs. ınsallah ıyı bır doktora denk gelırım. allah hepımızın yardımcısı olsun

heyyy hemşeriyiz bende mersinliyim ama istanbuldayım neresindesiniz

sorma kuşum ya kusura bakma buraya yazdım ama delirdim ya hani ara da anlarım ama her zamanda temizlenmezik neyse kuşum ya kusura bakma tekrar

Yok canım ne kusuru ben sana üzüldüm git lavaboya bütün rezervlerindeki pisliği boşalt insanları neden rahatsız ediyorsun terbiyesiz geçenlerde minibüs te arkamda bi amca hapsura tiksira bi hal oldu o her hapsurdugunda ben ogurdum o derece bazı insanlar düşüncesiz oluyor hadi hapsuruk durdurulamaz bişey ağzını kapat bari

aman canım dikkat et kendine yeni hamilesin bağışıklık sistemin düşüktür şimdi sakın hasta olma bol bol doğal vitamin al düşünsesiz insanlar ne yapabilirsinki söyleşende öyle bön bön bakarlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…