olsun neresindemersınlı degılım canım ama mersınde yasıyorum
aman canım dikkat et kendine yeni hamilesin bağışıklık sistemin düşüktür şimdi sakın hasta olma bol bol doğal vitamin al düşünsesiz insanlar ne yapabilirsinki söyleşende öyle bön bön bakarlar
ayyy geçmiş olsun canım allah şifa versin adettir olur zaten hamilelik başındaArtık çok geç hastayım oğlum okuldan alıp bana satti evde ailecek hastayiz akşamları ıhlamur partisi yapıyoruz :) ilaç ta icemiyorum bol bol meyve ye dayandik :) hayirlisi bakalım
pozcudayım canımolsun neresinde
kızlar ben de mersinli sayılırım orda akrabalar çok ve yazlık var :)heyyy hemşeriyiz bende mersinliyim ama istanbuldayım neresindesiniz
o kuşum ben ora doğumluyum ve hala akrabalarımız var yazlık nerdekızlar ben de mersinli sayılırım orda akrabalar çok ve yazlık var :)
mezitli dee yine mezitlide akrabalar var. merkezde de eniştemin ailesi yaşıyo :) siz ?o kuşum ben ora doğumluyum ve hala akrabalarımız var yazlık nerde
Bu kadar canını sıkacak birşey yok canım, boşu boşuna üzme kendini. Eşin izin alabilirse yaparsın aşılamanı. Olmadı diğer ay aşılama yaparsın bu ay çatlat yumurtanı başla dizdirsek falan filan:)Kızlar şimdi doktordan geldim...
Tek yumurta oluşmuş 19 mm ve sağ yumurtalıkta... Benim sağ tüpüm yok
Doktor çok sorun değil aşılamanı Perşembe günü yapalım ama ben yokum başka bir arkadaş yapacak dedi
Eşimi aradım Perşembe gününe izin almam mümkün değil dedi... Ne hissedeceğimi ne düşüneceğimi şaşırdım...
İnanın kendimi şuan imha etmek istiyorummmmmm
biz merkezde oturuyorduk mezitlide benimde dayımlar var amcamlar var ben kaç senedir gitmiyordum 10 sene oldu geçen sene gittim tanıyamadım çok gelişmiş merkez aynıda sahil çok değişmişmezitli dee yine mezitlide akrabalar var. merkezde de eniştemin ailesi yaşıyo :) siz ?
canım iyi düşün iyi olsun peki daha sonra gitsen olmuyormuymuş bilmediğim için soruyorum belki bundada bir hayır vardır bizim şer bildiklerimizde hayır hayır bildiklerimizde şer vardır bunu unutma rabbim hayırlısını versinKızlar şimdi doktordan geldim...
Doktor çok sorun değil aşılamanı Perşembe günü yapalım ama ben yokum başka bir arkadaş yapacak dedi
Eşimi aradım Perşembe gününe izin almam mümkün değil dedi... Ne hissedeceğimi ne düşüneceğimi şaşırdım...
Bu kadar canını sıkacak birşey yok canım, boşu boşuna üzme kendini. Eşin izin alabilirse yaparsın aşılamanı. Olmadı diğer ay aşılama yaparsın bu ay çatlat yumurtanı başla dizdirsek falan filan:)
Hem vardır bır hayır bunda da.. Belki bir sonra yaptırman gerekiyordur, daha fazla yumurtan olacaktır belki de.
Bir de şunu söylim klomenle aşılama yaptırmam ben olsam. Birçok dr klomenle yapılmaz diyor. İğnelerle yumurta sayısını arttırıp yapıyorlar şansın artıyor. Hakkında hayırlısı osun canım.
canım iyi düşün iyi olsun peki daha sonra gitsen olmuyormuymuş bilmediğim için soruyorum belki bundada bir hayır vardır bizim şer bildiklerimizde hayır hayır bildiklerimizde şer vardır bunu unutma rabbim hayırlısını versin
evet yaaa acaip değişmiş gerçekten. ben geçen yaz diil ondan önceki yaz gittim annem diyo ki o zamandan beri bile değişti :) ama güzel yer ben seviyorum özellikle ilkbahar ve sonbaharda dimi :)biz merkezde oturuyorduk mezitlide benimde dayımlar var amcamlar var ben kaç senedir gitmiyordum 10 sene oldu geçen sene gittim tanıyamadım çok gelişmiş merkez aynıda sahil çok değişmiş
kocan kendini imha etsin, aman ne var iki septircek o daKızlar şimdi doktordan geldim...
Kızlar şimdi doktordan geldim...
kocan kendini imha etsin, aman ne var iki septircek o da
canım nerde oturuyorsun hangi şehirde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?