2014 Eylül'de hamiş olduğunu öğrenmek istiyenler

Artık çok geç hastayım oğlum okuldan alıp bana satti evde ailecek hastayiz akşamları ıhlamur partisi yapıyoruz :) ilaç ta icemiyorum bol bol meyve ye dayandik :) hayirlisi bakalım

Kızlar şimdi doktordan geldim...
Tek yumurta oluşmuş 19 mm ve sağ yumurtalıkta... Benim sağ tüpüm yok
Doktor çok sorun değil aşılamanı Perşembe günü yapalım ama ben yokum başka bir arkadaş yapacak dedi
Eşimi aradım Perşembe gününe izin almam mümkün değil dedi... Ne hissedeceğimi ne düşüneceğimi şaşırdım...
İnanın kendimi şuan imha etmek istiyorummmmmm

Bu kadar canını sıkacak birşey yok canım, boşu boşuna üzme kendini. Eşin izin alabilirse yaparsın aşılamanı. Olmadı diğer ay aşılama yaparsın bu ay çatlat yumurtanı başla dizdirsek falan filan:)
Hem vardır bır hayır bunda da.. Belki bir sonra yaptırman gerekiyordur, daha fazla yumurtan olacaktır belki de.
Bir de şunu söylim klomenle aşılama yaptırmam ben olsam. Birçok dr klomenle yapılmaz diyor. İğnelerle yumurta sayısını arttırıp yapıyorlar şansın artıyor. Hakkında hayırlısı osun canım.

mezitli dee yine mezitlide akrabalar var. merkezde de eniştemin ailesi yaşıyo :) siz ?
biz merkezde oturuyorduk mezitlide benimde dayımlar var amcamlar var ben kaç senedir gitmiyordum 10 sene oldu geçen sene gittim tanıyamadım çok gelişmiş merkez aynıda sahil çok değişmiş

canım iyi düşün iyi olsun peki daha sonra gitsen olmuyormuymuş bilmediğim için soruyorum belki bundada bir hayır vardır bizim şer bildiklerimizde hayır hayır bildiklerimizde şer vardır bunu unutma rabbim hayırlısını versin

Benimde tek tesellim bu yönde çünkü herşeyden önce hayırlısını diliyorum Allah'dan ama insan kendini kaptırıp sonra öyle olumsuz olaylar karşılaşınca ister istemez keyfi kaçıyor...

Doğru söylüyorsun hayatım... Sana sonuna kadar katılıyorum ama insan olayın sıcaklığında mantıklı düşünemiyor...
Bakalım Mevlam ne eyler ne eylerse güzel eyler...
Bu arada gideceğin zamanı kendin belirleyemiyorsun maalesef doktor saat veriyor...

biz merkezde oturuyorduk mezitlide benimde dayımlar var amcamlar var ben kaç senedir gitmiyordum 10 sene oldu geçen sene gittim tanıyamadım çok gelişmiş merkez aynıda sahil çok değişmiş
evet yaaa acaip değişmiş gerçekten. ben geçen yaz diil ondan önceki yaz gittim annem diyo ki o zamandan beri bile değişti :) ama güzel yer ben seviyorum özellikle ilkbahar ve sonbaharda dimi :)

kocan kendini imha etsin, aman ne var iki septircek o da

canım nerde oturuyorsun hangi şehirde.

kocan kendini imha etsin, aman ne var iki septircek o da

Yok canım yaaa kocam benden daha çok istiyor 2.çocuğu ama işi yüzünden pek mümkün olamayacağını söyledi...
Bakalım artık hayırlısı yumurta 19mm olduğu için akşam hem bu konuda konuşma hemde çalışma var... Eğer konu tartışmaya dönüşürse bizim çalışma olayı da güme gider...

şimdi saygıdeger ovitrelle vs catlatma iğnesi kullanan arkadaslar size bir sorum olacak daha dogrusu danısmam lazım, yazıyorum iyi okuyun haaaaaaaaaa.
ben bu ay 1 eylulde adet oldum. dongum 27-28 gundur. 9 eylulde ovitrelle yapıldı ve gecen iğnemde ignenin tam 14. gunu adet oldum bu ay da buna istinaden dun tahlil yapıldı ve negatif sizlerle paylasmıstım. adet olmadım hala, 14. gun olmam gerekirmi yoksa 26-27 sinde normal dongudemi olur. iğne etkiliyormu senin adet dongunu, etkiliyor ise neden olmadım etkilemiyor isem adete kadar gec dollenme vs bişiler olma ihtimali var mı? yani daha onumde 4-5 gun var ve son sevisgen tarihimiz cumartesi 20 eylul.
yorumlarmısınız beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…