önce çalış sonra konuyu aç garantici ol azcık:)Yok canım yaaa kocam benden daha çok istiyor 2.çocuğu ama işi yüzünden pek mümkün olamayacağını söyledi...
Bakalım artık hayırlısı yumurta 19mm olduğu için akşam hem bu konuda konuşma hemde çalışma var... Eğer konu tartışmaya dönüşürse bizim çalışma olayı da güme gider...
canımcım normalde iğnenin 14-15-16 . günü adet olunur. Ben de kist olmuşmuştu ilk kulandığımda onda bile iğnenin 19. günü adet olmuştumşimdi saygıdeger ovitrelle vs catlatma iğnesi kullanan arkadaslar size bir sorum olacak daha dogrusu danısmam lazım, yazıyorum iyi okuyun haaaaaaaaaa.
ben bu ay 1 eylulde adet oldum. dongum 27-28 gundur. 9 eylulde ovitrelle yapıldı ve gecen iğnemde ignenin tam 14. gunu adet oldum bu ay da buna istinaden dun tahlil yapıldı ve negatif sizlerle paylasmıstım. adet olmadım hala, 14. gun olmam gerekirmi yoksa 26-27 sinde normal dongudemi olur. iğne etkiliyormu senin adet dongunu, etkiliyor ise neden olmadım etkilemiyor isem adete kadar gec dollenme vs bişiler olma ihtimali var mı? yani daha onumde 4-5 gun var ve son sevisgen tarihimiz cumartesi 20 eylul.
yorumlarmısınız beni
bu defa bende kist olma olanagı yok cunku progesteron cok yuksek cıktı yani kesin hepicigide catladı kalmadı bişi ondan eminim.canımcım normalde iğnenin 14-15-16 . günü adet olunur. Ben de kist olmuşmuştu ilk kulandığımda onda bile iğnenin 19. günü adet olmuştum
anladım canım bilmiyorum kusura bakma mevlamın vardır elbet bir bildiği kafana takmaDoğru söylüyorsun hayatım... Sana sonuna kadar katılıyorum ama insan olayın sıcaklığında mantıklı düşünemiyor...
Bakalım Mevlam ne eyler ne eylerse güzel eyler...
Bu arada gideceğin zamanı kendin belirleyemiyorsun maalesef doktor saat veriyor...
kız bak gelir döverim seni hapipisi yokmuşşşş puhahaha
evet bende memleketimi çok seviyorum yazın çekilmiyor ama çok sıcak oluyorevet yaaa acaip değişmiş gerçekten. ben geçen yaz diil ondan önceki yaz gittim annem diyo ki o zamandan beri bile değişti :) ama güzel yer ben seviyorum özellikle ilkbahar ve sonbaharda dimi :)
canım bu konuda benim bilgim yok ama daha gününe var stres yapma bekle allah korusun inşallah kist olmaz canımşimdi saygıdeger ovitrelle vs catlatma iğnesi kullanan arkadaslar size bir sorum olacak daha dogrusu danısmam lazım, yazıyorum iyi okuyun haaaaaaaaaa.
ben bu ay 1 eylulde adet oldum. dongum 27-28 gundur. 9 eylulde ovitrelle yapıldı ve gecen iğnemde ignenin tam 14. gunu adet oldum bu ay da buna istinaden dun tahlil yapıldı ve negatif sizlerle paylasmıstım. adet olmadım hala, 14. gun olmam gerekirmi yoksa 26-27 sinde normal dongudemi olur. iğne etkiliyormu senin adet dongunu, etkiliyor ise neden olmadım etkilemiyor isem adete kadar gec dollenme vs bişiler olma ihtimali var mı? yani daha onumde 4-5 gun var ve son sevisgen tarihimiz cumartesi 20 eylul.
yorumlarmısınız beni
güzellllllllllönce çalış sonra konuyu aç garantici ol azcık:)
önce çalış sonra konuyu aç garantici ol azcık:)
İstanbul'dayım canım... Eyüp de oturuyorum Şişlide çalışıyorum...
canım bi kan testi yaptırabiliyorsan yaptır istersenkızlar beim bügün adet günüm ama hala gelmedi gelicek gibi görünmüyor ama belimden göysüme ağrı var yorumlasanıza
nazar mı değdi topiğe anlamadım herkes bir gevşedi, umutsuzluk falan Allah sonumuzu hayretsin. Sıyırdıkkk zatiinoluyo herkez kacmıs
heee burada fena cıksam ucar giderim yani.kızlar yaaa fırtına çıktı burdaa bu ne rüzgaaaaaaar
sen evdemisinAa hadi ama kizlaarKeyiflenin biraz. Yaptim salatami yiyoz kocamla saglikli saglikli. Spora da gidesim var. cok enerjikimm. Hareketlenin siz de azck neselenin ya. Guzel gunler gelicek
Evet cnm bgn sadce iki saat dersm vardi 1-3 arasi. Esimn de dersi erken btti.sen evdemisin
ne güzel ya bizim kötü yanımız işimizi bitse bile mesai saatini bekliyoruz uyuz oluyorum ben bu işe işi biten gitsin dimiEvet cnm bgn sadce iki saat dersm vardi 1-3 arasi. Esimn de dersi erken btti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?