2014 Eylül'de hamiş olduğunu öğrenmek istiyenler

önce çalış sonra konuyu aç garantici ol azcık:)

Reactions: tzm
canımcım normalde iğnenin 14-15-16 . günü adet olunur. Ben de kist olmuşmuştu ilk kulandığımda onda bile iğnenin 19. günü adet olmuştum

canımcım normalde iğnenin 14-15-16 . günü adet olunur. Ben de kist olmuşmuştu ilk kulandığımda onda bile iğnenin 19. günü adet olmuştum
bu defa bende kist olma olanagı yok cunku progesteron cok yuksek cıktı yani kesin hepicigide catladı kalmadı bişi ondan eminim.

anladım canım bilmiyorum kusura bakma mevlamın vardır elbet bir bildiği kafana takma

evet yaaa acaip değişmiş gerçekten. ben geçen yaz diil ondan önceki yaz gittim annem diyo ki o zamandan beri bile değişti :) ama güzel yer ben seviyorum özellikle ilkbahar ve sonbaharda dimi :)
evet bende memleketimi çok seviyorum yazın çekilmiyor ama çok sıcak oluyor

canım bu konuda benim bilgim yok ama daha gününe var stres yapma bekle allah korusun inşallah kist olmaz canım

kızlar beim bügün adet günüm ama hala gelmedi gelicek gibi görünmüyor ama belimden göysüme ağrı var yorumlasanıza

Aa hadi ama kizlaar Keyiflenin biraz. Yaptim salatami yiyoz kocamla saglikli saglikli. Spora da gidesim var. cok enerjikimm. Hareketlenin siz de azck neselenin ya. Guzel gunler gelicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…