2014 Eylül'de hamiş olduğunu öğrenmek istiyenler

evet internettede yazıyor iskeleler falan uçmuş burda bişeycikler yok offf dok sıkıldım ya kuşum sen nasılsın
allah allah noluyo bugun ki ya, bende patlıcam valla, öğlendede bi tuhaf oldum, sigara içiyordum bi nefesim daraldı nefes alamadım resmen kalp atıslarım hızlandı ölüyom sandım. suandada iş var ama inanın yapmak istemiyorum ve ben iki gundur oturuyorum cuma raporum var kim yapcak acaba merak ediyorum ruhum darlandııııııııııııııııııı

akşam ne yemek yapcanız ya, bnm kocam benden kek pasta fln bişiler istedi ne var kolay yapıyım suna cayın yanına.

evet ya iki gündür bende kötüyüm ( ya bu karı yine burnunu temizliyor yok bana farz oldu ya bu karıyı öldürecem yada öldürecem) çalışma bile yapmıyorum daha günüm var ama içimden gelmiyor bilmiyorum

sana dedim ben sende dondur poponu ona sal gitsin a.q.

akşam ne yemek yapcanız ya, bnm kocam benden kek pasta fln bişiler istedi ne var kolay yapıyım suna cayın yanına.
canım benim haftasonundan kalma pastalarım var gönderim sana en kolayı iki kişisinizi iki yufka al tavada arasına pastırma kaşar üstünü kapat misssssss sıcak sıcak

canım benim haftasonundan kalma pastalarım var gönderim sana en kolayı iki kişisinizi iki yufka al tavada arasına pastırma kaşar üstünü kapat misssssss sıcak sıcak
ayyy yollasan hee yapıyordun sen daha dogrusu kıza yaptırtıyordun, tatlı istiyo ya, yemek valla ugrasamıcam bi makarna. ayyyyyyy ben size asıl belamı demeyi unuttum, bu akşam biz uc kişi oluyoz artık. kocam köpek almış yaaaa

nasıl ya küçük mü büyük mü ben severim kız öyle deme ama bahçede

nasıl ya küçük mü büyük mü ben severim kız öyle deme ama bahçede
ya bende cok severim ama labrador yavrusu 2 aylık evde nasıl beslensin o hadi şimdi tmm da ya buyuyunce nolcak. yoksa hayvan hususunda cok net asıgımdır.

ne güzel ya bizim kötü yanımız işimizi bitse bile mesai saatini bekliyoruz uyuz oluyorum ben bu işe işi biten gitsin dimi
Bnce de enn guzel
Uygulama o sekilde tabi bzm gece derslermz de oluo mesela yarn 9 da gelcm eve

bu kdar olumsuzluk bir araya gelebilir..

demekki bu ay kısmetişnde yokmus öyle diyelim.. olduğu KADAR, olmadığı KADER derler ya

ay allah canını almasın okurken bır an hamılelık haberı gelecek sandım heyecan yaptım :))) kopek de neymıs ya calısan ınsanlarsınız kopek kedı gıbı degıl sureklı gezme oyun ıster kıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…