ayyyyyyyyyyyyy ogretmen olmak varmıs valla, anasını satıyım bizde okuduk ama bildigin ameleyiz ya la biz offffffff offffffffffffEvet cnm bgn sadce iki saat dersm vardi 1-3 arasi. Esimn de dersi erken btti.
evet internettede yazıyor iskeleler falan uçmuş burda bişeycikler yok offf dok sıkıldım ya kuşum sen nasılsınkızlar yaaa fırtına çıktı burdaa bu ne rüzgaaaaaaar
filluk gelen giden varmı?ayyyyyyyyyyyyy ogretmen olmak varmıs valla, anasını satıyım bizde okuduk ama bildigin ameleyiz ya la biz offffffff offffffffffff
allah allah noluyo bugun ki ya, bende patlıcam valla, öğlendede bi tuhaf oldum, sigara içiyordum bi nefesim daraldı nefes alamadım resmen kalp atıslarım hızlandı ölüyom sandım. suandada iş var ama inanın yapmak istemiyorum ve ben iki gundur oturuyorum cuma raporum var kim yapcak acaba merak ediyorum ruhum darlandıııııııııııııııııııevet internettede yazıyor iskeleler falan uçmuş burda bişeycikler yok offf dok sıkıldım ya kuşum sen nasılsın
evet ya iki gündür bende kötüyüm ( ya bu karı yine burnunu temizliyor yok bana farz oldu ya bu karıyı öldürecem yada öldürecem) çalışma bile yapmıyorum daha günüm var ama içimden gelmiyor bilmiyorumallah allah noluyo bugun ki ya, bende patlıcam valla, öğlendede bi tuhaf oldum, sigara içiyordum bi nefesim daraldı nefes alamadım resmen kalp atıslarım hızlandı ölüyom sandım. suandada iş var ama inanın yapmak istemiyorum ve ben iki gundur oturuyorum cuma raporum var kim yapcak acaba merak ediyorum ruhum darlandııııııııııııııııııı
sana dedim ben sende dondur poponu ona sal gitsin a.q.evet ya iki gündür bende kötüyüm ( ya bu karı yine burnunu temizliyor yok bana farz oldu ya bu karıyı öldürecem yada öldürecem) çalışma bile yapmıyorum daha günüm var ama içimden gelmiyor bilmiyorum
canım benim haftasonundan kalma pastalarım var gönderim sanaakşam ne yemek yapcanız ya, bnm kocam benden kek pasta fln bişiler istedi ne var kolay yapıyım suna cayın yanına.
ya kuşum bu bir edeptir ya insan tuvalette bile boşken temizler kapıyı kapatır ne bilim yasana dedim ben sende dondur poponu ona sal gitsin a.q.
ayyy yollasan hee yapıyordun sen daha dogrusu kıza yaptırtıyordun, tatlı istiyo ya, yemek valla ugrasamıcam bi makarna. ayyyyyyy ben size asıl belamı demeyi unuttum, bu akşam biz uc kişi oluyoz artık. kocam köpek almış yaaaacanım benim haftasonundan kalma pastalarım var gönderim sanaen kolayı iki kişisinizi iki yufka al tavada arasına pastırma kaşar üstünü kapat misssssss sıcak sıcak
nasıl ya küçük mü büyük mü ben severim kız öyle deme ama bahçedeayyy yollasan hee yapıyordun sen daha dogrusu kıza yaptırtıyordun, tatlı istiyo ya, yemek valla ugrasamıcam bi makarna. ayyyyyyy ben size asıl belamı demeyi unuttum, bu akşam biz uc kişi oluyoz artık. kocam köpek almış yaaaa
ya bende cok severim ama labrador yavrusu 2 aylık evde nasıl beslensin o hadi şimdi tmm da ya buyuyunce nolcak. yoksa hayvan hususunda cok net asıgımdır.nasıl ya küçük mü büyük mü ben severim kız öyle deme ama bahçede
Bnce de enn guzelne güzel ya bizim kötü yanımız işimizi bitse bile mesai saatini bekliyoruz uyuz oluyorum ben bu işe işi biten gitsin dimi
Bn elmali kurabiye yapcam canm iki gundur aklimdaydiakşam ne yemek yapcanız ya, bnm kocam benden kek pasta fln bişiler istedi ne var kolay yapıyım suna cayın yanına.
Ingilizce canm, universtede calisiyorunne öğretmenisin sen ?
bu kdar olumsuzluk bir araya gelebilir..Kızlar şimdi doktordan geldim...
Tek yumurta oluşmuş 19 mm ve sağ yumurtalıkta... Benim sağ tüpüm yok
Doktor çok sorun değil aşılamanı Perşembe günü yapalım ama ben yokum başka bir arkadaş yapacak dedi
Eşimi aradım Perşembe gününe izin almam mümkün değil dedi... Ne hissedeceğimi ne düşüneceğimi şaşırdım...
İnanın kendimi şuan imha etmek istiyorummmmmm
ay allah canını almasın okurken bır an hamılelık haberı gelecek sandım heyecan yaptım :))) kopek de neymıs ya calısan ınsanlarsınız kopek kedı gıbı degıl sureklı gezme oyun ıster kısayyy yollasan hee yapıyordun sen daha dogrusu kıza yaptırtıyordun, tatlı istiyo ya, yemek valla ugrasamıcam bi makarna. ayyyyyyy ben size asıl belamı demeyi unuttum, bu akşam biz uc kişi oluyoz artık. kocam köpek almış yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?