2014 Eylül'de hamiş olduğunu öğrenmek istiyenler

ay allah canını almasın okurken bır an hamılelık haberı gelecek sandım heyecan yaptım :))) kopek de neymıs ya calısan ınsanlarsınız kopek kedı gıbı degıl sureklı gezme oyun ıster kıs
ay heveslenmiş ne biliyim ya, kac zamandır sıkılıyor evde işten gel eve mal gibi tv izle baska bi bok yapmıyos diyodu, en fazla 15 gun veriyorum sonra goturup geri verir o köpeği cunku bakımı zordur köpegin. eyyy napsın baktı ben yavrulayamıom o da köpek aldı

Bn elmali kurabiye yapcam canm iki gundur aklimdaydi
yap bizede yolla bi zahmet ya hiç içim cekmedi eve gidip malak gibi yatasım var yine, acayip agırlık var üzerimde gozlerim kapanıyo resmen. ay bana bi haller oldu valla benki uykuyu sevmeyen kadın bu aralar bi uyuyom bi uyuyom.

anaaaaaaaam ne güzell

merhaba benimde reglimin 8 günü geçti 2 kere gebelik testi yaptım.2side pozitif.doktora gittim ultasonda gözükmedi.diğer ultasonda belli belirsizdi.tahminine gore 3 haftalık mış.1 hafta sonra gelmemi söyledi tekrar kontrol yapıck net birşey söylemesi için.inşallah hayırlısı olur.hepimiz için..

hayırlı olsun arkadaşım ne güzel bugün bu habere ihtiyacımız vardı miskinleştik çünkü

daha keseyi gormez canımın içi az sabır, rabbim hayırlı dogum nasip etsin inşallahhhh, aha senide uflıcem tü tü tü kırbir kere masallah rabbim en iyidirini eder inşallahhh üfffffffffff

bu kdar olumsuzluk bir araya gelebilir..

demekki bu ay kısmetişnde yokmus öyle diyelim.. olduğu KADAR, olmadığı KADER derler ya

Aynen canım, bakalım akşam bir kafa yoralım bu işe... Kısmetten öteye köy yok...
Allah'a şükür en azından yumurtluyorum değil mi ama...

Şimdiden hayırlı olsun. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Aynen canım, bakalım akşam bir kafa yoralım bu işe... Kısmetten öteye köy yok...
Allah'a şükür en azından yumurtluyorum değil mi ama...
amanda bende cuma gidicem doktora ve eger asılama derse hemen yapalım dicem daha beklenecek takatim kalmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…