ay heveslenmiş ne biliyim ya, kac zamandır sıkılıyor evde işten gel eve mal gibi tv izle baska bi bok yapmıyos diyodu, en fazla 15 gun veriyorum sonra goturup geri verir o köpeği cunku bakımı zordur köpegin. eyyy napsın baktı ben yavrulayamıom o da köpek aldıay allah canını almasın okurken bır an hamılelık haberı gelecek sandım heyecan yaptım :))) kopek de neymıs ya calısan ınsanlarsınız kopek kedı gıbı degıl sureklı gezme oyun ıster kıs
iyiymiş bende gecen yıl ders vermiştim ikinci ogretimlere ama suan doktora için hazırlanmam gerekirken işte bu bebek muhabbetine kıpırdayamıyom yerimden.Ingilizce canm, universtede calisiyorun
yap bizede yolla bi zahmet ya hiç içim cekmedi eve gidip malak gibi yatasım var yine, acayip agırlık var üzerimde gozlerim kapanıyo resmen. ay bana bi haller oldu valla benki uykuyu sevmeyen kadın bu aralar bi uyuyom bi uyuyom.Bn elmali kurabiye yapcam canm iki gundur aklimdaydi
anaaaaaaaam ne güzellayyy yollasan hee yapıyordun sen daha dogrusu kıza yaptırtıyordun, tatlı istiyo ya, yemek valla ugrasamıcam bi makarna. ayyyyyyy ben size asıl belamı demeyi unuttum, bu akşam biz uc kişi oluyoz artık. kocam köpek almış yaaaa
hangi haline senin her 5 dakikada bir değişiyor kuşumbu arada benim durumumada kimse yorum yapmadı bide bilimsellermiş hıhhh kıcımın bilimselleri
hayırlı olsun arkadaşım ne güzel bugün bu habere ihtiyacımız vardı miskinleştik çünkümerhaba benimde reglimin 8 günü geçti 2 kere gebelik testi yaptım.2side pozitif.doktora gittim ultasonda gözükmedi.diğer ultasonda belli belirsizdi.tahminine gore 3 haftalık mış.1 hafta sonra gelmemi söyledi tekrar kontrol yapıck net birşey söylemesi için.inşallah hayırlısı olur.hepimiz için..
kuşummmm ben kaçar kızlar çok şükür bitti hadi yarın güzel şeyler yazın içimiz açılsın iyi akşamlar herkesesen yorum yaptın seni geciyorum :)
daha keseyi gormez canımın içi az sabır, rabbim hayırlı dogum nasip etsin inşallahhhh, aha senide uflıcem tü tü tü kırbir kere masallah rabbim en iyidirini eder inşallahhh üfffffffffffmerhaba benimde reglimin 8 günü geçti 2 kere gebelik testi yaptım.2side pozitif.doktora gittim ultasonda gözükmedi.diğer ultasonda belli belirsizdi.tahminine gore 3 haftalık mış.1 hafta sonra gelmemi söyledi tekrar kontrol yapıck net birşey söylemesi için.inşallah hayırlısı olur.hepimiz için..
ben anlamam mens olmadığın sürece gebe olabilirsin. Mens ten haber ver gülerek dövünmë öylekim gebe nerde hani ne zaman
bu kdar olumsuzluk bir araya gelebilir..
demekki bu ay kısmetişnde yokmusöyle diyelim.. olduğu KADAR, olmadığı KADER derler ya
Şimdiden hayırlı olsun. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.merhaba benimde reglimin 8 günü geçti 2 kere gebelik testi yaptım.2side pozitif.doktora gittim ultasonda gözükmedi.diğer ultasonda belli belirsizdi.tahminine gore 3 haftalık mış.1 hafta sonra gelmemi söyledi tekrar kontrol yapıck net birşey söylemesi için.inşallah hayırlısı olur.hepimiz için..
daha gunum var amaaaannn nebiliyim ben kafamı kaldı bende. cumayı bekliyoruz bakalımben anlamam mens olmadığın sürece gebe olabilirsin. Mens ten haber ver gülerek dövünmë öyle
amanda bende cuma gidicem doktora ve eger asılama derse hemen yapalım dicem daha beklenecek takatim kalmadıAynen canım, bakalım akşam bir kafa yoralım bu işe... Kısmetten öteye köy yok...
Allah'a şükür en azından yumurtluyorum değil mi ama...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?