2014 Eylül'de hamiş olduğunu öğrenmek istiyenler

Rahat olmak gerekio sanirm cnm bn de kornmazsak hmn olr aaniodm ama bzm de ucncu deneyisimz bakalim

Eheh bnce en saglami ilkinde ikiz olsn yok iknci cocuktu yok yalnz kalcakti panigi olmasn

Merhabalar, yeni üyeyim. 5 yıllık evliyim. Hiç gebe kalmadım. 2-3 yıl Sağlık problemleri yaşadım. Düzelmeye başlayınca karar verdik. İlk defa bu ay denedik. Son adet 8 ağustosta başladı. 30-31 günde bir düzenli adet görüyorum. Ovulasyon hesaplama ve belirtilere göre 2 kez günaşırı ilişki oldu. Bugün 19. Günündeyim, ilk ilişkiden beri 7 gün geçti. 4 gündür yırtıcı tarzda aralıklarla sağ kasık ağrısı var, bacağım belim çok ağrıyor. memede hassasiyet ağrı yanma var bol Penye bile değse acıyor. AteşiM 36.8 civarında hiç düşmedi. Normalde anemiden hep üşürüm şimdi yanıyorum. Diş etlerimde aşiri hassasiyet kırmızılaşma ağrı, ağzımda tat değişikligi var. Yorgunum. Her yerim Kaşiniyor. Göz kapaklarım şişti, gözlerimde yanma var. Gecem gündüzüm karıştı şikayetlerden uyuyamadım. 7 gündür iptal oldum. Ta ki bugün gebelik olmasın bu dedim kendime.

Vücuduma neler oluyor. ilk seferde olmaz nasilsa diye ilişkiyi unutmuşum aklımdan çıkarmışim tamamen. Şimdi de endişe başladı yani biyokimyasal gebelik olmasın diye. Benim adam gebelik olabilir mi dedi yok yahu ilişkiden 7 gün sonrası bu kadar çok ve şiddetli belirtiler olamaz daha erken dedim. Daha birşeyler kesinleşmeden onu da heyecanlandırmak istemedim. Ama içim içimi yiyor bir deyiverin vücudumda neler oluyor?

bu arada iştah da aldı başını gidiyor. Bulantı bile var . Daha önce hiç olmayan şeyler adetten 1-2 gün önce hafif kasık ağrım olurdu başka da bir belirti olmazdı. Premens dönemdekinin çok ilerisi ve çok şiddetlisi belirtiler var. Neler oluyor?

vallahi tatlim belirtilerin psikolojikte olabilir gercekte.

ayni belirtiler bende de var. atesimi olcmedim son iki uc gundur ama.

benimde sat 6 agustos. bat 2 eylul gosteriyor. sabirsizlikla bekliyorum. umarim mutlu haberlerini aliriz. ama suna eminim ne kadar az takarsan kafana o kadar cabuk hamile kaliyorsun .

cevap için tesekkurler. Inan belirtiler yağmur gibı başlayana kadar gebelik düşüncesini unutmuştuk. 2-3 gündür bir sabah bir belirti Öğlen bir belirti akşam diğeri başladı. Pek önemsemedim ama hepsi üstüste eklenince dayanılmaz olmaya başladı. Iste o zaman hepsini bir araya getirip düşününce gebelik olasılığı bugün aklıma geldi. Yoksa bırak kafaya takmayi korunmadigimizi bile unutmuşum. Allah biliyor yâ ilk denemede olursa çok sevinirim. Inşallah sana da annelik nasip olsun.

baya baya belirtiler tıtıyor ama zaten kan tahlili yapıtırsan belki belli olur br kaç gün daha bekle ve kan tahlili yaptır bence allah istedikten sonra olmıcak hiç birşey yok inşallah hayırlı güzel haberler alırsın..

Ben yine ben dayanamadim ve is donusu 4 paket testi kapip eve geldim:))) cumartesi yapilmak uzere biri erken gebelik testi :) bisey sorucam yumurtlamadan önce veya sonra gebelik oluyormu.

Ben yine ben dayanamadim ve is donusu 4 paket testi kapip eve geldim:))) cumartesi yapilmak uzere biri erken gebelik testi :) bisey sorucam yumurtlamadan önce veya sonra gebelik oluyormu.
yumurta zaten çatladıktan sonra 12-36 saat yaşar çatlamasına bağlı.. sen ne zman yapacaksın testleri?? )

Oncekiler daha makbul bence, malum yumos 24 saat yasadigindan ve spermlerin tuplere ulasmasi 15-20 saati buldugundan, spermlerin hazir beklemesi mantikli geliyo

valla öyle kesinlikle :) ama ikiz olsada sitresli ya kız kardeşim tüp bebek yaptırdı ikiz 7 aylık dogum yaptı 45 gündür hastanede yani zor .......
Oy oy hayirli ve de gecms olsn o halde cnm iste mevlam ne verecekse hayirlisindan saglkklisindan

Oncekiler daha makbul bence, malum yumos 24 saat yasadigindan ve spermlerin tuplere ulasmasi 15-20 saati buldugundan, spermlerin hazir beklemesi mantikli geliyo
Bi de hizli derler spermler icn ya bildgn yavas yavas gidiolar kac cmlik mesafeyi

tesekkürler.
bakalım nasipse pazartesiye kadar beklemek gerek. Bu süreçte Sabır diliyorum kendim için ve sizler için. Haydi hepimize kolay gelsin bu tatlı bekleyişte.

tesekkürler.
bakalım nasipse pazartesiye kadar beklemek gerek. Bu süreçte Sabır diliyorum kendim için ve sizler için. Haydi hepimize kolay gelsin bu tatlı bekleyişte.
bende ptesiyi bekliyorum arkadasım... umarım güzel sonuçlanır...

yumurta zaten çatladıktan sonra 12-36 saat yaşar çatlamasına bağlı.. sen ne zman yapacaksın testleri?? )
herkeze gunaydın oncelikle :)
erken gebelik testini cumartesi yapıcam adetten 4 gun once diyor. umidim hiç yok benim karnım agrımaya basladı ama inanılmaz moralim bozuk.

Gunaydin kizlar ya mesela yumurtadan sonra cok sık iliskiye girsen adetnn 16. Gununden baslayarak adet gunum 3 unde o gune kadar bi ise yaramyor mu spermler

herkeze gunaydın oncelikle :)
erken gebelik testini cumartesi yapıcam adetten 4 gun once diyor. umidim hiç yok benim karnım agrımaya basladı ama inanılmaz moralim bozuk.
moral bozmak yok, yeni hayat standardımızı açıklıyorum, bu aşamaların dışındakiler teferruat oldı artık

1-) adet olana kadar olmamak için dua,
2-) adet olursak, zamanında geldiği için şükür
3-) bittiğinde yeni çalışma dönemi için başarılar ve güç toplama gıda takviyesi
4-) yumurtlamadan sonra bekleme dönemi için gene dua

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…