2014 Eylül'de hamiş olduğunu öğrenmek istiyenler

Su yazıya bir bakarmısınız ya ben ölmek istiyorum ya bu amh yi mutlak yaptırmıssınızdır sonucu hakkında bilgi veririmisiniz bnm ki 0.79 ve zaman karsı yarıstıgımı soyluyor

AMH DÜZEYİ

< 0.4 ng / ml Çok kötü over rezervi, tüp bebek tedavisi denenmemelidir.

0.7 – 1.0 ng / ml . Normalden az over rezervi – Gebe kalınması zamana karşı bir yarış gibi düşünülmeli, tüp bebek tedavileri denenmelidir.

1.0 – 1.96 ng / ml Ara grup. Çiftin tetkiklerine göre karar verilmeli, risk faktörleri varlığında tüp bebek ağırlıklı tedaviler ön plana alınmalıdır.

1.96 – 4.2 ng / ml. Normal over rezervi. Çiftin diğer tetkik ve özelliklerine göre tedavi seçimi yapılır (bekleme, aşılama, tüp bebek tedavisi vb).

˃ 4.2 ng / ml Muhtemel PCOS olgusu, tedavi sırasında OHSS riski vardır.

Canm senin bat ne zmndi?

iyiymiş bende gecen yıl ders vermiştim ikinci ogretimlere ama suan doktora için hazırlanmam gerekirken işte bu bebek muhabbetine kıpırdayamıyom yerimden.
Senin alanin ne canm? Bn de yeterlige hazirlaniyorum

kızlar slm ya adet mi olucam bebişmi geliyor anlamıyorum buğün adet günüm tık yok günü gününe olurum normalde bu ay çok çalıştık günde 3 öğün gibi mesela tuttumu dersiniz belim ağrıyor göysüme doğru normalde adet olacağım zman karnım ağrırdı dua edin inşallah olsun bebişim bana yoldaş gelsin akrabam falan kimsem yok burda çok yalnızım

26 27 eylul cnm, yok bende ki bebekle alakalı bişi degil oyle havadan fln sanırım. suanda cok dumur vaziyetteyim valla beynim dondu. bnm acilen baska bir doktorla gorusmem lazım
Canm bnm amh degerni olcturdgmu hatirlamiyirum ama tahlil soncunu doktruna gostermemia miydin? O zmn ne demisti? Bazn internmette yanls bilgiler olabilio, o yuzden

26 27 eylul cnm, yok bende ki bebekle alakalı bişi degil oyle havadan fln sanırım. suanda cok dumur vaziyetteyim valla beynim dondu. bnm acilen baska bir doktorla gorusmem lazım
Canım stres altına girip kendini yıpratma. Nette okuduğumuz herşey doğru değil bunu sen de çok iyi biliyorsun.
Kendine gel kuzucum..
Cuma günü gideceğin doktor iyi işte.. Cumaya kadar sabret kafanı karıştırma boş yere..
Doktora soracaklarını da önceden belirle. Amh değerini, yumurta boyutunu.. vs kafana takılan ne varsa sorarsın.
İnşallah içine siner bu doktor ve bir an önce bebişlerine kavuşmana vesile olur.

kızlar bana bi yardımcı olun ya reglimin 10. günü ama bi kaç damla kan geldi bugün neden acaba hiç böyle bişe olmazdı ?

günaydıın kızzlaaaar :)

DURUMLAR NASIL BAKALIM ben dün dayanamayıp gün içinde test yaptım 2.5 saat sonra silik çizgi çıktı ya anlamıyomki yoksa yoktur ne çıkıo böle şeyler beni de kıllandırıyo :) bu sabah ta ilk idrarımla yaptım ikinci çizgi gölge gibi var ama foto koysam belli bile olmaz ama çokta ümitlenmiyorum daha öncede başıma geldi 3 tane test almıştım iki si gitti 3. yü adet günü yada bigün önc yapcam 28 eylül adet günüm

günaydın hatunlar nasılsınız bugün hadi güzel haberlerle dolu bir gün olsun inşallah
amin canım inş günler geçmiyor ki yahu 3 günüm kaldı sizde şafak kaç

amin canım inş günler geçmiyor ki yahu 3 günüm kaldı sizde şafak kaç
benim de bat 29 eylül canım,
ama benim karnımda hafif sancılar başladı, bu ay olmadı sanırım oyüzden hiç test falan yapmayı düşünmüyorum. Bidahaki aya artık kısmetse

benim de bat 29 eylül canım,
ama benim karnımda hafif sancılar başladı, bu ay olmadı sanırım oyüzden hiç test falan yapmayı düşünmüyorum. Bidahaki aya artık kısmetse
cnm ya dur bakalım neden öyle diyosun umutsuzluk yok adet geçene kadar her zaman bir ümit vardır

cnm ya dur bakalım neden öyle diyosun umutsuzluk yok adet geçene kadar her zaman bir ümit vardır
kendimi çok havaya sokmak istemiyorum nasılsa daha ilk ay denemesi diye üstünde durmuyorum
benim regl sancıları hafif hafif bi hafta önceden başlar herzaman, oyüzden bu ay ümitlenmiyorum, ama belli de olmaz tabi bu işler

günaydın kızlar benim bat günüm dündü ve olmadım buğünde olmazsam idrar testi mi yapsam kan mı

AYNEN CANIM BEKLE BAKALIM BELKİ TUTMUŞTUR AMA OL MADI BU AY NASİP DEĞİLMİŞ DER Bİ DAHAKİ AYA DAHA SAĞLAM ÇALIŞIRSIN :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…