en mantıklısı valla. bekledıkce yıpranıyoruz yaamanda bende cuma gidicem doktora ve eger asılama derse hemen yapalım dicem daha beklenecek takatim kalmadı
daha gunum var amaaaannn nebiliyim ben kafamı kaldı bende. cumayı bekliyoruz bakalım
mübarek cuma günü hayırlarla bebekle gelir mi bakıyorsun olur mu olurdaha gunum var amaaaannn nebiliyim ben kafamı kaldı bende. cumayı bekliyoruz bakalım
Canm senin bat ne zmndi?yap bizede yolla bi zahmet ya hiç içim cekmedi eve gidip malak gibi yatasım var yine, acayip agırlık var üzerimde gozlerim kapanıyo resmen. ay bana bi haller oldu valla benki uykuyu sevmeyen kadın bu aralar bi uyuyom bi uyuyom.
Senin alanin ne canm? Bn de yeterlige hazirlaniyorumiyiymiş bende gecen yıl ders vermiştim ikinci ogretimlere ama suan doktora için hazırlanmam gerekirken işte bu bebek muhabbetine kıpırdayamıyom yerimden.
26 27 eylul cnm, yok bende ki bebekle alakalı bişi degil oyle havadan fln sanırım. suanda cok dumur vaziyetteyim valla beynim dondu. bnm acilen baska bir doktorla gorusmem lazımCanm senin bat ne zmndi?
Canm bnm amh degerni olcturdgmu hatirlamiyirum ama tahlil soncunu doktruna gostermemia miydin? O zmn ne demisti? Bazn internmette yanls bilgiler olabilio, o yuzden26 27 eylul cnm, yok bende ki bebekle alakalı bişi degil oyle havadan fln sanırım. suanda cok dumur vaziyetteyim valla beynim dondu. bnm acilen baska bir doktorla gorusmem lazım
Canım stres altına girip kendini yıpratma. Nette okuduğumuz herşey doğru değil bunu sen de çok iyi biliyorsun.26 27 eylul cnm, yok bende ki bebekle alakalı bişi degil oyle havadan fln sanırım. suanda cok dumur vaziyetteyim valla beynim dondu. bnm acilen baska bir doktorla gorusmem lazım
amin canım inş günler geçmiyor ki yahu 3 günüm kaldı sizde şafak kaçgünaydın hatunlar nasılsınız bugün hadi güzel haberlerle dolu bir gün olsun inşallah
benim de bat 29 eylül canım,amin canım inş günler geçmiyor ki yahu 3 günüm kaldı sizde şafak kaç
cnm ya dur bakalım neden öyle diyosun umutsuzluk yok adet geçene kadar her zaman bir ümit vardırbenim de bat 29 eylül canım,
ama benim karnımda hafif sancılar başladı, bu ay olmadı sanırım oyüzden hiç test falan yapmayı düşünmüyorum. Bidahaki aya artık kısmetse
kendimi çok havaya sokmak istemiyorum nasılsa daha ilk ay denemesi diye üstünde durmuyorumcnm ya dur bakalım neden öyle diyosun umutsuzluk yok adet geçene kadar her zaman bir ümit vardır
AYNEN CANIM BEKLE BAKALIM BELKİ TUTMUŞTUR AMA OL MADI BU AY NASİP DEĞİLMİŞ DER Bİ DAHAKİ AYA DAHA SAĞLAM ÇALIŞIRSIN :)kendimi çok havaya sokmak istemiyorum nasılsa daha ilk ay denemesi diye üstünde durmuyorum
benim regl sancıları hafif hafif bi hafta önceden başlar herzaman, oyüzden bu ay ümitlenmiyorum, ama belli de olmaz tabi bu işler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?