benim bayram herhalde vallahi bu ay hesaplamadım yumurtlamayıda onuda sadece çalışmaya çalışıyorumamin canım inş günler geçmiyor ki yahu 3 günüm kaldı sizde şafak kaç
ben yumurtlama günümü akıntıma göre anlıyorum akıntı devam ettiği sürece değerlendiriyorum :)benim bayram herhalde vallahi bu ay hesaplamadım yumurtlamayıda onuda sadece çalışmaya çalışıyorum
günaydın canım bence direk kan testi yaptır hayırlı Haber al inşallahgünaydın kızlar benim bat günüm dündü ve olmadım buğünde olmazsam idrar testi mi yapsam kan mı
inşallah korkuyorum bi yandanda negatif görmekten bu şu kpss de falan KAZANAMADINIZ yazısına benziyorgünaydın canım bence direk kan testi yaptır hayırlı Haber al inşallah
aynen tatlım ilk ayın günahı olmazAYNEN CANIM BEKLE BAKALIM BELKİ TUTMUŞTUR AMA OL MADI BU AY NASİP DEĞİLMİŞ DER Bİ DAHAKİ AYA DAHA SAĞLAM ÇALIŞIRSIN :)
hamilesin sanki çevremdekiler genellikle gebe kalınca bebek rüyaları görürlerGunaydın kızlarr
fılluk olsa götün acıkta kalmıs dıyecek de:)) gece ruyamda ıkız oglum vardı kucagımda. bırı esmer bırı sarısın..
ıkısını aynı anda kucagıma alıp tasıyordum anneme goturmek ıcın ama tasıyacak gucum yoktu oturdum esımı cagırdım.. tasıyamadın mı ıkısını dedı ve saskındı. bırını o aldı bırını ben öyle bır ruyaydı ıste:) 3tur ruyamda ıkız oglum oldugunu goruyorum hayırlara cıkar ınsallah
hayır de hayra çıksın arkadaşımGunaydın kızlarr
fılluk olsa götün acıkta kalmıs dıyecek de:)) gece ruyamda ıkız oglum vardı kucagımda. bırı esmer bırı sarısın..
ıkısını aynı anda kucagıma alıp tasıyordum anneme goturmek ıcın ama tasıyacak gucum yoktu oturdum esımı cagırdım.. tasıyamadın mı ıkısını dedı ve saskındı. bırını o aldı bırını ben öyle bır ruyaydı ıste:) 3tur ruyamda ıkız oglum oldugunu goruyorum hayırlara cıkar ınsallah
yok kız daha oncekı aylarda da gordum hep ama fısssssssssss:)))hamilesin sanki çevremdekiler genellikle gebe kalınca bebek rüyaları görürler
yok kız daha oncekı aylarda da gordum hep ama fısssssssssss:)))
benım bılıncaltı heralde cunku oyle olmasını cok ısterdım nasıp artık. sımdı ben ıkız cok ıstıyorum ya bı de ılk cocugum erkek olsun ısterım tabı yıne allahtan ne gelse bas goz ustune:)
sımdı benım ıkız olsa bıle kesın ıkı kız olur:)))olsun da artık ne cıkarsa bahtıma:)
hakkımızda hayırlısı bebeğim...Selam kızlar o kadar kırmızılar geldimi gelecek mi geç dönlenmemi derken dün öğlen geldiler.. Akşam bi ağrı bir sancı bu ay çektiğim agırıları hiç çekmemiştim sinirlerimde bozuldu ağla ağla acıyı bahane ediyorum ama beklemek psikolojisi bebek mi var acaba derken kırmızılarla karşılaşmak yine iyice hassas oldum ağlayarak uyuyup kaldımeşimde sırf ağrıdan ağlıyorum sanıyor yazık sıcak su koyalım napım acile gidelim napalım diye bekledi başımda diyemedim de sırf agrı değil beklenen gelmedi yine diye bu gözyaşı.. Allah hepimize hayırlısı ile en kısa zamanda nasip etsin inşallah... Umutlar kaldı ekime ama ekimde bayrama denk geliyor yumurtlama günleri evden uzak da doktor kontrolü olmadan nasip.. Bakalım elbet vardır bir vakti diyoruz ve hayırlısını versin rabbim demekten başka bişey kalmıyor
canım bnm doktor düşükmüş dedi bıraktı o kadar. o sebeplede kafam karıstı. zaten ben bu doktorları gram anlamıyorumCanım stres altına girip kendini yıpratma. Nette okuduğumuz herşey doğru değil bunu sen de çok iyi biliyorsun.
Kendine gel kuzucum..
Cuma günü gideceğin doktor iyi işte.. Cumaya kadar sabret kafanı karıştırma boş yere..
Doktora soracaklarını da önceden belirle. Amh değerini, yumurta boyutunu.. vs kafana takılan ne varsa sorarsın.
İnşallah içine siner bu doktor ve bir an önce bebişlerine kavuşmana vesile olur.
ivittt dedim bile götün acıkta kalmış. :)Gunaydın kızlarr
hakkında hayırlısı olsun arkadaşım mevlam neylerse güzel eylermişSelam kızlar o kadar kırmızılar geldimi gelecek mi geç dönlenmemi derken dün öğlen geldiler.. Akşam bi ağrı bir sancı bu ay çektiğim agırıları hiç çekmemiştim sinirlerimde bozuldu ağla ağla acıyı bahane ediyorum ama beklemek psikolojisi bebek mi var acaba derken kırmızılarla karşılaşmak yine iyice hassas oldum ağlayarak uyuyup kaldımeşimde sırf ağrıdan ağlıyorum sanıyor yazık sıcak su koyalım napım acile gidelim napalım diye bekledi başımda diyemedim de sırf agrı değil beklenen gelmedi yine diye bu gözyaşı.. Allah hepimize hayırlısı ile en kısa zamanda nasip etsin inşallah... Umutlar kaldı ekime ama ekimde bayrama denk geliyor yumurtlama günleri evden uzak da doktor kontrolü olmadan nasip.. Bakalım elbet vardır bir vakti diyoruz ve hayırlısını versin rabbim demekten başka bişey kalmıyor
cuma gunu gıdecegın doktora ayrıntılarıyla sor, ıyıce bılgı edın. eger sana olumsuz yorum yaparsa dırek asılama o da olmadı tup bebek yaparsın canım. stres daha kotu eder ondan bebem uzme kendınıcanım bnm doktor düşükmüş dedi bıraktı o kadar. o sebeplede kafam karıstı. zaten ben bu doktorları gram anlamıyorum
allah hayırlı evlat versin kızlar ben kızı çok seviyorum ya halleri bi başka oluyooorabbim hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin ama insanın gönlü gider hep kız veya erkek diye bende kız isterim ama nasip inşallah en kısa zamanda göbüşlerimiz dolar
söyle söyle kız döv onu biz söylüyoz anlamıyooooocuma gunu gıdecegın doktora ayrıntılarıyla sor, ıyıce bılgı edın. eger sana olumsuz yorum yaparsa dırek asılama o da olmadı tup bebek yaparsın canım. stres daha kotu eder ondan bebem uzme kendını
canını sıkma daha çok günler var hem rahat ol bence allah öyle güel bi zaman ayırmıştırki sizin için sadece biraz sabırSelam kızlar o kadar kırmızılar geldimi gelecek mi geç dönlenmemi derken dün öğlen geldiler.. Akşam bi ağrı bir sancı bu ay çektiğim agırıları hiç çekmemiştim sinirlerimde bozuldu ağla ağla acıyı bahane ediyorum ama beklemek psikolojisi bebek mi var acaba derken kırmızılarla karşılaşmak yine iyice hassas oldum ağlayarak uyuyup kaldımeşimde sırf ağrıdan ağlıyorum sanıyor yazık sıcak su koyalım napım acile gidelim napalım diye bekledi başımda diyemedim de sırf agrı değil beklenen gelmedi yine diye bu gözyaşı.. Allah hepimize hayırlısı ile en kısa zamanda nasip etsin inşallah... Umutlar kaldı ekime ama ekimde bayrama denk geliyor yumurtlama günleri evden uzak da doktor kontrolü olmadan nasip.. Bakalım elbet vardır bir vakti diyoruz ve hayırlısını versin rabbim demekten başka bişey kalmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?