2014 Eylül'de hamiş olduğunu öğrenmek istiyenler

benim bayram herhalde vallahi bu ay hesaplamadım yumurtlamayıda onuda sadece çalışmaya çalışıyorum
ben yumurtlama günümü akıntıma göre anlıyorum akıntı devam ettiği sürece değerlendiriyorum :)

Gunaydın kızlarr
fılluk olsa götün acıkta kalmıs dıyecek de:)) gece ruyamda ıkız oglum vardı kucagımda. bırı esmer bırı sarısın..
ıkısını aynı anda kucagıma alıp tasıyordum anneme goturmek ıcın ama tasıyacak gucum yoktu oturdum esımı cagırdım.. tasıyamadın mı ıkısını dedı ve saskındı. bırını o aldı bırını ben öyle bır ruyaydı ıste:) 3tur ruyamda ıkız oglum oldugunu goruyorum hayırlara cıkar ınsallah

hamilesin sanki çevremdekiler genellikle gebe kalınca bebek rüyaları görürler

hayır de hayra çıksın arkadaşım

hamilesin sanki çevremdekiler genellikle gebe kalınca bebek rüyaları görürler
yok kız daha oncekı aylarda da gordum hep ama fısssssssssss:)))
benım bılıncaltı heralde cunku oyle olmasını cok ısterdım nasıp artık. sımdı ben ıkız cok ıstıyorum ya bı de ılk cocugum erkek olsun ısterım tabı yıne allahtan ne gelse bas goz ustune:)
sımdı benım ıkız olsa bıle kesın ıkı kız olur:)))olsun da artık ne cıkarsa bahtıma:)

Selam kızlar o kadar kırmızılar geldimi gelecek mi geç dönlenmemi derken dün öğlen geldiler.. Akşam bi ağrı bir sancı bu ay çektiğim agırıları hiç çekmemiştim sinirlerimde bozuldu ağla ağla acıyı bahane ediyorum ama beklemek psikolojisi bebek mi var acaba derken kırmızılarla karşılaşmak yine iyice hassas oldum ağlayarak uyuyup kaldım eşimde sırf ağrıdan ağlıyorum sanıyor yazık sıcak su koyalım napım acile gidelim napalım diye bekledi başımda diyemedim de sırf agrı değil beklenen gelmedi yine diye bu gözyaşı.. Allah hepimize hayırlısı ile en kısa zamanda nasip etsin inşallah... Umutlar kaldı ekime ama ekimde bayrama denk geliyor yumurtlama günleri evden uzak da doktor kontrolü olmadan nasip.. Bakalım elbet vardır bir vakti diyoruz ve hayırlısını versin rabbim demekten başka bişey kalmıyor

rabbim hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin ama insanın gönlü gider hep kız veya erkek diye bende kız isterim ama nasip inşallah en kısa zamanda göbüşlerimiz dolar

hakkımızda hayırlısı bebeğim...
en doğru zamanda sağlıkla gelsinler de..

canım bnm doktor düşükmüş dedi bıraktı o kadar. o sebeplede kafam karıstı. zaten ben bu doktorları gram anlamıyorum

ivittt dedim bile götün acıkta kalmış. :)

hakkında hayırlısı olsun arkadaşım mevlam neylerse güzel eylermiş

canım bnm doktor düşükmüş dedi bıraktı o kadar. o sebeplede kafam karıstı. zaten ben bu doktorları gram anlamıyorum
cuma gunu gıdecegın doktora ayrıntılarıyla sor, ıyıce bılgı edın. eger sana olumsuz yorum yaparsa dırek asılama o da olmadı tup bebek yaparsın canım. stres daha kotu eder ondan bebem uzme kendını

rabbim hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin ama insanın gönlü gider hep kız veya erkek diye bende kız isterim ama nasip inşallah en kısa zamanda göbüşlerimiz dolar
allah hayırlı evlat versin kızlar ben kızı çok seviyorum ya halleri bi başka oluyooo

cuma gunu gıdecegın doktora ayrıntılarıyla sor, ıyıce bılgı edın. eger sana olumsuz yorum yaparsa dırek asılama o da olmadı tup bebek yaparsın canım. stres daha kotu eder ondan bebem uzme kendını
söyle söyle kız döv onu biz söylüyoz anlamıyooooo

canını sıkma daha çok günler var hem rahat ol bence allah öyle güel bi zaman ayırmıştırki sizin için sadece biraz sabır
Gerçi sana diyorum bende olucam mı olmıycammı diken üstündeyim adetim 2 gün geçti bakalım inşallah bebişim gelir eşim askerde süpriz yapmak istiyorum dua edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…