2014 Eylül'de hamiş olduğunu öğrenmek istiyenler

eşin askermi allah kavuştursun canım ya eee hangi ara yaptınız bacım söylemesi ayıp

söyle söyle kız döv onu biz söylüyoz anlamıyooooo
bugun daha iyiyim merak etmeyin, sabırsızlıka cumayı bekliyorum sabahtan bu yanada kasıklarım feci agrıyo özelliklede sag tarafım adet oldum olucam sanırım ama kahverengilerde yok, sanırım iğne ilac derken zor sokecek bu ay ve cok agrılı gececek gibime geliyor daha olmadan bu kadar zıplattı beni bakalım olunca nerelere tırmancam.

iyi ol canım iyi ol sen iyi olacaksın ki gelen de iyi olsun

en çok bu sonuncuyu seviyorum dellendik bak işte sonunda dellendik bak işte sonunda
dellenilmiycek gibi degil ki hersey bi belirsiz, tek seferde yapsak olsa, olmuyo mu millette oluyo ya bi kere yaptım hamile kaldık anam korunuyordum prezervatiften kactı lan biz direk salıyoz üstüne dusmanı olmuyo .

Reactions: BBD
dellenilmiycek gibi degil ki hersey bi belirsiz, tek seferde yapsak olsa, olmuyo mu millette oluyo ya bi kere yaptım hamile kaldık anam korunuyordum prezervatiften kactı lan biz direk salıyoz üstüne dusmanı olmuyo .
kız öyle deme benim ilkide ilk ayımda oldu (dövme beni haaa) şimdi tırtttttt
ben diyorumki kendi kendime o zaman ne yumurtlama ne pozisyon ne ilaç bilgim yoktu şimdi kafayı rahat bırakalım diyorum şaka gibi her gün burda neler neler okuyoruz araştırıyoz takmayalım düşünmeyelim diyoruz ama ahanda her iki lafın arkası bebek pozisyon yumoş don ne bilim ya ben bugün hiççççççççç iyi değilimmmmm

hehhhhhhh al işte, dun ne dedim aklımda varmıydı bu aptal amh ile ilgili bişi kafama girdi, noldu amh dusuk. ben şimdi buna takıldım. yaaaaaaaa bok gibi kafamıza her boku sokuyoruz.

hehhhhhhh al işte, dun ne dedim aklımda varmıydı bu aptal amh ile ilgili bişi kafama girdi, noldu amh dusuk. ben şimdi buna takıldım. yaaaaaaaa bok gibi kafamıza her boku sokuyoruz.
he işte bende onu diyom bak sen randevunu aldın dimi cuma gidecektin paşa paşa yatacaktın kontrol edecekti sonra bir reçete tamam ama yok herhaltı gooogle amcaya soruyoz bak ben onuda ilk defa duydum mesela

kızlar yumurtlama gununde veya catlatma ıgnesının 36. saatı yumurta akı kıvamında akıntınız oldu mu.. ben de olmadı bu ay.. yumurtalar catlamadı dıye bır hıs var ıcımde

ben de bugun hiç iyi değilim........................

he işte bende onu diyom bak sen randevunu aldın dimi cuma gidecektin paşa paşa yatacaktın kontrol edecekti sonra bir reçete tamam ama yok herhaltı gooogle amcaya soruyoz bak ben onuda ilk defa duydum mesela
evet cuma gunu saat 12.00 da sayın hocamız ile gorusegim ancak gercekten bu iş benim iş durumumuda etkilemeye basladı o kadar basarılı bir kariyer hayatında ilk defa bu kadar kötü sonuclar alıyorum nolucak bilmiyorum boyle devam ederse işi bile bırakabilirim ben.

kızlar yumurtlama gununde veya catlatma ıgnesının 36. saatı yumurta akı kıvamında akıntınız oldu mu.. ben de olmadı bu ay.. yumurtalar catlamadı dıye bır hıs var ıcımde
inan bende o akıntıdan anlamıyorum zaten geçenlerde masal dilene doladı don giymiyor diye senin kontrolün yokmu canım yakın zamanda hayırlısıyla çatlamıştır inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…