teşekkürler şekerim farkım diyormuşumallah hayırlı evlat versin kızlar ben kızı çok seviyorum ya halleri bi başka oluyooo
kıs cocuklardan bahsediyordu galiba:))) üstüne alınmışsın ay koptum:)))))teşekkürler şekerim farkım diyormuşum
eşin askermi allah kavuştursun canım ya eee hangi ara yaptınız bacım söylemesi ayıpcanını sıkma daha çok günler var hem rahat ol bence allah öyle güel bi zaman ayırmıştırki sizin için sadece biraz sabır
Gerçi sana diyorum bende olucam mı olmıycammı diken üstündeyim adetim 2 gün geçti bakalım inşallah bebişim gelir eşim askerde süpriz yapmak istiyorum dua edin
hakkatten ya ama olsun havaya girmiştim:)
kıs cocuklardan bahsediyordu galiba:))) üstüne alınmışsın ay koptum:)))))
izine geldi tam yumurtlama döneminde allah denk getirdi bizde baya çalıştık zaten aralıkta geliyor inşallah kısa dönemeşin askermi allah kavuştursun canım ya eee hangi ara yaptınız bacım söylemesi ayıp
bugun daha iyiyim merak etmeyin, sabırsızlıka cumayı bekliyorum sabahtan bu yanada kasıklarım feci agrıyo özelliklede sag tarafım adet oldum olucam sanırım ama kahverengilerde yok, sanırım iğne ilac derken zor sokecek bu ay ve cok agrılı gececek gibime geliyor daha olmadan bu kadar zıplattı beni bakalım olunca nerelere tırmancam.söyle söyle kız döv onu biz söylüyoz anlamıyooooo
iyi özlemde olunca çalışmalar daha verimli geçmiştirizine geldi tam yumurtlama döneminde allah denk getirdi bizde baya çalıştık zaten aralıkta geliyor inşallah kısa dönem
iyi ol canım iyi ol sen iyi olacaksın ki gelen de iyi olsunbugun daha iyiyim merak etmeyin, sabırsızlıka cumayı bekliyorum sabahtan bu yanada kasıklarım feci agrıyo özelliklede sag tarafım adet oldum olucam sanırım ama kahverengilerde yok, sanırım iğne ilac derken zor sokecek bu ay ve cok agrılı gececek gibime geliyor daha olmadan bu kadar zıplattı beni bakalım olunca nerelere tırmancam.
aynen bakalım inşallah tutturdukmu hala meçhuliyi özlemde olunca çalışmalar daha verimli geçmiştir
gelsinde o herseye razıyız biz.
dellenilmiycek gibi degil ki hersey bi belirsiz, tek seferde yapsak olsa, olmuyo mu millette oluyo ya bi kere yaptım hamile kaldık anam korunuyordum prezervatiften kactı lan biz direk salıyoz üstüne dusmanı olmuyo .en çok bu sonuncuyu seviyorum dellendik bak işte sonunda dellendik bak işte sonunda
kız öyle deme benim ilkide ilk ayımda oldu (dövme beni haaa) şimdi tırttttttdellenilmiycek gibi degil ki hersey bi belirsiz, tek seferde yapsak olsa, olmuyo mu millette oluyo ya bi kere yaptım hamile kaldık anam korunuyordum prezervatiften kactı lan biz direk salıyoz üstüne dusmanı olmuyo .
hehhhhhhh al işte, dun ne dedim aklımda varmıydı bu aptal amh ile ilgili bişi kafama girdi, noldu amh dusuk. ben şimdi buna takıldım. yaaaaaaaa bok gibi kafamıza her boku sokuyoruz.kız öyle deme benim ilkide ilk ayımda oldu (dövme beni haaa) şimdi tırtttttt
ben diyorumki kendi kendime o zaman ne yumurtlama ne pozisyon ne ilaç bilgim yoktu şimdi kafayı rahat bırakalım diyorum şaka gibi her gün burda neler neler okuyoruz araştırıyoz takmayalım düşünmeyelim diyoruz ama ahanda her iki lafın arkası bebek pozisyon yumoş don ne bilim ya ben bugün hiççççççççç iyi değilimmmmm
he işte bende onu diyom bak sen randevunu aldın dimi cuma gidecektin paşa paşa yatacaktın kontrol edecekti sonra bir reçete tamam ama yok herhaltı gooogle amcaya soruyoz bak ben onuda ilk defa duydum meselahehhhhhhh al işte, dun ne dedim aklımda varmıydı bu aptal amh ile ilgili bişi kafama girdi, noldu amh dusuk. ben şimdi buna takıldım. yaaaaaaaa bok gibi kafamıza her boku sokuyoruz.
ben de bugun hiç iyi değilim........................kız öyle deme benim ilkide ilk ayımda oldu (dövme beni haaa) şimdi tırtttttt
ben diyorumki kendi kendime o zaman ne yumurtlama ne pozisyon ne ilaç bilgim yoktu şimdi kafayı rahat bırakalım diyorum şaka gibi her gün burda neler neler okuyoruz araştırıyoz takmayalım düşünmeyelim diyoruz ama ahanda her iki lafın arkası bebek pozisyon yumoş don ne bilim ya ben bugün hiççççççççç iyi değilimmmmm
ses sus kız cok konusma.ben de bugun hiç iyi değilim........................
evet cuma gunu saat 12.00 da sayın hocamız ile gorusegim ancak gercekten bu iş benim iş durumumuda etkilemeye basladı o kadar basarılı bir kariyer hayatında ilk defa bu kadar kötü sonuclar alıyorum nolucak bilmiyorum boyle devam ederse işi bile bırakabilirim ben.he işte bende onu diyom bak sen randevunu aldın dimi cuma gidecektin paşa paşa yatacaktın kontrol edecekti sonra bir reçete tamam ama yok herhaltı gooogle amcaya soruyoz bak ben onuda ilk defa duydum mesela
inan bende o akıntıdan anlamıyorum zaten geçenlerde masal dilene doladı don giymiyor diye senin kontrolün yokmu canım yakın zamanda hayırlısıyla çatlamıştır inşallahkızlar yumurtlama gununde veya catlatma ıgnesının 36. saatı yumurta akı kıvamında akıntınız oldu mu.. ben de olmadı bu ay.. yumurtalar catlamadı dıye bır hıs var ıcımde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?