2014 Eylül'de hamiş olduğunu öğrenmek istiyenler

yok öyle değil ne diyeceksin biliyormusun ÇOCUKTA YAPARIM KARİYERDE

yok öyle değil ne diyeceksin biliyormusun ÇOCUKTA YAPARIM KARİYERDE
suan ikisini birden yapmaya gücüm yok sanırım, aklım evde bugunde köpekcik naptı tek basına diye, ben bide cocuk olsa hayatta ayrılamam ondan sanırım ya işe gelir benle kovulurum ya da kendime ait bir yer acmak zorunda kalırım. bilmiyorum.

bırakırsın tecrübe ile sabit ben 1 ay ağlamıştım 8 aylıkken bıraktam birde anneme düşün yabancı olsa napardım bilmiyorum
hani evlenince iş hayatı zorlaşıyor diyorlar ya yalan asıl çocuk olduktan sonra anya konya anlaşılıyor vallahi bende bıakmayı düşünüyorum bıktım artık adını ne koydunuz köpüşün

zilli koyduk adını ablası, bi oyuncu ki sorma bide küsüyo, akşam bi kızdım ona yerine degilde ortaya çişini yaptı diye 1 saat küstü gelmedi yanıma ben suratına baktıkca gotunu dondu sıpa.

zilli koyduk adını ablası, bi oyuncu ki sorma bide küsüyo, akşam bi kızdım ona yerine degilde ortaya çişini yaptı diye 1 saat küstü gelmedi yanıma ben suratına baktıkca gotunu dondu sıpa.
çok eşşekler ya bizimde babaannede var bahçede benimki deli oluyor bu baharda yavruladı 6 tane hepsini verdik tabiiii ya niye kimse yok bugün ne oldu kızlara

Merhaba Kızlar
Aylardır takip ediyorum sizleri bazen ağlayarak bazen tebessümle..
Paylaşımlarınız çok içten çok samimi ve sonunda ben de aranızdayım.

günaydın kızlar benim bat günüm dündü ve olmadım buğünde olmazsam idrar testi mi yapsam kan mı

inşallah korkuyorum bi yandanda negatif görmekten bu şu kpss de falan KAZANAMADINIZ yazısına benziyor

Benim de Bat günüm 2 gün gecikti bu ay sabah test yaptım negatif çıktı. Bu ay ovulasyon testi ile denemiştik. Çünkü 4. aydır o kadar efor sarf ediyoruz kendimize dikkat ediyoruz ama sonuç alamamıştık. Yaşım 31. Hormon değerlerime baktırmıştım bebek yapmaya karar verdiğimde ve herşey normal demişti ama çok az pco var. 1 yıl beklemeden de rahim filmi çekmiyoruz dediler.
Son 2 aydır 29 günde 1 adet oluyorum ve bugün 31. gün. İdrar testi negatif ama kan testi yaptırsam mı bilemedim

öncelikle hoşgeldin bende senin gibiyim 2 gün ğeçti mam ben test yapmadım korkuyorumda

inan bende o akıntıdan anlamıyorum zaten geçenlerde masal dilene doladı don giymiyor diye senin kontrolün yokmu canım yakın zamanda hayırlısıyla çatlamıştır inşallah
Doktoruma söyledim daha önce klomen kullandığımda kist olmuştu. Nasıl öğrenebilirim çatlayıp çatlamadığını kontrole mi gelsem dedim..
Gerek yok dedi Hem kist olmuşsa ne yapabilirsin ki dedi. En azından ümitlenmem dedim. Soğan kürü yaparım diyemedim. Adet olana kadar bekle, rahim filmi çektirmek istiyorsun madem adet olunca ara dedi.. Tam da bayram haftasına denk gelecek.. Nerde test yaparım bilemiyorum.İşte ben bu duruma çok gıcık oluyorum. İstiyorum ki doktor çatlatma iğnesinden sonra yine çağırsın, çatlamamışsa boşa ümit etmeyeyim..Dün kasıklarım çok ağrıdı çişimi yaparken bile iki büklüm oluyordum. Bugün ağrı var ama baya azaldı düne göre..
En iyisi olmayacakmış gibi beklemek.. Şuan teslimiyet modundayım

amanda bende cuma gidicem doktora ve eger asılama derse hemen yapalım dicem daha beklenecek takatim kalmadı

Benim aşılama kesin iptal kızlar eşim izin alamıyor... Ama çatlatma iğnesini birazdan yapacağım kendi kendimize takılırız yine... Dünde boş durmadım çalıştımmmm yani...
Bu ayda böyle geçti... Bende önümüzdeki ay Tüp Bebek mi yapsak diyorummmm...
Kafam kazan gibi gidip iğneyi almak bile gelmiyor inanın şuanda...

Birde birşey soracağım kızlar dün ki muayenede sağ yumurtalıkta 1 adet 19mm yumurtam vardı, solda ise sıfır...
Ama dün akşamdan bu yana sol kasığım çok ağrıyor acaba yeni yeni yumurta mı büyüyor anlamadım bir fikriniz var mı bilimsel arkadaşlarım

Demekki hayırlısı değilmiş canım.. Yeni yumurta da olabilir, sağdaki yumurta büyüdüğü içinde olabilir. Benim yumurtalar sağda ama sol taraf da acıyor..
Hakkında hayırlısı olsun. Tüp bebeğin maliyeti nedir canım

öncelikle hoşgeldin bende senin gibiyim 2 gün ğeçti mam ben test yapmadım korkuyorumda
Hoşbuldum

idrar testinde bir şey görünmedi benim. Hala kırmızılar da gelmedi şükür. Kan testi için ne kadar beklemek gerek?

bazıları ilk kanda çıkar diyor bazıları ilk idrarda ben anlamadım kişiden kişiye değişirmi acaba
yok cnm olur mu oyle sey.. kan garantidir adet tarıhı gelmeden cıkar.
bhcg bebek olusunca ılk once kana salgılanır sonra zamanla ıdrara gecer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…