atalarımız boşuna dememiş söz gümüşse sukut altındır diye sabır herşeyin ilacı emin ol kuşum benim üzme boşuna kendiniÇOK doğru dedin ..........
hayırlı olsun arkadaşım ne güzel bugün bu habere ihtiyacımız vardı miskinleştik çünkü
hayırlı olsun arkadaşım ne güzel bugün bu habere ihtiyacımız vardı miskinleştik çünkü
benim kocayla kavga ettik dün gece yine.Niye cnm hayırdır ??
haha amin amin inşşallah cümlemizin :))daha keseyi gormez canımın içi az sabır, rabbim hayırlı dogum nasip etsin inşallahhhh, aha senide uflıcem tü tü tü kırbir kere masallah rabbim en iyidirini eder inşallahhh üfffffffffff
keseyi gördü canım içindekide belli belirsizdi artılarla gösterdi ultrasonda. hatta giderken kendine iyi bak anne adayı şunları bunları ye dedi.. hayırlısı tabi hep öyle dua etmek lazımdaha keseyi gormez canımın içi az sabır, rabbim hayırlı dogum nasip etsin inşallahhhh, aha senide uflıcem tü tü tü kırbir kere masallah rabbim en iyidirini eder inşallahhh üfffffffffff
amin arkadaşım amin inşallah senin işin de kolay olur bebişini kucağına hayırlısıyla alırsınkızlar bu ayın 27 sinde gidiyorum doktora olumlu yada olumsuz bişiy duyarsam size söyleyeceğim.bu arada Rabbi yesir vela tuassir rabbi temmim bil hayr die dua edin istediğiniz bir şey oldugunda.anlamı:Allahım işimi kolaylaştır işimi zorlaştırma..
canım bende aynı durumdayım ama birazdan iş çıkışında alıcam ne kaybederiz ya seviniriz ya üzülürüz zaten yoksa adet olacağımız için bir kere üzülmüş oluruzkızlar şimdi belki bu soru 1372376324.kez soruluyordur ama 1372376325. kez de ben soracağım. Benim bat 29 eylül şimdi , test yapsam çıkar mı acaba merak ediyorum. Regl olacağımı hissediyorum ama gene de "mi acaba" diye düşünüyorum
haha amin amin inşşallah cümlemizin :))[
bebişli arkadaşım hamile olduğunu nasıl öğrendin ilk kendin mi test yaptın
bebişli arkadaşım hamile olduğunu nasıl öğrendin ilk kendin mi test yaptınkızlar bu ayın 27 sinde gidiyorum doktora olumlu yada olumsuz bişiy duyarsam size söyleyeceğim.bu arada Rabbi yesir vela tuassir rabbi temmim bil hayr die dua edin istediğiniz bir şey oldugunda.anlamı:Allahım işimi kolaylaştır işimi zorlaştırma..
tamamatalarımız boşuna dememiş söz gümüşse sukut altındır diye sabır herşeyin ilacı emin ol kuşum benim üzme boşuna kendini
benim kocayla kavga ettik dün gece yine.
yaa cano valla bilmiyorum istemiyosa olmasın zaten. bebek için çalıştığımızı biliyo kendisi düşünüp barışsın benle ben hiçbişey yapamamKız biz hergün ediyoruz arayı bozmamaya bak onlar bize lazım biliyosun
kırmızılar hala gelmedi ama adet periyodum bazen 34 günleri bulduğundan cesaret edemiyorum. Son 2 aydır 29 günde adet oldum. Bugün 31. gün bitti.yapsan hemen cıkarki
kuzum ben cuma bi gidiyim bakıyım ne olcak inan dusunmekten kayayı yedim ama elime bişi gecmedi. o sebeple beklicez artıkBenim aşılama kesin iptal kızlar eşim izin alamıyor... Ama çatlatma iğnesini birazdan yapacağım kendi kendimize takılırız yine... Dünde boş durmadım çalıştımmmm yani...
Bu ayda böyle geçti... Bende önümüzdeki ay Tüp Bebek mi yapsak diyorummmm...
Kafam kazan gibi gidip iğneyi almak bile gelmiyor inanın şuanda...
Demekki hayırlısı değilmiş canım.. Yeni yumurta da olabilir, sağdaki yumurta büyüdüğü içinde olabilir. Benim yumurtalar sağda ama sol taraf da acıyor..
Hakkında hayırlısı olsun. Tüp bebeğin maliyeti nedir canım
kuzum ben cuma bi gidiyim bakıyım ne olcak inan dusunmekten kayayı yedim ama elime bişi gecmedi. o sebeple beklicez artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?