2014 Eylül'de hamiş olduğunu öğrenmek istiyenler

hayırlı olsun arkadaşım ne güzel bugün bu habere ihtiyacımız vardı miskinleştik çünkü
hayırlı olsun arkadaşım ne güzel bugün bu habere ihtiyacımız vardı miskinleştik çünkü

kızlar bu ayın 27 sinde gidiyorum doktora olumlu yada olumsuz bişiy duyarsam size söyleyeceğim.bu arada Rabbi yesir vela tuassir rabbi temmim bil hayr die dua edin istediğiniz bir şey oldugunda.anlamı:Allahım işimi kolaylaştır işimi zorlaştırma..

kızlar şimdi belki bu soru 1372376324.kez soruluyordur ama 1372376325. kez de ben soracağım. Benim bat 29 eylül şimdi , test yapsam çıkar mı acaba merak ediyorum. Regl olacağımı hissediyorum ama gene de "mi acaba" diye düşünüyorum

Reactions: BBD
daha keseyi gormez canımın içi az sabır, rabbim hayırlı dogum nasip etsin inşallahhhh, aha senide uflıcem tü tü tü kırbir kere masallah rabbim en iyidirini eder inşallahhh üfffffffffff
haha amin amin inşşallah cümlemizin :))

daha keseyi gormez canımın içi az sabır, rabbim hayırlı dogum nasip etsin inşallahhhh, aha senide uflıcem tü tü tü kırbir kere masallah rabbim en iyidirini eder inşallahhh üfffffffffff
keseyi gördü canım içindekide belli belirsizdi artılarla gösterdi ultrasonda. hatta giderken kendine iyi bak anne adayı şunları bunları ye dedi.. hayırlısı tabi hep öyle dua etmek lazım

amin arkadaşım amin inşallah senin işin de kolay olur bebişini kucağına hayırlısıyla alırsın

canım bende aynı durumdayım ama birazdan iş çıkışında alıcam ne kaybederiz ya seviniriz ya üzülürüz zaten yoksa adet olacağımız için bir kere üzülmüş oluruz

bebişli arkadaşım hamile olduğunu nasıl öğrendin ilk kendin mi test yaptın

atalarımız boşuna dememiş söz gümüşse sukut altındır diye sabır herşeyin ilacı emin ol kuşum benim üzme boşuna kendini
tamam sessiz ve soğuk fırtınaların estiği bi akşam ve gece olucak anlaşıldı.

Içim sıkılıyoooor.
Sıkıntıdan kendimi yemeye verdim. Kaç gündür fast fooda saldırıyorum. Depresyon başlangıcı mı yoksa
Öküz gibi yiyorum

dududada Yumoşa daha en erken 3 gün var şimdilik bekle alttan alma elbet dönecek bende geçen aynısını söyledim hep benmi çabalayacam okadar kürler yapıyorum istemiyosan bende uğraşmam tartışma çıkarma dedim birazda onlar düşünsün

kuzum ben cuma bi gidiyim bakıyım ne olcak inan dusunmekten kayayı yedim ama elime bişi gecmedi. o sebeple beklicez artık

Kızlar hamileyimm cookk mutlu oldum anlatamam allahım isteyen herkese nasip etsin insallah..sormak istediğiniz soru varsa seve seve yanıtlarım burdan bebek isteyen herkese dua ediyorum allahım dualarımızı kabul etsin insallah

Yarın araştırmaya başlayacağım canım... Öğrenebilirsem sizede bilgi veririm...

kuzum ben cuma bi gidiyim bakıyım ne olcak inan dusunmekten kayayı yedim ama elime bişi gecmedi. o sebeple beklicez artık

Bekliyoruz anacığım zatiiii... Elden gelen şuan için çalışmakkkk... Dün çalıştık bugün iğne o nedenle tatil yarından sonra gün aşırı amannnn sabahlar olmasınnnnn...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…