2014 Eylül'de hamiş olduğunu öğrenmek istiyenler

Hayırlı olsun canım denedigin bişeyler oldumu tedaviyle mi oldu

Kizlar hcg ye baktiniz demi ovulasyonda belirgin gibi ama o ne demek onu da anlamadim bu ikisiniz durusuydu yan yana

hayırlı olsun arkadaşım allah kucağına almayı nasip etsin inşallah sağlıklı bir şekilde (maşallah)

Reglime 8 gun var daha ama cok merak ediyorum kan testinde de mi cikmaz simdi yaptirsam

kızlar günaydın nasılsınız ben bugün yıkılıyorum iyicene grip oldum yaaaa üzerinize afiyet

gunaydın arkadaslar
sabah kırmızılar geldiiiiii :) doktorumu aradım yarın sabah gidicem dediki bu ay asılama yapıcaz konusucam fiyatınızı cartını curtunu. öğlende funda nın doktora gidicem bakalım o ne diycek ona göre karar vericem.

Kırmızı
kırmızılar hala gelmedi ama adet periyodum bazen 34 günleri bulduğundan cesaret edemiyorum. Son 2 aydır 29 günde adet oldum. Bugün 31. gün bitti.

kırmızılar dün gece geldi.. Artık okumicam ilgilenmicem de çok yıpratıcıymış bu süreç

Insallah canım arkadasım darisi tum isteyenlerin basına
hayırlı olsun arkadaşım benimde regil günüm 23 idi ama hala olmadım buğunde çok sancım var olacakmıyım bilmiyorum sabah test yaptım negatif hala umut varmıdır eninde sancın oldumu

bak dün gece de gelmedi yatağa . bu kocayla zor bebek yapmak inşallah yumoşlamamışımdır

kızlar çok strese girdim karnım ağrıyor galiba benim kırmızı gelicek istemiyorum ya gelmesin
ama bu ay çok uğraşmıştım ve baya kaptırmıştım kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…