Eki Görüntüle 1252216 Eki Görüntüle 1252217 Kizlar lh yazan ovulasyon hcg yazan gebelik. ALLAH icin yorumlayin
Hayırlı olsun canım denedigin bişeyler oldumu tedaviyle mi olduKızlar hamileyimm cookk mutlu oldum anlatamam allahım isteyen herkese nasip etsin insallah..sormak istediğiniz soru varsa seve seve yanıtlarım burdan bebek isteyen herkese dua ediyorum allahım dualarımızı kabul etsin insallah
Sanki silik bi çizgi var tam belli değil ama negatifide biliyorum tek çizgi ben buradayım diyo hakkında hayırlısı olsun adetin geçti mikizlar bakar misiniz
adetim bugun olacaktı canim bat bugunSanki silik bi çizgi var tam belli değil ama negatifide biliyorum tek çizgi ben buradayım diyo hakkında hayırlısı olsun adetin geçti mi
Canm bence hamilesin hayırlı olsun :)adetim bugun olacaktı canim bat bugun
Kizlar hcg ye baktiniz demi ovulasyonda belirgin gibi ama o ne demek onu da anlamadim bu ikisiniz durusuydu yan yanaEki Görüntüle 1252338
caNim cok silik degil mi hcg
Hayırlı olsun canım denedigin bişeyler oldumu tedaviyle mi oldu
hayırlı olsun arkadaşım allah kucağına almayı nasip etsin inşallah sağlıklı bir şekilde (maşallah)Kızlar hamileyimm cookk mutlu oldum anlatamam allahım isteyen herkese nasip etsin insallah..sormak istediğiniz soru varsa seve seve yanıtlarım burdan bebek isteyen herkese dua ediyorum allahım dualarımızı kabul etsin insallah
Kizlar hcg ye baktiniz demi ovulasyonda belirgin gibi ama o ne demek onu da anlamadim bu ikisiniz durusuydu yan yanaEki Görüntüle 1252338
Insallah canım arkadasım darisi tum isteyenlerin basınahayırlı olsun arkadaşım allah kucağına almayı nasip etsin inşallah sağlıklı bir şekilde (maşallah)
kırmızılar hala gelmedi ama adet periyodum bazen 34 günleri bulduğundan cesaret edemiyorum. Son 2 aydır 29 günde adet oldum. Bugün 31. gün bitti.
hayırlı olsun arkadaşım benimde regil günüm 23 idi ama hala olmadım buğunde çok sancım var olacakmıyım bilmiyorum sabah test yaptım negatif hala umut varmıdır eninde sancın oldumuInsallah canım arkadasım darisi tum isteyenlerin basına
bak dün gece de gelmedi yatağa . bu kocayla zor bebek yapmak inşallah yumoşlamamışımdırdududada Yumoşa daha en erken 3 gün var şimdilik bekle alttan alma elbet dönecek bende geçen aynısını söyledim hep benmi çabalayacam okadar kürler yapıyorum istemiyosan bende uğraşmam tartışma çıkarma dedim birazda onlar düşünsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?