2014 Eylül'de hamiş olduğunu öğrenmek istiyenler

evt arkadaşım regl'im 3 gün geçince yaptım.ilk yaptığım belli belirsizdi 2 gün sonar bi daha yaptım gözle görülür çizgiydi.sonrada doktora gittim zaten.bu cmrtsi tam net öğrenicem herşeyi doktordan bu hafta tam 1 aylık oluyo çünkü.hayırlısı herşeyin Allaha tevekkül etmek lazım bazı şeyleri hayırlıısı ne zamansa verir zaten..

kızlar günaydın nasılsınız ben bugün yıkılıyorum iyicene grip oldum yaaaa üzerinize afiyet

Çok geçmiş olsun canım... Bu aralar tam hastalık zamanı, çok daha dikkatli olmak lazım... Bende de 10 gündür aşırı burun tıkanıklığı var, ne yaptıysam açılmadı... İzin alıp doktora da gitmedim, birde acaba hamilelik olur mu düşüncesi ile ilaçta almıyorum...

Hayırlısı olsun canım, kısmet bu ayda değilmiş demek ki... Sende Ekim Ayı Dikim ayına transfer oldun demek ne yapalım can sağlığı olsun... Bende 12 Ekime de hastalanmazsam ya aşılama yada tüp bebek deneyeceğim... Birde birşey soracağım deniliyor ki klomenle aşılama pek randımanlı olmuyormuş, iğne ile olması daha iyimiş... Sizin bu konuyla ilgili bilginiz veya fikriniz var mı? Ya da canım sen doktorla görüşürken bir sorsan olmaz mı?

bak dün gece de gelmedi yatağa . bu kocayla zor bebek yapmak inşallah yumoşlamamışımdır

Ahhh bu koca bozuntuları işlerine gelmedi mi çocuktan çok çocuk oluyorlar... Ne yapacaksın yavru bu akşamda bak bir gidişata baktın o yatağa gelmiyor sen onun yanına git... Çocuk için her yol mübahhhh...

Ahhh bu koca bozuntuları işlerine gelmedi mi çocuktan çok çocuk oluyorlar... Ne yapacaksın yavru bu akşamda bak bir gidişata baktın o yatağa gelmiyor sen onun yanına git... Çocuk için her yol mübahhhh...
yapabiliceğimi sanmıyorum

Günaydın kızlar..
son 15 gündür belim ağrıyor normal mi bilmiyorum.. bat cumartesi günü..
Ama benim yarın kontrolüm var gitmişken kan testi yaptırayım merakımı yeneyim diyorum..

Ve size bir sorum var adetten bir kaç gün önce veya bir hafta önce hamilelik oluşmuşsa bu ne zaman belli olur??.

evet amanda yarın konusucam eger aklınızda sorular var ise yazın ben tek tek not edicem hatta kendi sorularımıda not alıyorum cunku sonra orda bende telastan unutuyorum.

kızlar meraba konuşmanızı balla bölerek :) bişey sorcam ben bu sabah yine gebelik testi yaptım ilk yaptığımda varla yok gibiydi farklı marka aldım nova marka kırmızı paket idrar ilk ilerleme aşamasında iken ilk önce ikinci daha sonra control çizgisi çıktı gayette belli idi iki çizgi çıktı fakat idrar yavaş yavaş emdikçe ikinci çizgi kayboldu nasıl iştir bu hiç bişe anlamadım test bozuk olabilirmi fikri olan varmıdır yada başına gelen ??

sağol canım ya bende aynen ilaç alamıyorum ya varsa diye iyici ilerliyor o da bir güzel bakalım napacağız

evet amanda yarın konusucam eger aklınızda sorular var ise yazın ben tek tek not edicem hatta kendi sorularımıda not alıyorum cunku sonra orda bende telastan unutuyorum.

Aynen bende not alıp öyle gidiyorum yoksa sorularımın hiçbirini hatırlayamıyorum. Sağol canım benim ricam sadece aşılama için klomenin mi yoksa iğnenin mi şansı arttırdığı... Hangisini önerecek bakalım... Bu arada şu fundanın doktoru kimmiş merak ettim hani :)

selman laçin, benimkide mehmet faruk cekmeceli? yalnız tek merak ettigim konu bnm doktorum spermiyografiyi bile avcılar hospitalde istemedi ve bildigim kadarı ile orda asılama ile ilgili bir merkez yok acaba bizi baska bir yeremi yonlendirecek, spermiyografi için medicana ya bu selman lacın ın oraya yonlendirmişti. bilmiyorum işte yarın sabah ogrenicez herseyi.

canım o topiğin doktoru olacak sonunda ben ondan korkuyorum filiz bide canım senin konunla alakası yok ama şu kist olayını bi aydınlatırsa doktor amca sevinecem ben yine bu ay başıma gelecek diye korkuyorum zaten gelsiyse yapacak bişey yok ya seve seve yada da dittttttttttt

elimizden tevekkülden başka bir şey gelmez zaten canım bide canım sen hergün mü çalıştın???

canım batın yakın yarın cuma zaten varsa çıkar inşallah vardır seninlede seviniriz bu ay

tmm kist not aldım hemen :)

canım benim başıma gelmedi ama eğer günün yakınsa veya geçtiyse bende direk kan testi yaptır daha kesin sonuç

Canım benim inşallah ekim ayı dikim ayı olur senin için ve allah yüzünü güldürür, biz de kutlarız burda:)
Amh zıkkımını netleştirmeden aşılamaya geçme bence.. Ben de bir ricada bulunacam senden. Hani benim yumoşlar çabuk büyüyorya ipne dr çağırdıgında almış başını gitmiş diyor, onu da soruver bi zahmet.. 22-23-25 mm le çatlar mı çatlasa tutar mı falan filan bu konuyu da açıklığa kavuşturalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…