2014 Eylül'de hamiş olduğunu öğrenmek istiyenler

Kızlar dün tüp bebek fiyatlarına bakayım dedim 10000lerden bahsediyorlar.. oha dedim yani
Benim klomenle olmasa aşılamayla da olmasa tüp bebek yapamicam yani.. okuyup araştırmakla yanlış mı yapıyoz acep ya, ben çok moralsiz oldum yahu ağlayasım var

kızlar nasılsınız epeydır gırmıyorum gebelık formlarına 3 kıstım olusmustu hatırlarsanız bu ay dogum kontrol hapı kullandım regl oldum dun 3. gunuydu gıttım Allaha sukur kaybolmuslar. :) Doktor hersey rahım cok guzel dedi serephene 5 gun gunde 1 tane verdı yarın baslıycam ınsallah Allahın ıznıyle sıfa olur. Bende kıloda var glıkofer verdı 3 ay kullan dedı yumurta kalıtesını artırıyormus ınsallah rabbım herkesede banada hayırlı evlatlar verır

notumu aldım bebişim hemen. amh yi acıklıga kavusturduk hamile kalmamı etkilemezmiş ancak zamanım daralıyormus o sebeple hemen olması lazımmış.

hoş geldin canım benim başımada geldi geçen ay kist olayı bende adet gecikmesine sebep oldu ilaç kullandım sonra senin gibi 3. günü gittim dr. yok dedi sende durum nasıldı neden olduğuna dair bir şey söyledimi

notumu aldım bebişim hemen. amh yi acıklıga kavusturduk hamile kalmamı etkilemezmiş ancak zamanım daralıyormus o sebeple hemen olması lazımmış.
Sagol ballı kaymağım:):)iyi ya sevindim.. birinci velet gelse ikinciyi de peşine yaparsın çıkarsın bu işten

bu kist olayına cok takılmayı tehlikeli kistler olmadıgı surece bir ay dogum kontrol hapı ile gecermiş. sadece bebek bir ay daha gecikir o kadar mış.

Sagol ballı kaymağım:):)iyi ya sevindim.. birinci velet gelse ikinciyi de peşine yaparsın çıkarsın bu işten
işte zaten ben ikinciyide istedigim için zaman daralıyormus, belki asılamada iki tane olur gerci sagolsun arkadaslarım 3 olsun diyorlarda 3 ede bakamayız tabii allahtan gelirse bişi diyemeyiz ama iki kafidir. :)

canım bak belki onlara hiç gerek kalmayacak sen kaç aydır deniyorsun bilmiyorum ama rızkı veren allah her çocuk görecek günü varsa rıskıyla doğar mevlam elbet bir kapı acar sen bile şaşarsın bunu unutma

of ne güzel dedin inşallah kuzum yaaa
21 ay oldu korunmayalı fakat ciddi araştırma ve takiplere mayısta başladım önceden cok umursamıyordum ama artık psikolojımın bozuldugunu hıssedıyorum. ozel ders manyagıydım ıcımden onu yapmak bıle gelmıyor artık..sadece evde oturmak uyumak ıstıyorum.. bu ara kendımı mutfaga verdım zaten habıre tursu sirke salca yapıom:)))

persa evet bu bnm kafamada takıldı ya asılama ile olmazsa diye ancak bence kendimizi asılamada olacak diye inandırmamız lazım. bırakalım hele onu o zaman gelirse düşünürüz. şimdilik bu zamanı kollayalım.

kızlar bugün eski bi arkadaşımla görüştüm evlenmiş bi oğlu varmış tabi hemen hamile kalma olayını sordum 3 ay denemiş olmayınca bi ebe varmış yaşlı ona gitmiş göbeğime 10 parmağını soktu kaldırdı sonraki ay hamile kaldım diyo ben ilk defa duydum aranızda duyan varmı böyle bişe ?

hep diyorum anı yaşamaya ve en doğru şekilde değerlendirmeye bakın ne geçmişle pişman olup hayıflanın ne de gelecek için kaygılanın HAMİŞLİK için psikoloji çok önemli tabi söylemek le yapılmıyor ama bende şimdiden kuruyorum kafamda bu ay olmazsa gelecek ay gidim takip yaptirim diye ama benim yaşım var o yüzden

ya sacmalamayın ya oyle seymi olur allah korusun bu seferde baska bi yerinize zarar verir.

hiç duymadım arkadaşım ya 10 parmağını sokup nasıl kaldırmış

doğru bu mevsim mersinde salça mevsimi bir şey dicem biberli ekmek yapmayı öğrendinmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…