doğru söylüyosunda cnm bilen doktorlarda varmış göbeğin düşmüş deyip bazı doktorlarda yapıyomuşya sacmalamayın ya oyle seymi olur allah korusun bu seferde baska bi yerinize zarar verir.
he kız ben de bırınden oyle bısey duymudtum. eskı bır tanıdık 5 ay cocugu olmayınca kocakarıya gıtmıs. gobegını mı cekmıs bıseyler etmıs ıste bıde tavada yumurta kırıp göbegın altına koyuvermıs . erkek olan tarafı actım falan demıs:)) kız ertesı ay hamıle kaldı ve oglu oldu enteresan seylerkızlar bugün eski bi arkadaşımla görüştüm evlenmiş bi oğlu varmış tabi hemen hamile kalma olayını sordum 3 ay denemiş olmayınca bi ebe varmış yaşlı ona gitmiş göbeğime 10 parmağını soktu kaldırdı sonraki ay hamile kaldım diyo ben ilk defa duydum aranızda duyan varmı böyle bişe ?
uff ne biliyim canım ya, ben tırsarım öyle seylerdendoğru söylüyosunda cnm bilen doktorlarda varmış göbeğin düşmüş deyip bazı doktorlarda yapıyomuş
evet cnm:)doğru bu mevsim mersinde salça mevsimi bir şey dicem biberli ekmek yapmayı öğrendinmi
Diz dirsek pozisyonunu yaptıkuff ne biliyim canım ya, ben tırsarım öyle seylerden
rahim filmide gebelik oasılıgını cok artırıyor biliyormusun. tupte kucuk bir tıkanma vs var ise acılıyor o esnada. bu arada ben narkozlu falan diye duydum burda yazıyorlar ben cektirdim hiç bişey duymadımda hissetmedimde, digerleri nasıl yapıyor narkoz verecek kadar nasıl can yakıyor anlamadım ben.kıslar ben bu ay olamayacak dıye kosullandırdım kendımı.. yıne de calısmalarıma devam edıyorum tabı. zaten bayramda bellı olacak. bayram bıtısı adet de bıtecek o zaman hemen rahım fılmını cektırecem. sonrasında olacagına ınanıyorum.
canım heralde sen kendını hıc kasmamışsın ve tuplerın tamamen açıkmışki gerilmeyle basınçla acı hissetmemişsin. Rahim kasları kesik acısını bıle hıssetmezken gerılme gıbı acıları hısseder gaz sancısı gıbı dusun. dusunsene yara yakılırken bıle acı olmaz. gerıldı mı acır. kımının ufak da olsa yapısıklıkları oluyor ılac basıncla verıldıgı ıcın tupler gerılıyor ve acıyor. ılacın etkısıyle tupler acılıyor fakat fılmde acık gorunuyor onceden de acık sanıyorlar.. bır arkadasım vardı acıya da cok dayanıklıydı adetken agrısı cok olurdu agrı kesıcı bıle almazdı o derece dayanıklıydı. rahım fılmınde ınanılmaz agrısı olmus..cıglıklar atmıs.rahim filmide gebelik oasılıgını cok artırıyor biliyormusun. tupte kucuk bir tıkanma vs var ise acılıyor o esnada. bu arada ben narkozlu falan diye duydum burda yazıyorlar ben cektirdim hiç bişey duymadımda hissetmedimde, digerleri nasıl yapıyor narkoz verecek kadar nasıl can yakıyor anlamadım ben.
bende acıya hiç dayanıklı degilimdir ki ultrason ucunu bile oraya sokarken cok canım acır o ve bende cok kasıldım sadece sunu duydum ve o sebeple doktorumda beni kendi hastanesinden baska yere yonelndirdi, cengel kullanılıyormus heryerde fakat bnm yaptırdıgım yer rahmi vakumla cekiyor sadece bi yanma hissettim o da 10 sn falan surdu snr iyiydim, he iki gun agzım oldu ama oyle beni cok etkilecek agrı degildi. bence bunu bi arastırın ben fıkdıkzadede radyomarda yaptırdım doktorum da cevat bayraktı cokta iyi tatlı bir doktordu. istanbul da olanlar kedinlikle oraya gitmeli bence.canım heralde sen kendını hıc kasmamışsın ve tuplerın tamamen açıkmışki gerilmeyle basınçla acı hissetmemişsin. Rahim kasları kesik acısını bıle hıssetmezken gerılme gıbı acıları hısseder gaz sancısı gıbı dusun. dusunsene yara yakılırken bıle acı olmaz. gerıldı mı acır. kımının ufak da olsa yapısıklıkları oluyor ılac basıncla verıldıgı ıcın tupler gerılıyor ve acıyor. ılacın etkısıyle tupler acılıyor fakat fılmde acık gorunuyor onceden de acık sanıyorlar.. bır arkadasım vardı acıya da cok dayanıklıydı adetken agrısı cok olurdu agrı kesıcı bıle almazdı o derece dayanıklıydı. rahım fılmınde ınanılmaz agrısı olmus..cıglıklar atmıs.
Ben cok hassasım muayeneden sonra bıle seyım 1 saat kadar yanar.. 2 yıllık evlıyım hala ılıskıde zorlanırım. hsg cekmek ıcın yerlestırılen alet bıle canımı cok acıtacaktır emınım. zaten verdıklerı anestezı oyle amelıyatlardakı gıbı degıl. hafıf bır kendınden gecme olacak kadar verılıyor. bır yandan dıyorum ne agrı cekecen al anestezıyı 100 tl fazla ver acı cekme..
bır yanımda dıyor gır basa gelenı cek. kararsızım aslında. muayeneden bıle korkan bırı olarak sanırım anestezılı cektırecem son anda fıkrım degısmezse.
hoş geldin canım benim başımada geldi geçen ay kist olayı bende adet gecikmesine sebep oldu ilaç kullandım sonra senin gibi 3. günü gittim dr. yok dedi sende durum nasıldı neden olduğuna dair bir şey söyledimi
maskara olduk çıktık ortaya zatenDiz dirsek pozisyonunu yaptıkamuda bile kalktık onuda yapalım tam olsun
anam öyle deme bu ay bende yedim geçen ay kendiliğinde olmuştu anammmmm yinemi ya peki sen ondan olduundan eminmisin iyi geliyor diyorlar yaaaayok canım ya benım hersey normal esımdede oyle ama benım tahmınım masabasında calsııyorum hareketsızlıkten oluyor cunku eskıden boyle sorunlarım yoktu. Birde gecen ay bal tarcın corekotu yedım oda 3 tane kıst yapmıs sımdı gıttıler tedavıye basladık ınsallah hayırlı olur el doktordan sebebı Allahtan olsun dıyorum
evet ya cevat beyı cok duydum.. her gıden memnun.. ıstanbulda olsam hıc dusunmeden oraya gıderdım.. ne kadara cektırdın bu arada.. benım dr un oldugu hastae 500 e cekıyor. aslında seytan dıo al bır bılet gıt orda cektır don:))) cok mu ucuk bır fıkırrbende acıya hiç dayanıklı degilimdir ki ultrason ucunu bile oraya sokarken cok canım acır o ve bende cok kasıldım sadece sunu duydum ve o sebeple doktorumda beni kendi hastanesinden baska yere yonelndirdi, cengel kullanılıyormus heryerde fakat bnm yaptırdıgım yer rahmi vakumla cekiyor sadece bi yanma hissettim o da 10 sn falan surdu snr iyiydim, he iki gun agzım oldu ama oyle beni cok etkilecek agrı degildi. bence bunu bi arastırın ben fıkdıkzadede radyomarda yaptırdım doktorum da cevat bayraktı cokta iyi tatlı bir doktordu. istanbul da olanlar kedinlikle oraya gitmeli bence.
canım heralde sen kendını hıc kasmamışsın ve tuplerın tamamen açıkmışki gerilmeyle basınçla acı hissetmemişsin. Rahim kasları kesik acısını bıle hıssetmezken gerılme gıbı acıları hısseder gaz sancısı gıbı dusun. dusunsene yara yakılırken bıle acı olmaz. gerıldı mı acır. kımının ufak da olsa yapısıklıkları oluyor ılac basıncla verıldıgı ıcın tupler gerılıyor ve acıyor. ılacın etkısıyle tupler acılıyor fakat fılmde acık gorunuyor onceden de acık sanıyorlar.. bır arkadasım vardı acıya da cok dayanıklıydı adetken agrısı cok olurdu agrı kesıcı bıle almazdı o derece dayanıklıydı. rahım fılmınde ınanılmaz agrısı olmus..cıglıklar atmıs.
Ben cok hassasım muayeneden sonra bıle seyım 1 saat kadar yanar.. 2 yıllık evlıyım hala ılıskıde zorlanırım. hsg cekmek ıcın yerlestırılen alet bıle canımı cok acıtacaktır emınım. zaten verdıklerı anestezı oyle amelıyatlardakı gıbı degıl. hafıf bır kendınden gecme olacak kadar verılıyor. bır yandan dıyorum ne agrı cekecen al anestezıyı 100 tl fazla ver acı cekme..
bır yanımda dıyor gır basa gelenı cek. kararsızım aslında. muayeneden bıle korkan bırı olarak sanırım anestezılı cektırecem son anda fıkrım degısmezse.
kızlar gözünüzü korkutmak gibi almasın ama ben ağrı eşiğinizi allah hayırlısıyla versin doğum da görecembende acıya hiç dayanıklı degilimdir ki ultrason ucunu bile oraya sokarken cok canım acır o ve bende cok kasıldım sadece sunu duydum ve o sebeple doktorumda beni kendi hastanesinden baska yere yonelndirdi, cengel kullanılıyormus heryerde fakat bnm yaptırdıgım yer rahmi vakumla cekiyor sadece bi yanma hissettim o da 10 sn falan surdu snr iyiydim, he iki gun agzım oldu ama oyle beni cok etkilecek agrı degildi. bence bunu bi arastırın ben fıkdıkzadede radyomarda yaptırdım doktorum da cevat bayraktı cokta iyi tatlı bir doktordu. istanbul da olanlar kedinlikle oraya gitmeli bence.
anam öyle deme bu ay bende yedim geçen ay kendiliğinde olmuştu anammmmm yinemi ya peki sen ondan olduundan eminmisin iyi geliyor diyorlar yaaaa
400 tl ye cektirdim benevet ya cevat beyı cok duydum.. her gıden memnun.. ıstanbulda olsam hıc dusunmeden oraya gıderdım.. ne kadara cektırdın bu arada.. benım dr un oldugu hastae 500 e cekıyor. aslında seytan dıo al bır bılet gıt orda cektır don:))) cok mu ucuk bır fıkırr
tüh desene benimde bir ay gitti geçmiş olsun arkadaşımevet emınım cunku benım 1 tane kıstım olurda sımdı 3 taneydı;Alalha sukur kurtuldum gercı 1 ay kaybettım o yuzden artık bıtkısel bırsey yapmam
Kizlar hcg ye baktiniz demi ovulasyonda belirgin gibi ama o ne demek onu da anlamadim
Evet canım böyle birşey var bende duydum bi kadın varmış giden boş dönmüyomuş en fazla 3 defa gidiyormuşsun ben bu ay 2. defa gittim bakalım ne olacak çok zor bişey değil dediğin gibi yapıyo napalım çaresizlik insana herşeyi yaptırıyor.kızlar bugün eski bi arkadaşımla görüştüm evlenmiş bi oğlu varmış tabi hemen hamile kalma olayını sordum 3 ay denemiş olmayınca bi ebe varmış yaşlı ona gitmiş göbeğime 10 parmağını soktu kaldırdı sonraki ay hamile kaldım diyo ben ilk defa duydum aranızda duyan varmı böyle bişe ?
bende acıya hiç dayanıklı degilimdir ki ultrason ucunu bile oraya sokarken cok canım acır o ve bende cok kasıldım sadece sunu duydum ve o sebeple doktorumda beni kendi hastanesinden baska yere yonelndirdi, cengel kullanılıyormus heryerde fakat bnm yaptırdıgım yer rahmi vakumla cekiyor sadece bi yanma hissettim o da 10 sn falan surdu snr iyiydim, he iki gun agzım oldu ama oyle beni cok etkilecek agrı degildi. bence bunu bi arastırın ben fıkdıkzadede radyomarda yaptırdım doktorum da cevat bayraktı cokta iyi tatlı bir doktordu. istanbul da olanlar kedinlikle oraya gitmeli bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?