çok doğru söylüyosun canım ama acaip moralim bozuk artık kavga etmeye de gücüm yok yanaşıp gönlünü alacak mecalim yok ki zaten özür dilenicek bişey yapmadığımı düşünüyorum.....oooooooooooof aynen dediğin gibi koca bir ay...Sorun tam olarak ne bilemiyorum ama eğer kayda değer bir sorun yoksa ikinizde hata edersiniz bu trip yüzünden koskoca bir ay daha çöpe gidecek buna değer mi onu bir düşünün derim... Ve seni öperimmmmmmmmmm.....
çok doğru söylüyosun canım ama acaip moralim bozuk artık kavga etmeye de gücüm yok yanaşıp gönlünü alacak mecalim yok ki zaten özür dilenicek bişey yapmadığımı düşünüyorum.....oooooooooooof aynen dediğin gibi koca bir ay...
ağzın bal yesiiiiiiiiiiiiiiiiin huzurlu bi akşam ve gece geçirmeyi o kadar çok istiyorum kikuşum ben inanıyorum bu akşam tıpış tıpış o gelecek ve sonrada bebiş siz mühteşem üçlü olacaksınız
offfffff deli ya bi git işineBende 2009 da çektirmiştim aynı yerde... Doktor adını hatırlayamayacağım ama dediğin gibi sadece yanma hissettim ve tüplerde bir sorun çıkmadı tabii sonrasında dış gebelik geçirdim ve sağ tüpüm alındı... Acaba o zamandan sonra sol tüpde bir sorun olmuş mudur? Al işte kendime yeni bir sorun buldummmm :)
tamamyok yok daha var yumoşa üzülme sen ama biran önce çöz bu problemi
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeekızlar bugün eski bi arkadaşımla görüştüm evlenmiş bi oğlu varmış tabi hemen hamile kalma olayını sordum 3 ay denemiş olmayınca bi ebe varmış yaşlı ona gitmiş göbeğime 10 parmağını soktu kaldırdı sonraki ay hamile kaldım diyo ben ilk defa duydum aranızda duyan varmı böyle bişe ?
Merhaba,
Ben hamile olduğumu öğrendim ancak bugün biraz moralim bozuk.
Cuma öğlen test yaptırdığımda değerim 38 idi, dün akşam ise 177..Doktor biraz düşük dedi...Cunku 48 saatte bir ikiye katlanmamış oluyor hormon seviyesi :/
Boyle bir durum yasayan var mı? Eger birseyler yanlış giderse iki kez ustuste dusuk yapmış olacağım ve bu yıpratıcı bir durum..
ohannesssshe kız ben de bırınden oyle bısey duymudtum. eskı bır tanıdık 5 ay cocugu olmayınca kocakarıya gıtmıs. gobegını mı cekmıs bıseyler etmıs ıste bıde tavada yumurta kırıp göbegın altına koyuvermıs . erkek olan tarafı actım falan demıs:)) kız ertesı ay hamıle kaldı ve oglu oldu enteresan seyler
Diz dirsek pozisyonunu yaptıkamuda bile kalktık onuda yapalım tam olsun
EVET CANIM BENDE ÖYLE YAPTIM YARIN ÖĞRENİCEM :)canım benim başıma gelmedi ama eğer günün yakınsa veya geçtiyse bende direk kan testi yaptır daha kesin sonuç
CNM MORALİNİ YÜKSEK TUT ALLAH TAN ÜMİT KESİLMEZ ÇOK DUA ETcanim drla gorus dusuk onleyici ilaclar var bildigim kadariyla
inşallah canım ben de seni öptümmmmmmmmmmmmmmmmmNe diyim hayatım keşke gelip ben barıştırabilsem... Bunda da vardır bir hayır inşallah...
hadi hayırlısı canımKIZLAR BENDE BUGÜN OĞLUMUN OKULUNDA TOPLANTI VARMIŞ ONUN İÇİN İZİN ALDIM İŞTEN ÇIKMIŞKENDE Bİ HASTANEYE UĞRADIM KAN VERDİM YARIN ALICAM SONUCU 11 DEN SONRA BAKALIM NE ÇIKICAK YOKSA TESTLERLE KAFAYI YİCEKTİM.
en güzeli canım hadi hakkında hayırlısı güzel haberler verirsin inşallah burdanKIZLAR BENDE BUGÜN OĞLUMUN OKULUNDA TOPLANTI VARMIŞ ONUN İÇİN İZİN ALDIM İŞTEN ÇIKMIŞKENDE Bİ HASTANEYE UĞRADIM KAN VERDİM YARIN ALICAM SONUCU 11 DEN SONRA BAKALIM NE ÇIKICAK YOKSA TESTLERLE KAFAYI YİCEKTİM.
kuş naber ya ben iki gündür bi umutsuzluğa kapıldım sorma hastalıktan mı acephadi hayırlısı canım
doktor yarın akşam tekrar test yaptırmam gerektiğini söyledi, 177 ikiye katlancak mı ona bakacakmış..umarım bisi yoktur ya :/ cok sagol canım.canim drla gorus dusuk onleyici ilaclar var bildigim kadariyla
inş cnm inş yarın öğrenir öğrenmez yazarım :)en güzeli canım hadi hakkında hayırlısı güzel haberler verirsin inşallah burdan
inşallah katlanır canım hayırlısını iste hayırlısı hakkında ne ise o olsun arkadaşımdoktor yarın akşam tekrar test yaptırmam gerektiğini söyledi, 177 ikiye katlancak mı ona bakacakmış..umarım bisi yoktur ya :/ cok sagol canım.
Hayırlısı olsunKIZLAR BENDE BUGÜN OĞLUMUN OKULUNDA TOPLANTI VARMIŞ ONUN İÇİN İZİN ALDIM İŞTEN ÇIKMIŞKENDE Bİ HASTANEYE UĞRADIM KAN VERDİM YARIN ALICAM SONUCU 11 DEN SONRA BAKALIM NE ÇIKICAK YOKSA TESTLERLE KAFAYI YİCEKTİM.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?