2014 Eylül'de hamiş olduğunu öğrenmek istiyenler

Gunaydin kizlar ya mesela yumurtadan sonra cok sık iliskiye girsen adetnn 16. Gununden baslayarak adet gunum 3 unde o gune kadar bi ise yaramyor mu spermler
yumurtlaman gercekleştikten 1-2 gün sonraki spermleri at çöpe gitsin... bir işe yaramıyorlar..

Bnim daha 13 gun var adetime ama ara ara kasiklarim agriyo sekeri cikolatayi cok severim ama canim hic istemiyo asiri terliyrum vucudumu sicak basiyo keske olmus olsa umutlanmak istemiyorm ilk hamileligimdede sekeri canim jic istemediydi off beklmek ne zor ne kolaymis derdim hamile kalmk cevreden tvden gorduklrrimlebi seferde kalanlar hele biz resmen kamp girdik bu ne ya

:-( o kadar insan kazalen hamile kaliyo onlar nasil beceryolar aklm almiyo
zaten eşim ve benim yeni merak konumuz tecavüze ugrayarak hamile kalanlar nasıl kalıyor ya da evlendigi ilk gecen hamile kalanlar nasıl kalıyor, ben bu kadar matematik mesabını mühendis olmama ragmen universitede yapmadım yavvvv

Bn biyolojim hala bi mantik bulamadim bulsam kendimde denicem herseyi deniyrum sogan kuru ictim tarcin bal corek otu kullandim doktora gittim yumurta takibi yok bise rabbim bilir tabi zamanini isteyince olmuyomus bn onu gordum

Bn biyolojim hala bi mantik bulamadim bulsam kendimde denicem herseyi deniyrum sogan kuru ictim tarcin bal corek otu kullandim doktora gittim yumurta takibi yok bise rabbim bilir tabi zamanini isteyince olmuyomus bn onu gordum
kızlar hakkımızda hayırlısı olsun her şeyde bir hayır vardır bunun da emin olun bir zamanı var mevlamın hesabı kitabı hiç şaşmaz unutmayın

kızlar günaydın ben geldim
test sabah yaptım ama çıkmadı kızlar
hayırlısı olsun canım.. emşin ol çok önemli bir duaymış bu, hayırlı olsaydı şuan seninle olurdu...

ne yapıyoruzz üzülmüyoruz veee önümüzdeki maçlara hazırlanıyoruuuzzz....

kızlar hakkımızda hayırlısı olsun her şeyde bir hayır vardır bunun da emin olun bir zamanı var mevlamın hesabı kitabı hiç şaşmaz unutmayın
Oyle vakti zamani var demekki kismet hersey elimizden gelen sadece dua etmek rabbim hayirlisini versin evladin bile

alt kat komşum ikinciyi istediği ay hamile kaldı yaw... ilk cocuguna da öyle olmuştu. şaşırıyorum böylelerineeee....

ama aslında bir olay daha var, iş hayatındaki kadınlar daha geç hamile kalabiliyor bence, çok yoruluyoruz beyin ve bedenen, bi de tğm bilgi birikim elimizin altında, bu kadar çabuk bilgiye ulaşmasak daha kolay olabilir hersey, ne yapıyoruz gebelik belirtilerini hatmediyoruz sonra kendimizi dinliyoruz mesela....

ben bi gidim iki dakka tüp bebek yapim geliym diyom bazan eşime de kızıyo bana :)

benimde ilki ilk düşündüğüm zaman olmuştu ama bunda 3. ayım haklısın o zaman bu kadar yaygın değildi şimdi maşallah her türlü bilgi ve bilgi kirliliği var her şeyden nem kapıyoruz acabamı diye
şeyda ne yaptı acep

ins hepimize nasip olur tatlim

SELDA sen nerdesin kuzuuummmmm, merakta bırakma bizi...;

baktım profiline dün akşamdan sonra girmemiş hiç nete, ne oldu acep..

ay kizlar hic gulecegim yoktu yakinda doktora filan yapcaz hahaha

bu arada daha once duymustum frenk yemiside deniyo dikenli kirmizi meyveler var arkadasin biri onunla hamile kalmis hemde ayni ay icerisinde. kocasina poset poset yedirmis. hatta kiz kardeside hamile kalamiyormus o da yedirmis bol bol kocasina ve oda hamile kalmis.

dun esim geldi hayatim babam koyden frenk yemisi getirdi diyo gozleri guluyo ye madem hayatim dedim. iki tane yedirdim ona kesip kesip. aksamindada calisma yaptik. tabii allahin isine karisilmaz ama yapsak ne olcak yumurtlama tariihim hesaplamalarima gore gecti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…