yumurtlaman gercekleştikten 1-2 gün sonraki spermleri at çöpe gitsin... bir işe yaramıyorlar..Gunaydin kizlar ya mesela yumurtadan sonra cok sık iliskiye girsen adetnn 16. Gununden baslayarak adet gunum 3 unde o gune kadar bi ise yaramyor mu spermler
:-( o kadar insan kazalen hamile kaliyo onlar nasil beceryolar aklm almiyoyumurtlaman gercekleştikten 1-2 gün sonraki spermleri at çöpe gitsin... bir işe yaramıyorlar..
zaten eşim ve benim yeni merak konumuz tecavüze ugrayarak hamile kalanlar nasıl kalıyor ya da evlendigi ilk gecen hamile kalanlar nasıl kalıyor, ben bu kadar matematik mesabını mühendis olmama ragmen universitede yapmadım yavvvv:-( o kadar insan kazalen hamile kaliyo onlar nasil beceryolar aklm almiyo
Bn biyolojim hala bi mantik bulamadim bulsam kendimde denicem herseyi deniyrum sogan kuru ictim tarcin bal corek otu kullandim doktora gittim yumurta takibi yok bise rabbim bilir tabi zamanini isteyince olmuyomus bn onu gordumzaten eşim ve benim yeni merak konumuz tecavüze ugrayarak hamile kalanlar nasıl kalıyor ya da evlendigi ilk gecen hamile kalanlar nasıl kalıyor, ben bu kadar matematik mesabını mühendis olmama ragmen universitede yapmadım yavvvv
kızlar hakkımızda hayırlısı olsun her şeyde bir hayır vardır bunun da emin olun bir zamanı var mevlamın hesabı kitabı hiç şaşmaz unutmayınBn biyolojim hala bi mantik bulamadim bulsam kendimde denicem herseyi deniyrum sogan kuru ictim tarcin bal corek otu kullandim doktora gittim yumurta takibi yok bise rabbim bilir tabi zamanini isteyince olmuyomus bn onu gordum
hayırlısı olsun canım.. emşin ol çok önemli bir duaymış bu, hayırlı olsaydı şuan seninle olurdu...kızlar günaydın ben geldim
test sabah yaptım ama çıkmadı kızlar
Oyle vakti zamani var demekki kismet hersey elimizden gelen sadece dua etmek rabbim hayirlisini versin evladin bilekızlar hakkımızda hayırlısı olsun her şeyde bir hayır vardır bunun da emin olun bir zamanı var mevlamın hesabı kitabı hiç şaşmaz unutmayın
alt kat komşum ikinciyi istediği ay hamile kaldı yaw... ilk cocuguna da öyle olmuştu. şaşırıyorum böylelerineeee....Bn biyolojim hala bi mantik bulamadim bulsam kendimde denicem herseyi deniyrum sogan kuru ictim tarcin bal corek otu kullandim doktora gittim yumurta takibi yok bise rabbim bilir tabi zamanini isteyince olmuyomus bn onu gordum
vallahi canım üzülmedim neden bende bilmiyorum amahayırlısı olsun canım.. emşin ol çok önemli bir duaymış bu, hayırlı olsaydı şuan seninle olurdu...
ne yapıyoruzz üzülmüyoruz veee önümüzdeki maçlara hazırlanıyoruuuzzz....
benimde ilki ilk düşündüğüm zaman olmuştu ama bunda 3. ayım haklısın o zaman bu kadar yaygın değildi şimdi maşallah her türlü bilgi ve bilgi kirliliği var her şeyden nem kapıyoruz acabamı diyealt kat komşum ikinciyi istediği ay hamile kaldı yaw... ilk cocuguna da öyle olmuştu. şaşırıyorum böylelerineeee....
ama aslında bir olay daha var, iş hayatındaki kadınlar daha geç hamile kalabiliyor bence, çok yoruluyoruz beyin ve bedenen, bi de tğm bilgi birikim elimizin altında, bu kadar çabuk bilgiye ulaşmasak daha kolay olabilir hersey, ne yapıyoruz gebelik belirtilerini hatmediyoruz sonra kendimizi dinliyoruz mesela....
ben bi gidim iki dakka tüp bebek yapim geliym diyom bazan eşime de kızıyo bana :)
ins hepimize nasip olur tatlimcevap için tesekkurler. Inan belirtiler yağmur gibı başlayana kadar gebelik düşüncesini unutmuştuk. 2-3 gündür bir sabah bir belirti Öğlen bir belirti akşam diğeri başladı. Pek önemsemedim ama hepsi üstüste eklenince dayanılmaz olmaya başladı. Iste o zaman hepsini bir araya getirip düşününce gebelik olasılığı bugün aklıma geldi. Yoksa bırak kafaya takmayi korunmadigimizi bile unutmuşum. Allah biliyor yâ ilk denemede olursa çok sevinirim. Inşallah sana da annelik nasip olsun.
hayırlısı olsun canım...masal2010 nda dediği gibii önümüzde maçlara bakıyoruz...kızlar günaydın ben geldim
test sabah yaptım ama çıkmadı kızlar
evet ama bazı sitelerde yarın diyor bilmiyorum ama hala hastalanmadımbugunmuydu senin, adet oldunmu peki?
öyle canım ya hakkımızda hayırlısı herşeyden öncehayırlısı olsun canım...masal2010 nda dediği gibii önümüzde maçlara bakıyoruz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?