2014 Eylül'de hamiş olduğunu öğrenmek istiyenler

25 gr ısırgan tohumu

25 gr üzerlik tohumu

25 gr hardal tohumu

25 gr çörek otu

25 gr çemen tozu

125 gr tatlı badem yağı

1 kg doğal bal

Malzemeler bunlar.bal kesinlikle gerçek bal olacak yalnız.aktarlar tohum yerine toz olarak verebiliyorsa onları tercih edin.tohum verirse tozunu siz çıkarmalısınız.kiraz teyze bunu teflon tavada kavurarak yaptı bir keresinde.

Bütün malzemeleri karıştırıyorsunuz.adetin 7. Gününden başlayarak 7 gün boyunca hem eşiniz hem siz tahta kaşıkla birer tane içeceksiniz.karışıma kesinlikle metal kaşık girmeyecek.

7 gün geçtikten sonra yani toplamda adetinizin 14. Gününden başlayarak 5 gün iliskiye girilecek.

Arkadaşlar, bu karışım özellikle erkeğin sperm kalitesini yükseltiyormuş.kadının da rahim kanallarını açıyormuş.
ALINTI

Bn anlamadm ki parmaklar i nereye soktgnu

Bn anlamadm ki parmaklar i nereye soktgnu
Parmak falan sokmadı ya sadece sol kasığımın aşağısından tutup yukarı doğru asıldı ve benim gerçekten sol tarafımda bi sertlik vardı şimdi o gitti bilmiyorum bakalım hayırlısı.

Reactions: BBD
Parmak falan sokmadı ya sadece sol kasığımın aşağısından tutup yukarı doğru asıldı ve benim gerçekten sol tarafımda bi sertlik vardı şimdi o gitti bilmiyorum bakalım hayırlısı.
Saol canm aydinlattgn icn bi an gozmde dahi canlandiramamistm Insallah guzel guzel
Bebislere vesile olur canm

Kizlar merhaba simdiye kadar yazmadim ama arada sizi takip ediyorum. Sadece sunu söylemek istiyorum; eger yumurta olusumunda probleminiz yoksa hamile kalmayi kolaylastirsin diye cörekotu kuru yapmayin. Ben yaptim kist oldu. 4 aydir onunla ugrasiyorum. Kasima kadar gecmezse de ameliyat olacakmisim.

Off yaa bat 24 tü henüz adet olmadımm...kan vermeye gittim doktor 6 gün geçmeden çıkmaz dedi!böyle bi saçmalık var mı yaa çatlıcam artık meraktan !!

gunaydın kızlar,
evet sabah doktora gittim önce sizin sordugunuz sorularaı yazıyım.
1. Yumurta cok buyurse riskmi? evet yumurta cok buyurse risk olurmus o sebeple öncesinde yumurta takibi yapılmalı ne kadar buyume oluyor o kontrol edilmeli ardından klomen baslanmalı dedi. mesela benim ilk tedavide normalden az buyudugu için gunde bir adet klomen kullandırmıstı ikincisinde ikiye cıkarttı ve suanda nur topu gibi bir kistim var. peki niye iki yaptınız dedim yumurtamın içi bos oldugu için dedi. amh den dolayı.
2. Kist: kist hayatımızın her doneminde olabilirmis bununla ilgilide sadece bir veya iki ay dogum kontrol hapı kullanmanız yeterli olacaktır dedi. tabii boyutuna gore ilac cesidide oluyormus.

gelelim bana, bu ay kis oldugu için asılama yapamıycaz dedi. birdahaki ay yapacakmıs onuda klomenle degil igne ile yapacakmıs gonalf dedi yanılmıyorsam, önce o igneler ile yumurta gelişcekmiş sonra catlatcak sonrada spermi enjekte edecekmiş bu normal yolla kalmayı % 10-15 civarında artırıyormus. tutmama olanagıda tabiiki var. fiyat olarak 350 tl asılama için 350 tl de sperm yıkama için istediler ilaclarda cabası. burda baktıgımda 400 tl ye falan bu işi bitiren arkadaslar var bilmiyorum biraz pahalı gibi geldi bana ama bildiginiz üzere öglen funda nın doktorada gidicem bakalım onlar ne diycek.

durumum kısaca boyle.

Off yaa bat 24 tü henüz adet olmadımm...kan vermeye gittim doktor 6 gün geçmeden çıkmaz dedi!böyle bi saçmalık var mı yaa çatlıcam artık meraktan !!
o doktoru döv sen bacım. git baska yere beta hcg yaptırcam de yaptır ona neymiş ki.

canım bu tarz seyleri denemeyin bakın sogan dı bilmem neydi bunlar size zararlı doktorunuzun soylemedigi hiçbirseyi yapmayın. korkma oyle korkutucu bişi degil kist ameliyatı laproskopik yontemle yapılıyor kasıntan kucuk bir delik ile girip alıp cıkıyorlar uzunda surmuyor. ama tabii insallah o safhaya gelmezsin. bu arada dogum kontrol hapı ne kullandırıyor.

Günaydın kızlar..
Hayırlı cumalar..
Biraz önce doktordan geldim kanımı verdim akşam üzeri çıkacakmış sonuçlar..
Merakla beklemedeyim.. dua edin kızlar inşallah bu hayırlı günde hamile olduğumu öğrenirim..

soğan kürü yap canım. benim de kist olmuştu ilaçla geçmedi soğan kürüyle ilk ay küçüldü ikinci ay yok oldu. mutlaka dene

elimizden tevekkülden başka bir şey gelmez zaten canım bide canım sen hergün mü çalıştın???[/QUO

kesinlikle hayır cnm.regl bitiminden sonra 14 gün boyunca o

regl olucağın günü 3 gün geçse bile silik çıkar arkadaşım

boş yumurta da mı oluyormuş vay anam daha neler duyacaz..
inşallah fundanın dru daha guzel seyler soyler..yanı sımdı buyuk yumurta dollenmıyor mu bunu mu anlamalıyız.. bu arada ıgnelerle asılama genelde cogul gebelıkle sonuclanıyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…