2014 Eylül'de hamiş olduğunu öğrenmek istiyenler

catlamıyo ki döllensin, işte benim ki. catlamamıs ve dollenme şansı yok. bu arada normalide 17 ile 22 mm arası imiş bunun ustu veya altı riskmiş.
evet benim yumurta rezervim az oldugu için bos yumurtam oluyormus.
biz aşılama safhasına bi gelebilsek offf kızlar offff.

Off yaa bat 24 tü henüz adet olmadımm...kan vermeye gittim doktor 6 gün geçmeden çıkmaz dedi!böyle bi saçmalık var mı yaa çatlıcam artık meraktan !!
çok saçma ya kanda adete 1 hafta kala çıkması lazım değilmi

kızlar günaydın kan testi sonucumu internetten hamile değilim doğru sayıya baktıysam fakat iki üç tane sayı var hangisi ne bakıcam size yazsam bilen varmı acaba
sırasıyla yazanlar :
tetkik adı beta hcg
sonuç :,20
birim:mlU/ mL
tetkikid:30018
c : 187

yanlış yazmışım sonuç :1,20

hiç bişey yok malesef

günaydın kızlar ebrar hakkında hayırlısı olsun sonucun güzel çıkar inşallah
filluk ikinci dr. bakalım ne diyecek allah yardımcımız olsun
benim gribin çok kötü ilaçta kullanamıyorum sürünüyorum resmen bide bunun üstüne haftaya negatifi görürüm missss çektiğimle kalırım ahanda benden bu kadar

günaydın kızlar.....hepinizin cuması mübarek duaları kabul olsun..rabbim hepinizin gönlüne göre versin.hakkımızda hayırlısıı :)))

bu ay umıtlenmeyerek en ıyısını yapmısım demek:)
senın madem yumurtan catlamamıs neden progesteronun yukseldıkı, drun senı araması cok umutlandırmıstı.. sen dru degıs bence..
bu arada karsısın bılıyorum ama sogan kurunu ıc. soganın zararı olmaz faydası olur.
dıger kurler ıcın kullanılmaması gereken durumlar var. ama soganı mıde problemın varsa kullanma dıyor adam. gercı bende gastrıt var yıne de ıctım faydasını gordum. gecen ay da 2 yumurtam vardı bırı catlamıstı dıgerı 27 mm duruyordu. dr bana 24 saat ıcınde catlar dedı ıgneye gerek yok dedı resmen suan kendımı kandırılmıs hıssedıyorum. adete yakın kan sonucum negatıf olunca sogan suyu ıctım 4 gun . adet olunca gıttım kıst yoktu. benım bu aykı yumurta boyutlarıma bakılırsa ıgneyı de bosuna yaptırdık.. bıde bırkac yumurta.. bu ay da bana sogan kuru yolu gorundu

yavrum nediycem sana karabiber ve bal karıstırım yutsana gunde 3-4 cay kasıgı iyi geliyor

deniycem nasıl yapıyorsunuz, dogum kontrol hapınıda alayım onu içerken kurude yapayım denemedik bok kalmadı zaten. evet hayatım aynı soruyu bende sordum ama beni aradınız progesteron yuksek dediniz dedim. evet ama dedi bir yumurtan yokki iki yumurta vardı biri catlamıs o yukseltmiş dedi. amaaaannn doktora bahane cok.

kaynamıs suyu al ıcıne bıraz kaya tuzu bıraz karbonat at burnuna ıstedıgın kadar sıkabılırsın. sırkeyle de gargara yap. bıde sıcak bıseyler ıcerek terlemeye calıs. gecmıs olsun canım

2 bardak suyu kaynat, kaynayınca ortaboy bır soganı yıkadıktan sonra soymadan kabuklarıyla 4e bol kaynayan suya at. 5 dk kaynayacak sonra kapatıp sogumasını bekle. soguyunca suzup burnunu kapatarak ıc:) tadı kotu bıraz. burnun kapalıyken ustune bısey ye oyle ac burnunu hıc almıyon tadını. bunu gunde 2 kez yapman gerekıyor her defasında taze yapcaksın.

kendımı kocakarı gıbı hıssettım ya habıre kur tarıfı:))))))))))))

kendımı kocakarı gıbı hıssettım ya habıre kur tarıfı:))))))))))))
sağol canım ya arkadaşım benim hastalanmamam takribi 1 hafta var tüm gün hesaplamadım ama eğer kist olmuşsa belli olurmu acep ne zaman belli oluyor bu melet bide filluk kistle adet gördü ben geçen ay görmedim gittim doktor kist dedi nasıl oluyor bu durumlar bilgisi olan varmı

ivit sana diyim, bazı kistler kanalı tıkıyormus, benim daha öncede vardı ama adteime sıkıntı yaratmamıstı, adet olursna ki inşallah olmazsın bebekten dolayı, ikinci gunu git kontrol ettir.

ivit sana diyim, bazı kistler kanalı tıkıyormus, benim daha öncede vardı ama adteime sıkıntı yaratmamıstı, adet olursna ki inşallah olmazsın bebekten dolayı, ikinci gunu git kontrol ettir.
canım ben bu ay olursam gitmeyi düşünüyorum ve yumurta takibi dicem zaten yanındada çatlama iğnesi ne dersin

Günyadın kızlar Hayırlı cumalar hepimiz için mutlu huzurlu bolk rızklı bi gün olsun

Off yaa bat 24 tü henüz adet olmadımm...kan vermeye gittim doktor 6 gün geçmeden çıkmaz dedi!böyle bi saçmalık var mı yaa çatlıcam artık meraktan !!
Canım kusura bakma ama doktor saçmalamış benim adetime bir hafta vardı kan testiyle öğrendim sonuç 110,300 çıkmıştı farklı bir hastaneye de git istersen

canım ben bu ay olursam gitmeyi düşünüyorum ve yumurta takibi dicem zaten yanındada çatlama iğnesi ne dersin
doktorun bana bahsettiği iğne gonalf baktım 1 adet fiyatı 365 tl 5 kutu kullanmam lazımmıs en az 1825 tl onlar + catlatma 65 tl mi ne o, 700 tl asılama bana fena girdi kızlar.
bunu devlette yaptırmanın bi yolu yok mu ya, bilen varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…