Tüp bebek fiyatını geçiyo cnm yaa benimde bi bilgim yok ama bi öğren devlet hast. varmı diyedoktorun bana bahsettiği iğne gonalf baktım 1 adet fiyatı 365 tl 5 kutu kullanmam lazımmıs en az 1825 tl onlar + catlatma 65 tl mi ne o, 700 tl asılama bana fena girdi kızlar.
bunu devlette yaptırmanın bi yolu yok mu ya, bilen varmı?
devlette yapılıyor canım..doktorun bana bahsettiği iğne gonalf baktım 1 adet fiyatı 365 tl 5 kutu kullanmam lazımmıs en az 1825 tl onlar + catlatma 65 tl mi ne o, 700 tl asılama bana fena girdi kızlar.
elbet vardır herkes özelemi gidiyor Zeynep kamile bir sorsana kuşum sonuçta adamların elinin altından kaç tane hasta geçiyor da onların ağzından bir şey öğrenene kadar canın çıkıyordoktorun bana bahsettiği iğne gonalf baktım 1 adet fiyatı 365 tl 5 kutu kullanmam lazımmıs en az 1825 tl onlar + catlatma 65 tl mi ne o, 700 tl asılama bana fena girdi kızlar.
millet tup bebeğe 10000 falan yazmıs senın bılgın var mıTüp bebek fiyatını geçiyo cnm yaa benimde bi bilgim yok ama bi öğren devlet hast. varmı diye
yani doktorum yazdıgında sgk karsılıcakmı bunu? yoksa illa devlet hastanesinden bir doktor mu yazmalı?
devlet hastanesindeki dr olması gerekiyor.. bide sağlık kurulu sağlık raporu verıyormuş. raporlar alınıyormuş. aşılamayı da onlar yapıyormuş.. 3 aşılama tutmazsa rapor çıkarıyorla.. tup bebek yapıyorsun.yani doktorum yazdıgında sgk karsılıcakmı bunu? yoksa illa devlet hastanesinden bir doktor mu yazmalı?
millet tup bebeğe 10000 falan yazmıs senın bılgın var mı
Ben de saçmaladığını biliyorum ama işte çıkıp bişey söylesem bulaşmış olucam peki diyip çıktım.sevimsiz adam....Canım kusura bakma ama doktor saçmalamış benim adetime bir hafta vardı kan testiyle öğrendim sonuç 110,300 çıkmıştı farklı bir hastaneye de git istersen
Aynen Allah yardımcımız olsun ne kadar zor bir imtihan ya..Canım bende önümüzdeki ay için aşılama mı yoksa tüp bebek mi karar vermeye çalışıyorum...
Dün kızımda tedavi gördüğüm Memorial Şisli ile görüştüm ilk muayene Uzman 300+prof 375 tedavi 5.750TL+ İlaçlar
Birde Bahçeci Fulya ile görüştüm orası da ilk muayene 300-325-400 dedi tedavi 5.900TL+İlaçlar
Bunlar İstanbul'un en iyi iki merkezi. Yani tüp bebek yaptıracaksak eğer 7.500-8.000 TL'yi gözden çıkarmamız gerekiyor. Allah Yar ve Yardımcımız Olsun Hepimizin...
Şu konuşma uslubunu değiştir bence yada cvp yazmamillet tup bebeğe 10000 falan yazmıs senın bılgın var mı
Bu tepkine anlam veremedim, sakin ol güzelim yanlış anladın heralde. millet tüp bebeğe 10000 falan yazmış. Senin bu konuda bilgin var mı derken yani sen araştırdın mı bi bilgin varsa bilgilendir demek istemiştim. cümleyi okuma sekline gore 2 anlam cıkıyor fakat ıyı nıyetle okursan kötü bir uslub görmezsin kanımca.Şu konuşma uslubunu değiştir bence yada cvp yazma
haklısın canım o zaman zamanı geldiğinde senden de güzel haber bekliyoruz inşallahBen de saçmaladığını biliyorum ama işte çıkıp bişey söylesem bulaşmış olucam peki diyip çıktım.sevimsiz adam....
of yaa bunlar ne paralar abiCanım bende önümüzdeki ay için aşılama mı yoksa tüp bebek mi karar vermeye çalışıyorum...
Dün kızımda tedavi gördüğüm Memorial Şisli ile görüştüm ilk muayene Uzman 300+prof 375 tedavi 5.750TL+ İlaçlar
Birde Bahçeci Fulya ile görüştüm orası da ilk muayene 300-325-400 dedi tedavi 5.900TL+İlaçlar
Bunlar İstanbul'un en iyi iki merkezi. Yani tüp bebek yaptıracaksak eğer 7.500-8.000 TL'yi gözden çıkarmamız gerekiyor. Allah Yar ve Yardımcımız Olsun Hepimizin...
binan önce doğal yollarla tutturmalıyız yoksa anamız ağlayacak:))of yaa bunlar ne paralar abi((
Ben çok umutlu değilim ilk denememiz bu ay ama bakalım hayırlısı olsun inş ..haklısın canım o zaman zamanı geldiğinde senden de güzel haber bekliyoruz inşallah
of yaa bunlar ne paralar abi((
HayırlısıBen
Ben çok umutlu değilim ilk denememiz bu ay ama bakalım hayırlısı olsun inş ..
İnş Allah dileyen herkeze hayırlı evlat nasip etsinSaol canm aydinlattgn icn bi an gozmde dahi canlandiramamistmInsallah guzel guzel
Bebislere vesile olur canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?