2014 Eylül'de hamiş olduğunu öğrenmek istiyenler

Tüp bebek fiyatını geçiyo cnm yaa benimde bi bilgim yok ama bi öğren devlet hast. varmı diye

devlette yapılıyor canım..
bu iğneyi sigorta karşılamıyor mu?
bide neden ovitrelle kullanıyorsunuz ki pregnyl de aynı 10 tl..
eğer dediğin gibiyse fiyatlara bakılırsa aşılama 3000e yakın oluyor. ve aşılamanın tutma ıhtımalı normal yolla tutma ıhtımalından cok fazla degıl. ya devlete gıt yada dırek tup bebek en azından o daha garantı.. ne sacma ıs ya

elbet vardır herkes özelemi gidiyor Zeynep kamile bir sorsana kuşum sonuçta adamların elinin altından kaç tane hasta geçiyor da onların ağzından bir şey öğrenene kadar canın çıkıyor

F filluk
İlaç Ödeme Bilgisi:

Bu ilaç raporsuz ödenmez.

Ayaktan tedavide sağlık kurulu raporu ile birlikte kadın hastalıkları ve doğum uzman hekimi veya çocuk cerrahisi uzman hekimi tarafından reçete edildiğinde SGK (SSK, Bağkur, Emekli Sandığı) tarafından karşılanır.

yani doktorum yazdıgında sgk karsılıcakmı bunu? yoksa illa devlet hastanesinden bir doktor mu yazmalı?

yani doktorum yazdıgında sgk karsılıcakmı bunu? yoksa illa devlet hastanesinden bir doktor mu yazmalı?
devlet hastanesindeki dr olması gerekiyor.. bide sağlık kurulu sağlık raporu verıyormuş. raporlar alınıyormuş. aşılamayı da onlar yapıyormuş.. 3 aşılama tutmazsa rapor çıkarıyorla.. tup bebek yapıyorsun.
ınsallah bu kadar teferrruata gerek kalmaz canım

millet tup bebeğe 10000 falan yazmıs senın bılgın var mı

Canım bende önümüzdeki ay için aşılama mı yoksa tüp bebek mi karar vermeye çalışıyorum...
Dün kızımda tedavi gördüğüm Memorial Şisli ile görüştüm ilk muayene Uzman 300+prof 375 tedavi 5.750TL+ İlaçlar
Birde Bahçeci Fulya ile görüştüm orası da ilk muayene 300-325-400 dedi tedavi 5.900TL+İlaçlar

Bunlar İstanbul'un en iyi iki merkezi. Yani tüp bebek yaptıracaksak eğer 7.500-8.000 TL'yi gözden çıkarmamız gerekiyor. Allah Yar ve Yardımcımız Olsun Hepimizin...

Canım kusura bakma ama doktor saçmalamış benim adetime bir hafta vardı kan testiyle öğrendim sonuç 110,300 çıkmıştı farklı bir hastaneye de git istersen
Ben de saçmaladığını biliyorum ama işte çıkıp bişey söylesem bulaşmış olucam peki diyip çıktım.sevimsiz adam....

Aynen Allah yardımcımız olsun ne kadar zor bir imtihan ya..
Maddi manevi yıpratıyor insanı..
Adet olursam devlete mi gitsem bilemedim:S

Şu konuşma uslubunu değiştir bence yada cvp yazma
Bu tepkine anlam veremedim, sakin ol güzelim yanlış anladın heralde. millet tüp bebeğe 10000 falan yazmış. Senin bu konuda bilgin var mı derken yani sen araştırdın mı bi bilgin varsa bilgilendir demek istemiştim. cümleyi okuma sekline gore 2 anlam cıkıyor fakat ıyı nıyetle okursan kötü bir uslub görmezsin kanımca.

Ben de saçmaladığını biliyorum ama işte çıkıp bişey söylesem bulaşmış olucam peki diyip çıktım.sevimsiz adam....
haklısın canım o zaman zamanı geldiğinde senden de güzel haber bekliyoruz inşallah

Kızlar geçenn ay ne kadar ümitliydim biliyorsunuz ama olmadı niyeyse bu ay hiç hamile gibi hissetmiyorum kendimi hiç bir belirti de yok.. ve inanmayacaksınız ama daha hiç eczaneden test almadım

of yaa bunlar ne paralar abi ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…