Bildigime göre gebelik olursa akıntı artarmış sen bilirsin ama adetin geçmeden test yapma biraz bekle sonra insan çok üzülüyor hem adetin geçmeden idrarda çıkmaz pek ama kanda çıkar:)Kizlar adet gunune 3 gun kala akinti azalirmi artarmi ? Bide yarin sabah test yapsam cikarmi gebelik olup olmadigi?
teşekkür ederim yarın doğum günüm ve yapmak istiyodum hani belki eşime ben hediye vermiş olurum diye heycanlanıp sabırsızlanıyorumBildigime göre gebelik olursa akıntı artarmış sen bilirsin ama adetin geçmeden test yapma biraz bekle sonra insan çok üzülüyor hem adetin geçmeden idrarda çıkmaz pek ama kanda çıkar:)
kızlar günaydın nasılsınız ben bugün yıkılıyorum iyicene grip oldum yaaaa üzerinize afiyet
aynenbinan önce doğal yollarla tutturmalıyız yoksa anamız ağlayacak:))
ayy bacım gittim, dur anlatıyorum şimdi hepiniz aydınlanın :)
sanada geçmiş olsun canım ya bak hiç aklıma gelmedigeçmiş olsun canım Allah şifa versin sende o kadın gibi sumkur :) :)
rabbim yar ve yardımcın olsun canım (kesenede bereket versin inşallah )ayy bacım gittim, dur anlatıyorum şimdi hepiniz aydınlanın :)
öncelikle gittiğim hastane medicana beyliksuzu tup bebek merkezi doktorun adı selman lacin arastırı internetten. ben cok sevdim bey efendiyi bi kere urkutmeden sakin sakin anlatıyor her seyi dinliyor soruyor. senin oncedne aklına gelmiş ama unuttugun soruları bile dile getiriyor. gayet temiz titiz bir calısma ortamı neyse gelelim mevzuya. onlarda asılama veya tup bebek olması gerek dediler.
asılama için 1100 tl + ilaclar (300-400 civarı ancak bunun için heyet raporu cıkartıyorlarmıs ve iki sefer kullanımlık ilac alabiliyorsun)
tup bebek te: 4800 tl + ilaclar yine aynı sekilde 300-400 civarında.
asılamayı anlatıyorum: onumuzdeki ay adetin ikinci gunu gidicem, bu parayı bir sefer için oduyorsun ikinci seferde yine aynı para tutmazsa.
tup bebekte: 4800 un ustune 650 tl daha odeyip vermiş oldugun yumurta ve spermleri dollenmiş vaziyette donduruyorlarmıs ve olaki bebek tutunmaz ise ikinci seferde ne igne ne ilac ugrasmıyorsun direk onu 1750 tl ye enjekte ediyorlar.
ben asılama sansımı denemek istiyorum direk tup istemiyorum o sebeple birdahaki ay baslıcam.
Rabbim hayırlı etsin dedim ne diyim. :)
canım beklediğin son ay bu olsun. inşallah ilk seferde tutarayy bacım gittim, dur anlatıyorum şimdi hepiniz aydınlanın :)
öncelikle gittiğim hastane medicana beyliksuzu tup bebek merkezi doktorun adı selman lacin arastırı internetten. ben cok sevdim bey efendiyi bi kere urkutmeden sakin sakin anlatıyor her seyi dinliyor soruyor. senin oncedne aklına gelmiş ama unuttugun soruları bile dile getiriyor. gayet temiz titiz bir calısma ortamı neyse gelelim mevzuya. onlarda asılama veya tup bebek olması gerek dediler.
asılama için 1100 tl + ilaclar (300-400 civarı ancak bunun için heyet raporu cıkartıyorlarmıs ve iki sefer kullanımlık ilac alabiliyorsun)
asılamayı anlatıyorum: onumuzdeki ay adetin ikinci gunu gidicem, bu parayı bir sefer için oduyorsun ikinci seferde yine aynı para tutmazsa.
tup bebekte: 4800 un ustune 650 tl daha odeyip vermiş oldugun yumurta ve spermleri dollenmiş vaziyette donduruyorlarmıs ve olaki bebek tutunmaz ise ikinci seferde ne igne ne ilac ugrasmıyorsun direk onu 1750 tl ye enjekte ediyorlar.
ben asılama sansımı denemek istiyorum direk tup istemiyorum o sebeple birdahaki ay baslıcam.
aminnnnnnnncanım beklediğin son ay bu olsun. inşallah ilk seferde tutar
ekim ayı önemlidir. ne demişler ekim ayı dikim ayı. üzme tatlı canını eylül olmaz ekim olur.Kizlar kan testim negatif bu ayda olmadi
Gelecek aya kaldi umutlarimiz insallah..
iyiymis insallah Bende tutturmak istiyorum bu ayekim ayı önemlidir. ne demişler ekim ayı dikim ayı. üzme tatlı canını eylül olmaz ekim olur.
sevgili persa senin yorumlarını dikkatlice takip ediyorum mantıklı ve tecrübeli olduğunu düşünüyorum.sbu yüzdenen mantıklısı valla. bekledıkce yıpranıyoruz ya
ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN.ayy bacım gittim, dur anlatıyorum şimdi hepiniz aydınlanın :)
Hayirlisi canim ya ben almanyada kaliyorum ve öyle kolay degil her zaman gidip kan aldirmak Eger positiv testle gidersen aliyorlar seni yada en yakin zaman randevu yapiyorlar yoksa süpheliyim diye gidince yapmiyorlar gecsin Gel diyorlar Yani beklemekten baska Carem yokKizlar ben dayanamadim kan testi yaptirdim ve 0.0 yani negatif benim umudumda ekime kaldi adet sonrasi calismaya basliycam artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?