2014 Eylül'de hamiş olduğunu öğrenmek istiyenler

ne zormus ya gerci buradada bende gunum gecti dedimde yaptilar yoksa ebbedi yapmazlar insallah sen hamissindir ama

Haydi işlerin yolunda gider inşallah.

şimdiden kolay gelsin. Güzel haberlerini bekliyorum.

Güzeller yok mu aranızda gebe olan?
Benim Mense daha 4-5 gün var. Beklemedeyim.
Bu aralar beklemek zor geliyor,işler güçler falan derken canım sıkılıyor. Sıkıntıdan iştahım çok açıldı. Depresyonda mıyım ne! Öküz gibi fastfood yiyorum,doymuyorum.

Al benden dw o kadar cnm son uc gun. Yedikce yiyorum aciktikca acikiyorum nasi bisi bu anlamadm kii

Evet zaten ben de onun icin uyariyorum herkesi artik. Yapmayin böyle seyler diye.
Soganda sorun olmadi bende ama. Doktor hap vermedi. Hapla gececek olanlardan degilmis. Ya kendi gececek ya da alinacak.

Neye streslenfn bu kdr cnm hayrdir
Iş yeri sorunları. Stresten yüzüm boynum heryerim sivilce doldu., hayatımda ilk defa sistit oldum,depresyona gidiş var sanki çok yiyor ve cok uyuyorum.
Bana bunları yaşatan tepemdeki nevrotik karıyı Allaha havale ediyorum.
Senin iştah neden artmış olabilir ki

Bnm adet oncesi hep tatliya istahm artar zatn de smdi bi de cok acikiyorum:) her sey olabilir walla ama tabi umarim dusundugumuz seydir Aman bu is yerndeki manyaklari dovmek lazim her yerde bar birer ikiser galiba

Bnm adet oncesi hep tatliya istahm artar zatn de smdi bi de cok acikiyorum:) her sey olabilir walla ama tabi umarim dusundugumuz seydir Aman bu is yerndeki manyaklari dovmek lazim her yerde bar birer ikiser galiba
manyak hafif kalır tepemdekine adetine kaç gün var? Normalde kaç gün önce tatlı isteğin olur? Belki de beklenen olur

manyak hafif kalır tepemdekine adetine kaç gün var? Normalde kaç gün önce tatlı isteğin olur? Belki de beklenen olur
Canm bnm bi hafta kdr oncedn baslio iste normalde. Smdi adetine uc gun var. atesm hala 36.9 henz bi dusme yok. Ama adet olcakmsm gbi de hssediorm brz

Bu kadar ince düşünee düşüneee, bedeni dinleye dinleyee sonumuz ne olcak merak ediyorum.

Güzel yorumların için teşekkür ederim canım..
Elbette birbirimizin tecrübelerinden yararlanacaz bu süreçte.. Ben şimdiki aklım olsa daha farklı yaklaşırdım bu olaya. Gerçi senin çok uzun bir süre değil ama erken müdahale süreci kısaltır. Arkadaşlarım doktora git dedikçe aman acelem yok ne zaman olursa dedim, sonuç 2 yıl oldu evleneli.. Daha önce doktora gittin mi veya klomen gibi bir ilaç kullandın mı bilmiyorum fakat.. İlk iş kendi hormonlarına ve eşinin spermiyogramına baktır derim. Ve iyi bir doktor bulursan mutlaka sık takip edilmek iste. Ayrıca marttan beri bekliyorum deme 1 yıl oldu de doktorlar da daha aceleci davranır. Klomen kullandırmak isterse en azından 1 ay ilaçsız takip yaptır. Yaptırki ne kadar dozla başlayacağını bilsin. Benim bu yapılmadan başladı 2 taneyle ve sonuç yumurtam çok hızlı büyüdü.. İşim zorlaştı..İlaç verdiğinde de sık sık kontrol edilmek istediğini belirt.Doktora soracak çok şey kalmıyor aslında.. Sorunu bulmaya yönelik testlerini yaptırmakla başla..
2-3 ay içinde de olmazsa hemen rahim filmi çektir hiç bekleme. Bekledikçe ümitleniyoruz yıpranıyoruz bu rüreç çok yorucu ve yıpratıcı. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun.. Ha bide öyle her ay ümitlenme, hiçbir belirtini dinleme..Belirsizlik çok daha acıtıyor insanın canını..Olmayacakmış gibi davran, olursa zaten süper olur. Olmazsa hayal kırıklığı yaşamazsın.

Kirk yilda bi erken test yapayim dedim onda da test bozuk cikti Isin yoksa bekle gene

canım çok teşekkür ederim.daha önce dokotra gittim fakat herşeyin normal yumurtlarımın da çok güzel olduğunu söyledi.herhangi bir ilaç vermedi sadece bekle dedi.aslında doktora gitmeye korkuyrm panik oluyrm.allh hepimizin yardımcısı olsun çok çok teşekkür ederim.

Canım hadi Bismillah diyelim senin için o zaman en azından karar vermişsin nasıl bir yol izleyeceğine...
Bende 12 Ekim Bat'ı bekliyorum karar için inşallah gerek kalmaz da aşılama mı tüp bebek mi diye kararsızlığa düşmem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…