ben hastalandım yaa halbuki ok erken 2 eylülde hastalanmıştım bugun yine oldum bi anormallik var yaaa
Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin hayırlı olsunKizlaaaaar ben hamileyim şükürler olsun.dun adetimin ilk günüydü test yaptim ikinci cizgi silik ciktik kan testi yaptrdim 1240 cikti.bir dusugum oldu kurtaj olmuştum 5 ay ugrastik en son oldu şükürler olsun bna dua edin inşallah buda husranla sonuclanmaz..
arkadaslarım herkese merhaba
bız de bebek ıstıyoruz bu 4.ay denememız.olması gereken adet tarııhıme (olmaması ıstenen) 4 gun var.merakla beklıyorum sanırım BBD arkadasım senınle adet tarıhlerımız aynı.pekı sızce bu ay doktora gıtmelı mıyım kafam cook karısık??
Kizlaaaaar ben hamileyim şükürler olsun.dun adetimin ilk günüydü test yaptim ikinci cizgi silik ciktik kan testi yaptrdim 1240 cikti.bir dusugum oldu kurtaj olmuştum 5 ay ugrastik en son oldu şükürler olsun bna dua edin inşallah buda husranla sonuclanmaz..
Kizlaaaaar ben hamileyim şükürler olsun.dun adetimin ilk günüydü test yaptim ikinci cizgi silik ciktik kan testi yaptrdim 1240 cikti.bir dusugum oldu kurtaj olmuştum 5 ay ugrastik en son oldu şükürler olsun bna dua edin inşallah buda husranla sonuclanmaz..
adet gününü bekle bence...
hadi gözün aydın... RABBİM hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin
tesekkur ederım cevabın ıcın adet gununu beklıcem de hamıle olmazsam eger bu ay 4. denememız yaa doktora gorunmelıyım acaba?
aynı şeyi bu ay ben düşünmüştüm... hamile olmazsam doktora gidicem dedim... ama çok şükür hamile oldum... stresten olmuyomuş. bu ay oluruna bıraktım... çok şükür oldu
tabikide dua ederim... ben artık umudumu yitirmiştim... hamilelik olmayacak diye düşünüyodum... bundan dolayıda vücudumu hamileyim diye zorlamadım... her ay gebelik bekleyince insan farkında olmadan vücuduna baskı uygulamış oluyor çünküevet hep etraftakıler de stres yapmazsan olur dıyorlar ama nasıl yapılmıyor bu stres ben basaramıyorum.bı formulu var mı bunun?bu arada bıze de dua eder mısın yarenım?hamılelerın duası kabul olurmus
tabikide dua ederim... ben artık umudumu yitirmiştim... hamilelik olmayacak diye düşünüyodum... bundan dolayıda vücudumu hamileyim diye zorlamadım... her ay gebelik bekleyince insan farkında olmadan vücuduna baskı uygulamış oluyor çünkü
3üncü denemede oldu çok şükür...33 yaşında olduğum için stres yaptım ben... hep yaşım ilerledi çocuğum olmayacak psikolojisine kapıldım... boşuna kendimi ve eşimi üzmüşümcook tesekkur ederımdualarımız kabul olur ınsallah..hadı ıns darısı basıma stres yok gebelık var:) aynen oyle vucunu zorluosun dusundukce. senın kacıncı denemede oldu pekı?
Bnm bat 29u canm senin?arkadaslarım herkese merhaba
bız de bebek ıstıyoruz bu 4.ay denememız.olması gereken adet tarııhıme (olmaması ıstenen) 4 gun var.merakla beklıyorum sanırım BBD arkadasım senınle adet tarıhlerımız aynı.pekı sızce bu ay doktora gıtmelı mıyım kafam cook karısık??
Bnm bat 29u canm senin?
Kızlar bu gün gittim bebisimi gördüm kocaman olmuş kalbi mükemmel bir ritimle Rabbimin mucizesi olarak atıyor ikinci cocugum ama ilk gibi duygulandım Rabbim tez zamanda hepinize hayırlı evlat lar nasip etsin bizlerde sağ saglim kavuşmayı bir hafta daha iri gözüküyor muş bebek :)
gecmis olsunEvet kalmistim kalpleri durdu kurtaj oldum ben 9 haftalik kaybettim simdi tekrar basliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?