2014 Eylül'de hamiş olduğunu öğrenmek istiyenler

ben hastalandım yaa halbuki ok erken 2 eylülde hastalanmıştım bugun yine oldum bi anormallik var yaaa

arkadaslarım herkese merhaba
bız de bebek ıstıyoruz bu 4.ay denememız.olması gereken adet tarııhıme (olmaması ıstenen) 4 gun var.merakla beklıyorum sanırım BBD arkadasım senınle adet tarıhlerımız aynı.pekı sızce bu ay doktora gıtmelı mıyım kafam cook karısık??

ben hastalandım yaa halbuki ok erken 2 eylülde hastalanmıştım bugun yine oldum bi anormallik var yaaa

ben de korunmayı bıraktıktan sonra erken adet gormeye basladım sanırım psikolojık arkadaslar.gelıcek mı gelmıcek mı derken erkenden cagırıyoruz adetı( suan her an olucakmısım gıbı beklıyorum mesela (

Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin hayırlı olsun

adet gününü bekle bence...
hadi gözün aydın... RABBİM hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin

cook sevındımm.Allah hayırlısıyla sağ salım kucagına almayı nasıp etsın.hamılelerın duası cabuk kabul olur derler bızım ıcın de dua eder mısın lutfen darısı basımıza ınsallah.adet olmadın ama adet belırtılerı hıssettın mı acaba???

adet gününü bekle bence...

hadi gözün aydın... RABBİM hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin

tesekkur ederım cevabın ıcın adet gununu beklıcem de hamıle olmazsam eger bu ay 4. denememız yaa doktora gorunmelıyım acaba?

tesekkur ederım cevabın ıcın adet gununu beklıcem de hamıle olmazsam eger bu ay 4. denememız yaa doktora gorunmelıyım acaba?

aynı şeyi bu ay ben düşünmüştüm... hamile olmazsam doktora gidicem dedim... ama çok şükür hamile oldum... stresten olmuyomuş. bu ay oluruna bıraktım... çok şükür oldu

aynı şeyi bu ay ben düşünmüştüm... hamile olmazsam doktora gidicem dedim... ama çok şükür hamile oldum... stresten olmuyomuş. bu ay oluruna bıraktım... çok şükür oldu

evet hep etraftakıler de stres yapmazsan olur dıyorlar ama nasıl yapılmıyor bu stres ben basaramıyorum.bı formulu var mı bunun?bu arada bıze de dua eder mısın yarenım?hamılelerın duası kabul olurmus

evet hep etraftakıler de stres yapmazsan olur dıyorlar ama nasıl yapılmıyor bu stres ben basaramıyorum.bı formulu var mı bunun?bu arada bıze de dua eder mısın yarenım?hamılelerın duası kabul olurmus
tabikide dua ederim... ben artık umudumu yitirmiştim... hamilelik olmayacak diye düşünüyodum... bundan dolayıda vücudumu hamileyim diye zorlamadım... her ay gebelik bekleyince insan farkında olmadan vücuduna baskı uygulamış oluyor çünkü

cook tesekkur ederımdualarımız kabul olur ınsallah..hadı ıns darısı basıma stres yok gebelık var:) aynen oyle vucunu zorluosun dusundukce. senın kacıncı denemede oldu pekı?

cook tesekkur ederımdualarımız kabul olur ınsallah..hadı ıns darısı basıma stres yok gebelık var:) aynen oyle vucunu zorluosun dusundukce. senın kacıncı denemede oldu pekı?
3üncü denemede oldu çok şükür...33 yaşında olduğum için stres yaptım ben... hep yaşım ilerledi çocuğum olmayacak psikolojisine kapıldım... boşuna kendimi ve eşimi üzmüşüm

Reactions: BBD
Bnm bat 29u canm senin?

Kızlar bu gün gittim bebisimi gördüm kocaman olmuş kalbi mükemmel bir ritimle Rabbimin mucizesi olarak atıyor ikinci cocugum ama ilk gibi duygulandım Rabbim tez zamanda hepinize hayırlı evlat lar nasip etsin bizlerde sağ saglim kavuşmayı bir hafta daha iri gözüküyor muş bebek :)

ne guzellll maşallah sana da bebişine de.darısı bize inşallah.bize de dua et olur mu???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…