2014 Eylül'de hamiş olduğunu öğrenmek istiyenler

Telefondan okumakta yazmakta zor Ankara'ya döndüm pazartesi tek tek okuyacagim güzel haberleri okurum insallah

Reactions: BBD
benım de 30 u. adrt belırtılerım de var her an adet olucakmısım gıbı gelıo o yuzden.ınsallah olmazzzzzzz bu ay guzel haberler alırız.
Aynen canm snhtan beri adet mi oldum die kontrl ediyorum cnku bnde biyle sanci olnca adet baslams oluo genelde. Test aldm yarin deniycem bakalim silik de olsa bi cizgi ciksa bahtimiza

Etmezmiyim hiç En hayirlisindan En cabugundan Rabbim hepimize minik kuzularimizi versin ins

Amin amin.seninle dogum yapma tarihlerimiz yakın. Ama benimki daha çok yeni. Çünkü kese gözükmüyo hala. 2hafta sonra ancak gözükürmüs kese. Ben adet olmadan hemen önce tutturmuşum. Ama bu doktorlar son adet tarihine göre hesap yapiyo.ben daha 2haftalik gebeyim. Ama adete göre hesaplarsam 5haftalik gebeyim. Ne karışık bir durum

Aynen canm snhtan beri adet mi oldum die kontrl ediyorum cnku bnde biyle sanci olnca adet baslams oluo genelde. Test aldm yarin deniycem bakalim silik de olsa bi cizgi ciksa bahtimiza

amin inşallah.benım evde var ama daha cıkmaz dıye moralımı bozmamak ıcın yapmıyorum.adet gunum gelsın o zaman yapıcam.ben de vajına acısı en buyuk belırtı.hayırlısı artık belkı de psıkolojık olarak erkenden getırtıyoruz adetlerı

Bn dayanamayip yaptm test ama sacma bisi oldu biri negatif birinde silk czgi var ama iksii farkli marka ve pozitf cikan bebetime diye bi marka, ona guvenmeyin diye yazmislar forumda. Digeri miratech. Bat da yarin. Foto nasi ekliyoduk bu arada ya

Cnm ikisinde de silik cizgi var birinde daha net diğerinde daha silik ama bence hamilesin tatlım hayırlısı olsun
Ayy hadi insallahh:) ates takini yapiyoeum bgn atesim de yukselmis. Insallah guzel haberler vardir

Bence hamilesin canım zaten alttaki bozuk gibi c çizgisi kaymiş tam ortada ama onda da çok silik çizgi görünüyor hadi inş bebis geliyor.
Yarn gene bi test mi yapsam mi ki sence canm Insallah bu kez tutmustrTopikce guzel guzel haberler paylasalimm

cnm mrb, sanırım 1 hafta var aramızda süre olarak, ben bu hafta içinde kese görünür diye bekliyordum, sana 2 hafta sonra dediyse benim bayramdan sonraki hafta olur o zaman anca...

Test var elnde dimi? Yarn deneyelm beraber

Yarn gene bi test mi yapsam mi ki sence canm Insallah bu kez tutmustrTopikce guzel guzel haberler paylasalimm
Yarın ilk idrarinla bi test daha yap canım ve güzel haberi bizimle Paylaş kız çok heyecanlandım yaaa

Reactions: BBD
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…