Aynen canm snhtan beri adet mi oldum die kontrl ediyorum cnku bnde biyle sanci olnca adet baslams oluo genelde. Test aldm yarin deniycem bakalim silik de olsa bi cizgi ciksa bahtimizabenım de 30 u. adrt belırtılerım de var her an adet olucakmısım gıbı gelıo o yuzden.ınsallah olmazzzzzzz bu ay guzel haberler alırız.
Yoklugun cok belli yelseeerTelefondan okumakta yazmakta zor Ankara'ya döndüm pazartesi tek tek okuyacagim güzel haberleri okurum insallah
ne guzellll maşallah sana da bebişine de.darısı bize inşallah.bize de dua et olur mu???
Etmezmiyim hiç En hayirlisindan En cabugundan Rabbim hepimize minik kuzularimizi versin ins
Aynen canm snhtan beri adet mi oldum die kontrl ediyorum cnku bnde biyle sanci olnca adet baslams oluo genelde. Test aldm yarin deniycem bakalim silik de olsa bi cizgi ciksa bahtimiza
Etmezmiyim hiç En hayirlisindan En cabugundan Rabbim hepimize minik kuzularimizi versin ins
Bn dayanamayip yaptm test ama sacma bisi oldu biri negatif birinde silk czgi var ama iksii farkli marka ve pozitf cikan bebetime diye bi marka, ona guvenmeyin diye yazmislar forumda. Digeri miratech. Bat da yarin. Foto nasi ekliyoduk bu arada yaamin inşallah.benım evde var ama daha cıkmaz dıye moralımı bozmamak ıcın yapmıyorum.adet gunum gelsın o zaman yapıcam.ben de vajına acısı en buyuk belırtı.hayırlısı artık belkı de psıkolojık olarak erkenden getırtıyoruz adetlerı
hadi hayırlı olsun hamılesın galıba:)
Bence hamilesin canım zaten alttaki bozuk gibi c çizgisi kaymiş tam ortada ama onda da çok silik çizgi görünüyor hadi inş bebis geliyor.
Ayy hadi insallahh:) ates takini yapiyoeum bgn atesim de yukselmis. Insallah guzel haberler vardirCnm ikisinde de silik cizgi var birinde daha net diğerinde daha silik ama bence hamilesin tatlım hayırlısı olsun
Yarn gene bi test mi yapsam mi ki sence canmBence hamilesin canım zaten alttaki bozuk gibi c çizgisi kaymiş tam ortada ama onda da çok silik çizgi görünüyor hadi inş bebis geliyor.
Bebetime icn hatali oluyo yazmis bi cok kisi o yuzdn emn olamihorum canm ama yarn adet gnm snra bi kan tahlili yaptrirm zaten.hadi hayırlı olsun hamılesın galıba:)
Amin amin.seninle dogum yapma tarihlerimiz yakın. Ama benimki daha çok yeni. Çünkü kese gözükmüyo hala. 2hafta sonra ancak gözükürmüs kese. Ben adet olmadan hemen önce tutturmuşum. Ama bu doktorlar son adet tarihine göre hesap yapiyo.ben daha 2haftalik gebeyim. Ama adete göre hesaplarsam 5haftalik gebeyim. Ne karışık bir durum
Test var elnde dimi? Yarn deneyelm beraberevet usttekınde silik cıkmıs.hadı hayırlısı ınsallah.yarın tekrar yaparsın daha net gorunur ınsallah.off en zoru beklemek.sureklı bakıp bakıp duruyorum geldı mı adet dıye.sankı ucunda her an gelıcekmıs gıbı hıssedıyorum
Yarın ilk idrarinla bi test daha yap canım ve güzel haberi bizimle PaylaşYarn gene bi test mi yapsam mi ki sence canmInsallah bu kez tutmustr Topikce guzel guzel haberler paylasalimm
Bn bi de gece tvalete kalkiorm bi kac gndr yaYarın ilk idrarinla bi test daha yap canım ve güzel haberi bizimle Paylaşkız çok heyecanlandım yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?