Ayricaaa heyecanimi paylastgnz icn hepinze coook tskkr edermYarın ilk idrarinla bi test daha yap canım ve güzel haberi bizimle Paylaşkız çok heyecanlandım yaaa
Ne demek canım biz burda acilarimizi ve mutluluklarimizi paylaşmak için burdayiz ve yarın senin için mutlu bigün olacak Rabbimin izni ile inşallahAyricaaa heyecanimi paylastgnz icn hepinze coook tskkr ederm
Saol canimgecmis olsun
Bende ooyle bekledim bekledim geldi saolsun :)ben de korunmayı bıraktıktan sonra erken adet gormeye basladım sanırım psikolojık arkadaslar.gelıcek mı gelmıcek mı derken erkenden cagırıyoruz adetı( suan her an olucakmısım gıbı beklıyorum mesela (
Insallah hepimzn mutlu gunleri coook yakinlarda heycanla bizi bekliodurNe demek canım biz burda acilarimizi ve mutluluklarimizi paylaşmak için burdayiz ve yarın senin için mutlu bigün olacak Rabbimin izni ile inşallah
bencede gözükür... son adet tarihin ne acabacnm mrb, sanırım 1 hafta var aramızda süre olarak, ben bu hafta içinde kese görünür diye bekliyordum, sana 2 hafta sonra dediyse benim bayramdan sonraki hafta olur o zaman anca...
bencede gözükür... son adet tarihin ne acaba
Evet hemen ertesi gun ogrensk sonucu dmi iki hafta nedr yaaBende bu ay aşılama yaptırdım çarşamba günüm aşılamadan sonraki 12. günüm ve test yapıp sonucu öğrenmek istiyorum.. bu aşılamay la test arasındaki zamanı resmen insanlık suçu ben bu yaşıma kadar böyle işkence görmedim
Resmen terelellileri bağladım
Ohh masallahbende yazıp merakımı ve heycanımı paylaşmak istedim :) biz de bu ay bebeğimiz olsun istedik ve sanırım bizi bekletmeden gelicek :) bat ım 25 eylüldü o günün sabahında yaptığım testte control çizgisine göre silik ama aslında oldukça belirgin olan 2. çizgiyi gördük :):) yarın kan tahlili yaptıracağım inşallah güzel haberler alırız hepimiz :)
Amin amin.seninle dogum yapma tarihlerimiz yakın. Ama benimki daha çok yeni. Çünkü kese gözükmüyo hala. 2hafta sonra ancak gözükürmüs kese. Ben adet olmadan hemen önce tutturmuşum. Ama bu doktorlar son adet tarihine göre hesap yapiyo.ben daha 2haftalik gebeyim. Ama adete göre hesaplarsam 5haftalik gebeyim. Ne karışık bir durum
amin amin amin insalklh bu ay ben de hamileymdrInsallah hepimzn mutlu gunleri coook yakinlarda heycanla bizi bekliodur
Rabbim bekleyen herkese versin insallahOhh masallahDarisi tum bekleyenlerin basina insallah
Al benden dw o kadar cnm son uc gun. Yedikce yiyorum aciktikca acikiyorum nasi bisi bu anlamadm kii
Bnm adet oncesi hep tatliya istahm artar zatn de smdi bi de cok acikiyorum:) her sey olabilir walla ama tabi umarim dusundugumuz seydirAman bu is yerndeki manyaklari dovmek lazim her yerde bar birer ikiser galiba
manyak hafif kalır tepemdekineadetine kaç gün var? Normalde kaç gün önce tatlı isteğin olur? Belki de beklenen olur
Canm bnm bi hafta kdr oncedn baslio iste normalde. Smdi adetine uc gun var. atesm hala 36.9 henz bi dusme yok. Ama adet olcakmsm gbi de hssediorm brz
Erken mi adet olcam acabaAcayp kramplar girio karnima
Bn dayanamayip yaptm test ama sacma bisi oldu biri negatif birinde silk czgi var ama iksii farkli marka ve pozitf cikan bebetime diye bi marka, ona guvenmeyin diye yazmislar forumda. Digeri miratech. Bat da yarin. Foto nasi ekliyoduk bu arada ya
Ayy hadi insallahh:) ates takini yapiyoeum bgn atesim de yukselmis. Insallah guzel haberler vardir
Bn bi de gece tvalete kalkiorm bi kac gndr yaYani en fazla dort saat fln tutarm glba
Kizlar Merhaba ben bi düşük yaptim şimdi yine hamileyim yine erkenden ogrendim cok erkn ogrenmek istemiyodum ama ona göre davranirim diye bide meraktan erknden yaptim gecenkindede kese feln yokken gitmustim keseyi ve kalp atisini ne zamn gordunuz ve duydunuz? Ben 4+3 um dahaEvet çok karışık ben 7+5 teyim ama ultrason 8+3 gösteriyor dr.da ustunemi gördün acaba dedi bilmiyorum bu hafta testler olacak 20 ekim de de 2li tarama hayırlı haberler aliriz ins
Canm bnm coook tesekkr ederimmmm galiba gerckten hamileyim bu seferBBD'nin gebeliğinin ve bebişinin ayak sesleri.
Buyrun adım adım belirtiler size
Şimdiden tebrik ederim, belki de beklenendir dediğimi de hatırlatırım
Allah tamamına erdirsin , sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, hayırlı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?