2014 Eylül'de hamiş olduğunu öğrenmek istiyenler

Ayricaaa heyecanimi paylastgnz icn hepinze coook tskkr ederm
Ne demek canım biz burda acilarimizi ve mutluluklarimizi paylaşmak için burdayiz ve yarın senin için mutlu bigün olacak Rabbimin izni ile inşallah

Reactions: BBD
cnm mrb, sanırım 1 hafta var aramızda süre olarak, ben bu hafta içinde kese görünür diye bekliyordum, sana 2 hafta sonra dediyse benim bayramdan sonraki hafta olur o zaman anca...
bencede gözükür... son adet tarihin ne acaba

Bende bu ay aşılama yaptırdım çarşamba günüm aşılamadan sonraki 12. günüm ve test yapıp sonucu öğrenmek istiyorum.. bu aşılamay la test arasındaki zamanı resmen insanlık suçu ben bu yaşıma kadar böyle işkence görmedim
Resmen terelellileri bağladım

Evet hemen ertesi gun ogrensk sonucu dmi iki hafta nedr yaa

bende yazıp merakımı ve heycanımı paylaşmak istedim :) biz de bu ay bebeğimiz olsun istedik ve sanırım bizi bekletmeden gelicek :) bat ım 25 eylüldü o günün sabahında yaptığım testte control çizgisine göre silik ama aslında oldukça belirgin olan 2. çizgiyi gördük :):) yarın kan tahlili yaptıracağım inşallah güzel haberler alırız hepimiz :)

Ohh masallah Darisi tum bekleyenlerin basina insallah

Evet çok karışık ben 7+5 teyim ama ultrason 8+3 gösteriyor dr.da ustunemi gördün acaba dedi bilmiyorum bu hafta testler olacak 20 ekim de de 2li tarama hayırlı haberler aliriz ins

Var tatlm test elmde.ben bu ay gec yumurtladm ama tamam yapalm bhrlkte cok heyecnliym

Reactions: BBD
BBD'nin gebeliğinin ve bebişinin ayak sesleri.
Buyrun adım adım belirtiler size
Şimdiden tebrik ederim, belki de beklenendir dediğimi de hatırlatırım
Allah tamamına erdirsin , sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, hayırlı olsun.
Al benden dw o kadar cnm son uc gun. Yedikce yiyorum aciktikca acikiyorum nasi bisi bu anlamadm kii

Bnm adet oncesi hep tatliya istahm artar zatn de smdi bi de cok acikiyorum:) her sey olabilir walla ama tabi umarim dusundugumuz seydir Aman bu is yerndeki manyaklari dovmek lazim her yerde bar birer ikiser galiba

manyak hafif kalır tepemdekine adetine kaç gün var? Normalde kaç gün önce tatlı isteğin olur? Belki de beklenen olur

Canm bnm bi hafta kdr oncedn baslio iste normalde. Smdi adetine uc gun var. atesm hala 36.9 henz bi dusme yok. Ama adet olcakmsm gbi de hssediorm brz

Erken mi adet olcam acaba Acayp kramplar girio karnima

Bn dayanamayip yaptm test ama sacma bisi oldu biri negatif birinde silk czgi var ama iksii farkli marka ve pozitf cikan bebetime diye bi marka, ona guvenmeyin diye yazmislar forumda. Digeri miratech. Bat da yarin. Foto nasi ekliyoduk bu arada ya

Ayy hadi insallahh:) ates takini yapiyoeum bgn atesim de yukselmis. Insallah guzel haberler vardir

Bn bi de gece tvalete kalkiorm bi kac gndr ya Yani en fazla dort saat fln tutarm glba

Yok canim cok hafif kasik agrim oldu kurtajdan sonra goguslerim cok agrimiodu eskiden adet zamanima yakin agrirdi bu sefer ilk defa kurtajdan sonra cok şişti ve cok aciyodu ordan suphelendim bide burda hep okuyodum stres yapmayın diolardida nasıl yapmicm diodum gercekten bu ay yapmadim cok yogundum ve cok musafirim vardı hemde yatili ama rabbim verdi işte. Olmasamda uzulmicem diodum umudumu biraz yitirmistim.dua ediyorum hep rabbim herkesin gonlundekini versin inşallah hayirlisiyla...

Evet çok karışık ben 7+5 teyim ama ultrason 8+3 gösteriyor dr.da ustunemi gördün acaba dedi bilmiyorum bu hafta testler olacak 20 ekim de de 2li tarama hayırlı haberler aliriz ins
Kizlar Merhaba ben bi düşük yaptim şimdi yine hamileyim yine erkenden ogrendim cok erkn ogrenmek istemiyodum ama ona göre davranirim diye bide meraktan erknden yaptim gecenkindede kese feln yokken gitmustim keseyi ve kalp atisini ne zamn gordunuz ve duydunuz? Ben 4+3 um daha

Canm bnm coook tesekkr ederimmmm galiba gerckten hamileyim bu sefer Yarn kan tahlili vericem, insallah eylul ve ekim tuuum forumdaslarin ayi oluur Bu da bugunun testi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…