Insallah canm. Test etmeden bilemezsnnn hadi:)Amin
amin amin amin insalklh bu ay ben de hamileymdr
Bn de heycanlandmm ama gec ymrtladysa adet tarhn de ileri atar ona gore hesapla canm adetnden bi gn once test et.Var tatlm test elmde.ben bu ay gec yumurtladm ama tamam yapalm bhrlkte cok heyecnliym
maşallah arkadaşım allah nazarlardan saklasın herşey sonuna kadar güzel gider inşallahKızlar bu gün gittim bebisimi gördüm kocaman olmuş kalbi mükemmel bir ritimle Rabbimin mucizesi olarak atıyor ikinci cocugum ama ilk gibi duygulandım Rabbim tez zamanda hepinize hayırlı evlat lar nasip etsin bizlerde sağ saglim kavuşmayı bir hafta daha iri gözüküyor muş bebek :)
hadi hayırlı olsun arkadaşım allah nazarlardan saklasın rabbim tamamına erdinsin inşallah çok sevindimCanm bnm coook tesekkr ederimmmm galiba gerckten hamileyim bu seferYarn kan tahlili vericem, insallah eylul ve ekim tuuum forumdaslarin ayi oluur Eki Görüntüle 1256272 Bu da bugunun testi
Cook tskkr ederm tatlm hala inanamioz zaten bi kan tahlili fln yaptirayim da hele ondan snra inanirm belkihadi hayırlı olsun arkadaşım allah nazarlardan saklasın rabbim tamamına erdinsin inşallah çok sevindim
Canım ben 5+1 de gittim sadece kese vardı sonra 7+5 te gittiğimde kalp atışlarını gördük çok şükürKizlar Merhaba ben bi düşük yaptim şimdi yine hamileyim yine erkenden ogrendim cok erkn ogrenmek istemiyodum ama ona göre davranirim diye bide meraktan erknden yaptim gecenkindede kese feln yokken gitmustim keseyi ve kalp atisini ne zamn gordunuz ve duydunuz? Ben 4+3 um daha
maşallah arkadaşım allah nazarlardan saklasın herşey sonuna kadar güzel gider inşallah
Gözün aydın. Allah tamamına erdirsin inşallah. Gebe kalmak için neler denedin?hemen oldu mu? belirti yaşadın mı?evet kızlar çok şükür hamileyim:5.haftanın içerisindeyim.sormak istediğiniz bir şey olursa cvplarım :)
evet kızlar çok şükür hamileyim:5.haftanın içerisindeyim.sormak istediğiniz bir şey olursa cvplarım :)
günaydın,
hamiş haberlerini okudukça kalbim ve miğdem pırpır oluyor.. şafak gelen çarşamba.. inşallah bende hayırlı haberi alırım...
vavvv hayırlı olsun cook sevındım saglıkla kucagına al ınsallah darısı da benım basıma:)
benım yarın beklenen ancak olması ıstenmeyen adet tarıhım
ancak bel agrım var
adet agrısı mı degıl mı ayırt edemıyorum senın de boyle bı agrın oldu mu hamılelıgını ogrenmeden once?
Gözün aydın. Allah tamamına erdirsin inşallah. Gebe kalmak için neler denedin?hemen oldu mu? belirti yaşadın mı?
hamile arkadaşlar bir şey sorcam,
ben aşılama yaptırdım 20 eylülde.. bende inanılmaz gaz ve bagırsak problemi var bütün gece gurr gurr halay var sanki içimde.. ve vücut sıcaklığımda yüksek.. acaba bunlar iyiye işaret olabilir mi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?