2014 Eylül'de hamiş olduğunu öğrenmek istiyenler

Kızlar adet oldum ovulasyon alcam ama nasıl kullanıcmm

maşallah arkadaşım allah nazarlardan saklasın herşey sonuna kadar güzel gider inşallah

hadi hayırlı olsun arkadaşım allah nazarlardan saklasın rabbim tamamına erdinsin inşallah çok sevindim
Cook tskkr ederm tatlm hala inanamioz zaten bi kan tahlili fln yaptirayim da hele ondan snra inanirm belki Zatwn henz kmseye soyleyemiyom. Iyi ki varsinizz sizinle keyifli oldu bu surec

evet kızlar çok şükür hamileyim:5.haftanın içerisindeyim.sormak istediğiniz bir şey olursa cvplarım :)

Canım ben 5+1 de gittim sadece kese vardı sonra 7+5 te gittiğimde kalp atışlarını gördük çok şükür

evet kızlar çok şükür hamileyim:5.haftanın içerisindeyim.sormak istediğiniz bir şey olursa cvplarım :)

vavvv hayırlı olsun cook sevındım saglıkla kucagına al ınsallah darısı da benım basıma:)
benım yarın beklenen ancak olması ıstenmeyen adet tarıhım
ancak bel agrım var
adet agrısı mı degıl mı ayırt edemıyorum senın de boyle bı agrın oldu mu hamılelıgını ogrenmeden once?

Herkese günaydınnnn, tek tek okumak istiyorum, ama ama keşke biri bana özet geçseydi... Keşkeeeee özet geçen olaydı iyiydi....

günaydın kızlar...yeni hamiş haberleri var galiba..onları tebrik ediyorum rabbim kucaklarına almayı nasip etsin..çocuk isteyenlerede rabbim yardımcı olsun..:)

günaydın,

hamiş haberlerini okudukça kalbim ve miğdem pırpır oluyor.. şafak gelen çarşamba.. inşallah bende hayırlı haberi alırım...

yalnız degılsın
benı de cook heyecanlandırıyor.
ınsallah ben de guzel haberler alırım
Allahım hepımızı guldursun ınsallah

hamile arkadaşlar bir şey sorcam,
ben aşılama yaptırdım 20 eylülde.. bende inanılmaz gaz ve bagırsak problemi var bütün gece gurr gurr halay var sanki içimde .. ve vücut sıcaklığımda yüksek.. acaba bunlar iyiye işaret olabilir mi..

Aminn inşallah arkadaşım .inşallah sanada nasip olur bu duygular.evt oldu ama ayırt edilmiyor maalelef.hamile lik belirtileri oluyo.mesela ben reglime 1 hafta kala baş ağrısı ve uykusuzluk çektim gözlerim kapanıyodu oturdugm yerden.sendede varsa anlayabirsn.reglin 2 gün geçikince test yap hemen

Gözün aydın. Allah tamamına erdirsin inşallah. Gebe kalmak için neler denedin?hemen oldu mu? belirti yaşadın mı?

tsk ederim..regline 15 gün kala 1 gün aralıkla deneyin.belirtilerim reglime 1 hafta kala baş ağrısı ve uykusuzluktu..onun dışında yumurtalık ağrısı çektim.

senden

bunlar belirti değil canım.sana tek diyeceğim.Allaha tevekkül et.hayırlısını iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…