Kizlar bende sizinle birlikte sayiyorum safak bu oersembe yani son 3gun kurbam oldugum Rabbim isteyen herkesin gönlüne göre versin inşallahyalnız degılsın
benı de cook heyecanlandırıyor.
ınsallah ben de guzel haberler alırım
Allahım hepımızı guldursun ınsallah
Keşke özet geçen olsa dedim Annemmmmmm...günaydın kızlar...yeni hamiş haberleri var galiba..onları tebrik ediyorum rabbim kucaklarına almayı nasip etsin..çocuk isteyenlerede rabbim yardımcı olsun..:)
Canım benim geldim aranızaaaa 1hafta tatilde bitti işimi özlemişim burayı da özledim...Yoklugun cok belli yelseeer
Üstekinde hafif çizgi gördüm demeye korkuyorum artık . AMAA GÖRÜYORUMMMMMMM SANKİİİİ
amanda nere ile goruseceksin?Kızlarrrrr,
Ben eşimin aklına ufak ufak girerek aşılama değilde direk tüp yapmanın daha iyi olacağına ikna ettim... Hatta dün aslında gidip bende bir sperm testi yaptırayım bu kadarda olmaz sadece sende sorun olsa bu kadar uzamaz dedi... İnanamadımmm...
Yarın için randevu alabilirsem ön görüşmeye gitmek istiyorum tüp bebek için...
Gerçi SAT 12 Eylül 24 Eylül bir yumurta vardı ve çatlatma iğnesi oldum, 23 Eylül, 25 Eylül, 28 Eylül çalıştık adete kadar da çalışmalara devam inşallah bebişim gelirde tedaviye gerek kalmaz...
Bu da bgnku teeestttÜstekinde hafif çizgi gördüm demeye korkuyorum artık . AMAA GÖRÜYORUMMMMMMM SANKİİİİ
amanda nere ile goruseceksin?
OLDU CANIM..LAA DAKKADA 1 SYFA İLERLİYOLAR TAKİP EDEMİOM BENDEE ARADA BEN HAMİLEYİM YAZILARINI GÖRÜYOM FARKINDAYSAN KİMDİR BİLMİYORUM..ORTADA TEBRİKLERİM..Keşke özet geçen olsa dedim Annemmmmmm...
HAHAHAHA KIYAMAM BEN SANAA OZAMAN BENDE ORTADAN TEBRİK EDİYORUM HERKESİİİ.....OLDU CANIM..LAA DAKKADA 1 SYFA İLERLİYOLAR TAKİP EDEMİOM BENDEE ARADA BEN HAMİLEYİM YAZILARINI GÖRÜYOM FARKINDAYSAN KİMDİR BİLMİYORUM..ORTADA TEBRİKLERİM..
Senin testi açıktan gördüm TEBRİKLEEEEEEERRRRRRR Allah kavuştursun küçük bebişine
Amnn canm tesekkurler darisi ennn kisa zamanda run isteyeblere insallahSenin testi açıktan gördüm TEBRİKLEEEEEEERRRRRRR Allah kavuştursun küçük bebişine
bu da benim bu sabah ki testim vee kan tahlilimide verdim saat 3 den sonra öğrenicem net olarak :) Dr ultrasonla baktı ama göremedi testleri söyledim çok küçük olduğu için görünmüyodur dedi bakalım tahlil sonucumuz nasıl gelicek
harıka bı goruntüüüüüü
darısa benımle bırlıkte isteyen herkesin başına...
dua edelim kızlaaar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?