2014 Eylül'de hamiş olduğunu öğrenmek istiyenler

doğru söylüyorsun.. ama bu zamanlarda zihin sana resmen oyun oynuyor.. Allah a sığınmaktan başka bir çarem yok.. geçen 2 senemin her adet yaklaşınca belirti aramak.. çok zor öffffffffffffffff

yalnız degılsın
benı de cook heyecanlandırıyor.
ınsallah ben de guzel haberler alırım
Allahım hepımızı guldursun ınsallah
Kizlar bende sizinle birlikte sayiyorum safak bu oersembe yani son 3gun kurbam oldugum Rabbim isteyen herkesin gönlüne göre versin inşallah

Bu arada regl oldum vatan milleten hayırlı neyim olsun... yeni bat 25 EKİMMMM

Son düzenleme:
Kızlarrrrr,
Ben eşimin aklına ufak ufak girerek aşılama değilde direk tüp yapmanın daha iyi olacağına ikna ettim... Hatta dün aslında gidip bende bir sperm testi yaptırayım bu kadarda olmaz sadece sende sorun olsa bu kadar uzamaz dedi... İnanamadımmm...
Yarın için randevu alabilirsem ön görüşmeye gitmek istiyorum tüp bebek için...
Gerçi SAT 12 Eylül 24 Eylül bir yumurta vardı ve çatlatma iğnesi oldum, 23 Eylül, 25 Eylül, 28 Eylül çalıştık adete kadar da çalışmalara devam inşallah bebişim gelirde tedaviye gerek kalmaz...

amanda nere ile goruseceksin?

harıka bı goruntüüüüüü
darısa benımle bırlıkte isteyen herkesin başına...
dua edelim kızlaaar

Hamile kalan arkadaşlar neler yaptınız anlatın bakalım ovulasyon testi kullandınız mı ilişkiden sonra yattınizmi ne ssıklıkta ilişki yaşadınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…