vermesi lazimdi hayatim. hamilelikten 3 ay once ve hamileligin ilk 3 ayi kullanilmasi gerekiyor. baska ilacmi iciyordun acabakızlar ..dr bana folik asit vermedi bende başlamadım...alıp başlasammı bilemedim kii.niye vermedi acabaa
canım ben ilk hamileleğimde hamile olduktan sonra kullanmaya başlamıştım ama şimdi herkes erken kullanıyor bende kullanmadımkızlar ..dr bana folik asit vermedi bende başlamadım...alıp başlasammı bilemedim kii.niye vermedi acabaa
atalayım 7 eylülse Batın daha sen yumurtlama dönemindesin ya da yeni cıkıyorsun belirtiler için cok erken, üşütmüşsündür öyle düşün :))
ama bende de bugün başladı gene heyecan ve stres, karnım ve belim agrıyor ama bata 6 gün var, ilk istediğimiz ayda öyle olmustu
full motivasyon oldum şimdimoral bozmak yok, yeni hayat standardımızı açıklıyorum, bu aşamaların dışındakiler teferruat oldı artık
1-) adet olana kadar olmamak için dua,
2-) adet olursak, zamanında geldiği için şükür
3-) bittiğinde yeni çalışma dönemi için başarılar ve güç toplama gıda takviyesi
4-) yumurtlamadan sonra bekleme dönemi için gene dua
fundacım, folik banada doktorum illa kullan demedi kan degerlerine bakıyor eger ihtiyac var ise kullandırıyor özellikle demir anemisi var ise, aslında cogu kadın cikolata yer gibi kullanıyor ancak bizim gibi aylarca bebek için ugrasanlar düşünsene illa bir zararı olur. bende suanda kullanmıyorum.ya mide problemim var benim...bunu söyledim kullandığım ilaçlar var mideyle ilgili ondan mı vermedi diye düşündüm ama folik asitin bi yan etkisi falan da yokk..kafama görede başlamak istemedim açıkçası
:-( o kadar insan kazalen hamile kaliyo onlar nasil beceryolar
zaten eşim ve benim yeni merak konumuz tecavüze ugrayarak hamile kalanlar nasıl kalıyor ya da evlendigi ilk gecen hamile kalanlar nasıl kalıyor, ben bu kadar matematik mesabını mühendis olmama ragmen universitede yapmadım yavvvv
Tek böyle düşünen ben değilmişim, merak içindeyim
ozaman kullanmıcam ya zten birsürü ilaç kullanıyorum bir de folik asitt kullanmıım booşuna..annemin deyişiyle..eskiden folik asit molik asit mi vardı..fundacım, folik banada doktorum illa kullan demedi kan degerlerine bakıyor eger ihtiyac var ise kullandırıyor özellikle demir anemisi var ise, aslında cogu kadın cikolata yer gibi kullanıyor ancak bizim gibi aylarca bebek için ugrasanlar düşünsene illa bir zararı olur. bende suanda kullanmıyorum.
full motivasyon oldum şimdi
bekleeeeeeeee........sabret şekerim ne kaldı şuracıkta benim daha test için 11 günüm varrr ben napimmBen bugun test alicam 3 unu bklymyorum ya uff
amin canım hiç birimize.inşallah olur.Rabbim bidaha yasatmasın onu biliyorum cok iyi benimde kimyasal dedi 2 hafta degerler hep yukseldi sonra birden dustu. suan ben dogalına bıraktım bakalım 2 ay daha boyle devam etsin olmaz ise yeniden bir igne cakarız karından :)
sabredebilirsen bekle canım benimde döngülerim pek belli olmadığı için bende bekleyebilirim.bende geçen ayın 7 nde hastalandım...7nde tahlil yaptırcam diyorum ama 10 nu beklesemmi diyede düşünmüyo değilim yanii
beklicezz mecbur...inş bukadar beklememize değer..sabredebilirsen bekle canım benimde döngülerim pek belli olmadığı için bende bekleyebilirim.
kesinliklee...Kızlar ya hani şeker ölçüm aletleri var ya onun hamilelik için olanı olsa ne güzel olurr hergün parmağımızı delik deşik ederiz ahahahhah
Masalcım aslında biraz tereddütlü idim ben gerci daha adetime var ama hafif hafif belirtiler işte, tereddütlü olmamın sebebi aylardır aman gebeyim aman bu ay oldu diye diye herseyden kendimi kısıtladım, ben yabancı bir şirkette calsııyorum ve malumunuz toplantılar yemekler ne alkol aldım ne bişi ama bu ay artık offff yeter bu sekilde nereye kadar yasanır diyerek kuralları bozdum ve normal hayatıma geri dondum sonra pişmanlıgını yasadım keske yapmasaydım diye ama bugun bu agrılar ile bir kez daha anlıyorum ki takii gebeligi ogrenene kadar normal hayatımı yasamam gerekiyormus yoksa yaptıgım gereksiz tripler yanıma kar kalıyor. kafam cok karısık canım cok sıkkın.moral bozmak yok, yeni hayat standardımızı açıklıyorum, bu aşamaların dışındakiler teferruat oldı artık
1-) adet olana kadar olmamak için dua,
2-) adet olursak, zamanında geldiği için şükür
3-) bittiğinde yeni çalışma dönemi için başarılar ve güç toplama gıda takviyesi
4-) yumurtlamadan sonra bekleme dönemi için gene dua
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?