2014 Eylül'de hamiş olduğunu öğrenmek istiyenler

kızlar ..dr bana folik asit vermedi bende başlamadım...alıp başlasammı bilemedim kii.niye vermedi acabaa

ya mide problemim var benim...bunu söyledim kullandığım ilaçlar var mideyle ilgili ondan mı vermedi diye düşündüm ama folik asitin bi yan etkisi falan da yokk..kafama görede başlamak istemedim açıkçası

zaten test yaptım çıkmadı ki

full motivasyon oldum şimdi

ya mide problemim var benim...bunu söyledim kullandığım ilaçlar var mideyle ilgili ondan mı vermedi diye düşündüm ama folik asitin bi yan etkisi falan da yokk..kafama görede başlamak istemedim açıkçası
fundacım, folik banada doktorum illa kullan demedi kan degerlerine bakıyor eger ihtiyac var ise kullandırıyor özellikle demir anemisi var ise, aslında cogu kadın cikolata yer gibi kullanıyor ancak bizim gibi aylarca bebek için ugrasanlar düşünsene illa bir zararı olur. bende suanda kullanmıyorum.

ozaman kullanmıcam ya zten birsürü ilaç kullanıyorum bir de folik asitt kullanmıım booşuna..annemin deyişiyle..eskiden folik asit molik asit mi vardı..

folik asidi bana verdi, iç iç iç nereye kadar dedim... gına geldi son iki üç aydır içmiyorum, bi de akla getirmeyecekmişiz, her içişimde geliyor ki, sonra içmeyi unutunca üzülüyorum...

kızımda da içmiyordum hamile kaldığımı öğrendikten sonra başladım..

Rabbim bidaha yasatmasın onu biliyorum cok iyi benimde kimyasal dedi 2 hafta degerler hep yukseldi sonra birden dustu. suan ben dogalına bıraktım bakalım 2 ay daha boyle devam etsin olmaz ise yeniden bir igne cakarız karından :)
amin canım hiç birimize.inşallah olur.

Masalcım aslında biraz tereddütlü idim ben gerci daha adetime var ama hafif hafif belirtiler işte, tereddütlü olmamın sebebi aylardır aman gebeyim aman bu ay oldu diye diye herseyden kendimi kısıtladım, ben yabancı bir şirkette calsııyorum ve malumunuz toplantılar yemekler ne alkol aldım ne bişi ama bu ay artık offff yeter bu sekilde nereye kadar yasanır diyerek kuralları bozdum ve normal hayatıma geri dondum sonra pişmanlıgını yasadım keske yapmasaydım diye ama bugun bu agrılar ile bir kez daha anlıyorum ki takii gebeligi ogrenene kadar normal hayatımı yasamam gerekiyormus yoksa yaptıgım gereksiz tripler yanıma kar kalıyor. kafam cok karısık canım cok sıkkın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…