Amnn canm tesekkurler darisi ennn kisa zamanda isteyeblere insallah
canım ben hiç bir kür denemedim ama ara ara bir hafta polen ve bal yemiştim belki etkisi olmuştur bilmiyorum denk geldi tamamen.. Aslında bende anemi var demir takviyesi alıyorum ama istediğim andan beri dua ettim ve ilk aydan geldi çok şükür ki Rabbime inşallah sizlerde bu güzel sonucu alabilirsiniz. Birde biz çok sık ilişkiye girmedik sadece 2 kez denedik o da şükür ki gününe denk geldi sanırım zaten ben hissediyorum genellikle yumurtladığımı sancılar falan birde diğer topicdeki duayıbol bol okudum başkada bişiy yapmadım ..amın ınsallah:)
bu ay kür denemis miydin arkadasım?
Hamile kalan arkadaşlar neler yaptınız anlatın bakalım ovulasyon testi kullandınız mı ilişkiden sonra yattınizmi ne ssıklıkta ilişki yaşadınız
canım ben hiç bir kür denemedim ama ara ara bir hafta polen ve bal yemiştim belki etkisi olmuştur bilmiyorum denk geldi tamamen.. Aslında bende anemi var demir takviyesi alıyorum ama istediğim andan beri dua ettim ve ilk aydan geldi çok şükür ki Rabbime inşallah sizlerde bu güzel sonucu alabilirsiniz. Birde biz çok sık ilişkiye girmedik sadece 2 kez denedik o da şükür ki gününe denk geldi sanırım zaten ben hissediyorum genellikle yumurtladığımı sancılar falan birde diğer topicdeki duayıbol bol okudum başkada bişiy yapmadım ..
canım ben hiç bir kür denemedim ama ara ara bir hafta polen ve bal yemiştim belki etkisi olmuştur bilmiyorum denk geldi tamamen.. Aslında bende anemi var demir takviyesi alıyorum ama istediğim andan beri dua ettim ve ilk aydan geldi çok şükür ki Rabbime inşallah sizlerde bu güzel sonucu alabilirsiniz. Birde biz çok sık ilişkiye girmedik sadece 2 kez denedik o da şükür ki gününe denk geldi sanırım zaten ben hissediyorum genellikle yumurtladığımı sancılar falan birde diğer topicdeki duayıbol bol okudum başkada bişiy yapmadım ..
biz sadece iki kez ilişkiye girdik bir ayda ve ikisindede fazla yatma fırsatım olmadı 1-2 dk anca hatta birinden sonra kalktım motora bindim olacağı varsa oluyor sanırım..
5 gün arayla canımmPeki üst üste mi ilişki oldu yoksa 1 gün araylami
Hayirlisi olsun inş ne güzel hemen gelmiş meleğim hangi dua cnm yazarmısınız
"Estağfirullâhe'l-Azîm ellezî Lâ Ilâhe İllâ Hüve'l Hayyu'l-Kayyûm (Kendisinden başka hiç bir ilâh olmayan, diri ve her an yaratıklarını gözetip duran yüce Allah'tan bağışlanmamı dilerim)" derse, Allah günahlarını deniz suyunun damlaları kadar çok olsa da bağışlar" buyrulmuştur.(Tirmizî)
bu istiğfar duasını sık sık çocuk isteyenler okumalıymış arkadaşlar günde 700 kez okunsun mutlaka deniyor.....
Zekeriya Aleyhisselâm şöyle duâ etti: “Rabbi heblî min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semî’ud-Duâ.” Yani: “Rabbim! Bana tarafından hayırlı bir nesil bağışla. Şüphesiz sen duayı hakkıyla işitensin.”
birde ben buna ek olarak
'' Rabbi yessir vela tuassir rabbi temmim bil hayr '' duasını okudum.. Şifa olsun inşallah herkese
amin herkese :)Aminnn
Test yaptn mi cnm?Kizlar akil verin bana! Adetim 3 gun gecikti 3 gundurde sadece peceteye gelen bi kirmizilik var ama koyu degil cok acik rengi..sizce adetmi oluyorum ne yapiyim?????
Aynen cnm iliski sikligi pozsyon lur falan hepsi bahane aslinda. Kafan rahat olsun gerisi gelir hayirlisiylaOlucaksa oluyor demekki işte
Sagol tatlim darisi isteyen herkesin basina insallah allahim bekletmedn kavusturur hepimzi bebislerimizeBugün ki hamileleri tebrik ediyorum..ALLah tamamını erdirsin.. sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahh
Gunum gecmeden yapmistim negatif cikmisti canim simdide hic yapasim yok negaftir diyeTest yaptn mi cnm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?