2014 Eylül'de hamiş olduğunu öğrenmek istiyenler

Kizlar gunaydin bugun cok fena kasiklarim ağrıyor sanirim adetime 2gun var ama erkn olcak gibi duruyorum bu ay bebisim gelmiyor cok Üzgünüm

Canım her ay aynı bekleyişle geçirmek çok zor ama güç gösterisi gibi, geçen ablam annelik daha doğmadan başlıyor demişti galiba doğru söylüyor...

Kizlar gunaydin bugun cok fena kasiklarim ağrıyor sanirim adetime 2gun var ama erkn olcak gibi duruyorum bu ay bebisim gelmiyor cok Üzgünüm
Şimdiden kahrolma bir dur, umutlandırmak istemem ama belki yerleşme kanaması nereden bileceksin... STREEESS YOOKKKK....

Şimdiden kahrolma bir dur, umutlandırmak istemem ama belki yerleşme kanaması nereden bileceksin... STREEESS YOOKKKK....
Inşallah öyledir ama umudun bittiği yerdeyim ara ara kasik agrilarim siddetleniyor sonra azaliyor surekli kontrol ediyorum ama daha kirmizilari goremedim

merhaba herkeze,
arkadaslar öncelikle hamiş olan biri var sanırım tam bakamadım önceye tebrik ederim. saglıkla kucagına alır inşallah. regli olanlar üzülmesin lütfen herseyde bir hayır vardır.
şimdi size danısmak istedigim bir konu var kafamı allak bullak ettiler yine ve fikir vermenizi rica edeiyorum. ben bildiginiz üzere birdahaki ay aşılama yaptırmaya karar verdim ancak herkes gereksiz paranı verme o iş olmaz tutmaz diyorlar direk tüp yap diyorlar ne yapayım bilemedim anlatmıstım aslında hiçbir problemimiz yok sadece vaikt dar bizim için.
sizce napıyım kızlar valla deli olcam ya. tup bebek masrafınıda butcem suan için zor karsılamaz.

merhabalar
Allah hakkımızda hayırlı olanı kalbımıze razı,kalbımızde olanı da hakkımızda hayırlı eylesın,
bana kalırsa sevgılı arkadasım asılama yaptır cunku benım cevremde pek cok arkadasım asılama sayesınde hamıle kaldı,
ben de cook streslıyım adet olmamayı beklıyorum onumuzdekı 1-2 gun ıcınde
ınsallah hamıleyımdır:)

CAN ben bu işleri burda 2-3 aydır öğrendim senin durumunuda biliyorum. naçizane tavsiyem senin durumun özel ve allah hayırlısıyla nasip ederse ilerde kardeş te düşünüyorsun (bende aşılamada tutmayan arkadaşlar çok duydum çevremden) tabi bunların hepsi allahın tadriri o ol demedikten sonra yaprak bile kıpırdamaz.
SONUÇ; aşılama için para vereceksin+2. için çocuk için tekrar belki yapmak zorunda kalacaksın tekrar süreç başlayacak dr. sor eğer sorun olmazsa tüp yap derim 2. tane birden misssssss RABBİM YAR VE YARDIMCIN OLSUN DUALARIM SENİNLE

sagol bitanem burdanda bakıyorum ama gercekten sacma sapan seyler yamışlar mesela biz burda liste falan yaptık kimin tututmus kimin tutmamıs gormek istedim ama sacma sapan yazısmalar var diger forumlarda asılama ile ilgili. internetten bakıyorum aynı gereksiz seyler. offff offf

Bende bügün adet günüm bakalım iki gün beklicem gelmezse test yapıcam hayırlı bir diyorum belirtiler farklı bir bakıyorum adet belirtilerinin aynı bakalım görücez bende 8 senedir drniyorum doktor birsey yok dedi adetim düzenlidir eşimde sorun yok bende hiç bir tedavi denemedim Allah'ın takdirine bıraktım ne zaman ol derse oluverir zamanı vardır elbet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…