okudum canımKizlarrr bana bebek için 3 kulhu 1 elham okur musunuz ?40 kişi lazım
ben okurum canım ama bana dön oku veya okuma diye allah şimdiden kabul etsinKizlarrr bana bebek için 3 kulhu 1 elham okur musunuz ?40 kişi lazım
Canım her ay aynı bekleyişle geçirmek çok zor ama güç gösterisi gibi, geçen ablam annelik daha doğmadan başlıyor demişti galiba doğru söylüyor...Merhaba hanımlar. Mense 2 gün var. Bugün pembe kırmızı leke oldu. Galiba mens başlıyor. Bu ay da kuş çıktı . Bakalım artık 3. Deneme ayı başlayacak gibi sanki.
Allahım evlat sahibi olmayı isteyen herkese nasip etsin. Yapacak birşey yok çalışıp sabırla bekleyeceğim. Yine de hüzünleniyor insan. Allahım ruhen bedenen zihnen sağlıklı olacaksa hakkımızda hayırlı olacaksa versin,nasip etsin.
Okudum canım... Allah kabul etsin...okudum canım
Şimdiden kahrolma bir dur, umutlandırmak istemem ama belki yerleşme kanaması nereden bileceksin... STREEESS YOOKKKK....Kizlar gunaydin bugun cok fena kasiklarim ağrıyor sanirim adetime 2gun var ama erkn olcak gibi duruyorum bu ay bebisim gelmiyor cok Üzgünüm
Inşallah öyledir ama umudun bittiği yerdeyim ara ara kasik agrilarim siddetleniyor sonra azaliyor surekli kontrol ediyorum ama daha kirmizilari goremedimŞimdiden kahrolma bir dur, umutlandırmak istemem ama belki yerleşme kanaması nereden bileceksin... STREEESS YOOKKKK....
merhaba herkeze,
arkadaslar öncelikle hamiş olan biri var sanırım tam bakamadım önceye tebrik ederim. saglıkla kucagına alır inşallah. regli olanlar üzülmesin lütfen herseyde bir hayır vardır.
şimdi size danısmak istedigim bir konu var kafamı allak bullak ettiler yine ve fikir vermenizi rica edeiyorum. ben bildiginiz üzere birdahaki ay aşılama yaptırmaya karar verdim ancak herkes gereksiz paranı verme o iş olmaz tutmaz diyorlar direk tüp yap diyorlar ne yapayım bilemedim anlatmıstım aslında hiçbir problemimiz yok sadece vaikt dar bizim için.
sizce napıyım kızlar valla deli olcam ya. tup bebek masrafınıda butcem suan için zor karsılamaz.
CAN ben bu işleri burda 2-3 aydır öğrendim senin durumunuda biliyorum. naçizane tavsiyem senin durumun özel ve allah hayırlısıyla nasip ederse ilerde kardeş te düşünüyorsun (bende aşılamada tutmayan arkadaşlar çok duydum çevremden) tabi bunların hepsi allahın tadriri o ol demedikten sonra yaprak bile kıpırdamaz.merhaba herkeze,
arkadaslar öncelikle hamiş olan biri var sanırım tam bakamadım önceye tebrik ederim. saglıkla kucagına alır inşallah. regli olanlar üzülmesin lütfen herseyde bir hayır vardır.
şimdi size danısmak istedigim bir konu var kafamı allak bullak ettiler yine ve fikir vermenizi rica edeiyorum. ben bildiginiz üzere birdahaki ay aşılama yaptırmaya karar verdim ancak herkes gereksiz paranı verme o iş olmaz tutmaz diyorlar direk tüp yap diyorlar ne yapayım bilemedim anlatmıstım aslında hiçbir problemimiz yok sadece vaikt dar bizim için.
sizce napıyım kızlar valla deli olcam ya. tup bebek masrafınıda butcem suan için zor karsılamaz.
sagol bitanem burdanda bakıyorum ama gercekten sacma sapan seyler yamışlar mesela biz burda liste falan yaptık kimin tututmus kimin tutmamıs gormek istedim ama sacma sapan yazısmalar var diger forumlarda asılama ile ilgili. internetten bakıyorum aynı gereksiz seyler. offff offfCAN ben bu işleri burda 2-3 aydır öğrendim senin durumunuda biliyorum. naçizane tavsiyem senin durumun özel ve allah hayırlısıyla nasip ederse ilerde kardeş te düşünüyorsun (bende aşılamada tutmayan arkadaşlar çok duydum çevremden) tabi bunların hepsi allahın tadriri o ol demedikten sonra yaprak bile kıpırdamaz.
SONUÇ; aşılama için para vereceksin+2. için çocuk için tekrar belki yapmak zorunda kalacaksın tekrar süreç başlayacak dr. sor eğer sorun olmazsa tüp yap derim 2. tane birden misssssss RABBİM YAR VE YARDIMCIN OLSUN DUALARIM SENİNLE
tekrar dene bakalım veya biraz daha bekle hayırlı haberler bekleriz :)Gunum gecmeden yapmistim negatif cikmisti canim simdide hic yapasim yok negaftir diye
Tsk ederim canimokudum canım
Oku tatlım çok sağol ekliyorum senideben okurum canım ama bana dön oku veya okuma diye allah şimdiden kabul etsin
Ağzına sağlık canımOkudum canım... Allah kabul etsin...
Okudum bende canımokudum canım
Bende okudum alıntı yapamadım yanlışlık olduAğzına sağlık canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?