2014 Eylül'de hamiş olduğunu öğrenmek istiyenler

Sendeki de büyük sabirmis ben5aydir heray üzüntünün alasini yasadim takdir Allahtan

merhaba bayanlar aranızda yeniyim son 1 haftadır kasık bolgemde ağrılar ve kasılmalar var ve karın bolgemde şişlik cok rahatsız edici acaba gebelik baslangıçlarındada boyle sorunlar oluyormu adet günüme daha 9 var

Sabrına bittim ya! Git Tüp bebek mi? Yoksa hangisi iyi bilmiyorum aşılama mı? yaptıracaksan onu yaptır(yarın doktoruma da, sekreterliğine de soracağım zaten bu konuyu)... Tevekkül diye birşey var TAMAM ama sen ELİNDEN GELENİ YAPACAKSIN takdiri Allah'a bırakıcaksın... Yani olması için hangi yöntemler denenecekse onu dene sonra Allah'a bırak 8SENE BEBEĞİM SEKİZ SENEEE YAW Ben 5aydır deniyorum yarın doktora gideceğim... Bir aksilik varmı diye...

Aynen canim bende 5aydur deniyoruz olmuyor bubgun adet belirtilerim basladi büyük ihtimalle 2gune olurum ama bu bile beni uzmeye yetti esime saldirdim o üzüntüyle doktora gonderemiyorum ya adami kabul etmiyor bende doktora gidene kaar bana yaklasma dedim en azindan bu ay hamile miyim demem dedim biliyorum kötü bisey yaptim ama vok Üzgünüm adet olacagim icin

Yelser sen kizdn ya bu ay kesn tutar

Canm 5 ay kisa bi sure aslnda cnku doktorlar bir seneye kdr sorun etmiyor bu durumu ama twdbirli olmakta da fayda var tbi. Esinle bu konuyu konusarak cozmeye cals, biz kadi lar bu konuda daha stresli oluyoruz hele de adet donemnde hormonlarimz oyun oynuo resmen. Ama adet olana kdr senin icn bisey btms degil bu ay icin. Bi bakmissin tutmus. Insallah surprizle gelir bebisin

Insallah gelir bebisim ama ben o kadar beklemek istemiyorum bir yil zor bekledim gecsin de bebegimiz olsun diye etrafimda ilk denemede hamile olanlar var onlari gordukce kendime sinir oluyorum halbiki esim doktora gitse sorun olmadigini bilsem bu kadar stres yapmayacam ama beni bekletiyo oyaliyo

Ayrica o bir sene diyen doktorlar kendileri isteyince acaba bir sene mi bekliyorlar merak ediyorum

Güzel Hatunlar,

Doktordan az önce gelmiş bulunmaktayım... Eski tedavi merkezim olan Memorial Şişli'den...
Spontan gebeliğin ve aşılamanın benim için çok düşük bir ihtimal olduğunu söylediler (ki ben zaten biliyordum ama Rabbim belki nasip eder diyorum)...
Benim ve eşimin tüm testlerini yeniden yapmamız gerektiğini ve maalesef tekrardan Rahim Filmi çektirmem gerektiğini söylediler (daha önce dış gebelik geçirmiş olmam, sezeryan doğum yapmam ve sağ tüpün olmaması nedeni ile)...
Dolayısı ile 12 Ekimde adet olursam (ki inşallah olmam) tüp bebeğe başlayamıyorum Çünkü tahlillerin bazılarının adetin 3.günü yapılması gerekiyor ve rahim filmi adet bittikten 2 gün sonra çekiliyor dolayısı ile Ekim ayı Dikim ayı değil tahlil ayı olarak geçecek
Kasım ayında da kişisel nedenlerden ben müsait olamayacağım ve benim tüp bebek denemem Aralık ayına kaldı gibi...

Bnde erken sevindim galiba kactir doktora gidiyorum kese var bebek yok ne sevinmistim bayramdan sonra yine gitcm yoksa kurtaj bu ucuncu bebegimdi hic birini alamadim kucagima olmasida olmasida kotu o yuzden olmayan arkadslar cok uzulmeyin bnim durumumda olmakta beter olmasaydi bu ay umutlu olcaktim hala dua edin bna bebisime rabbim can versin bunuda kaybetmeyim

Kizlarrr bana bebek için 3 kulhu 1 elham okur musunuz ?40 kişi lazım

Okudum canım, Allah Kabul Etsin...

Eğer senin durumun müsait ise tüp bebek yap bence derim... Aşılama spontan gebeliği sadece %5 arttıyor oda bir sorun yoksa... Tüp bebekte herşey daha kontrolü olduğu için başarı oranı daha fazla... Rabbim hayırlısı ne ise onu yaşatsın canım cümlemize...

Olan alt yapiyi hazirla calismalari yap saglikli olsn da ha ekim ha kasim ne fark eder canim, ayrica hala umut var adetin dokuz ay gelmz ins

merhaba arkadaşlar.Siteye yeni üye oldum.Sizden bir konu hakkında bilgi almak istiyorum.4 gündür adetim geçti bugün kan testi yaptırdım ama sonuç (1.81) negatif çıktı.acaba geç döllenme olduğu için mi testte çıkmadı.Tekrar test yaptırmaktan korkuyorum.

Canım kaçıncı haftadasin

Sendeki de büyük sabirmis ben5aydir heray üzüntünün alasini yasadim takdir Allahtan
Öyle canım hersey onun elinde ol derse oluverir ne yapım bende üzülüyorum ama cok sükür bir cocuğum var 8 senedir neden olmadı bilmiyorum bir seneye kadar cok önemsemedim ama artık cok istiyorum hayırlısı diyorum hep o bizden daha iyi biliyor vardır bir hayır bizim bilmediğimiz

Bakalım bu sene geçsin Allah ömür verirse yapmayı düsünüyorum birseyler cok yogun işlerde kosturdugum icin bu zamana kadar cok düşünme fırsatım olmadı açıkcası olursa olur dedim ama seneye izdivaya çekilip yapıcam birseyler inşallah taktir Allah'ın canım inşallah herkese hayırlısını versin allahım cok aratmadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…