bence 1 hafta bekle... adet olmazsan bidaha kanda gebelik testi yaptırmerhaba arkadaşlar.Siteye yeni üye oldum.Sizden bir konu hakkında bilgi almak istiyorum.4 gündür adetim geçti bugün kan testi yaptırdım ama sonuç (1.81) negatif çıktı.acaba geç döllenme olduğu için mi testte çıkmadı.Tekrar test yaptırmaktan korkuyorum.
Canım kendını üzme üzülvnce ınan olmuyo hazıranda bebeyımı kaybettm 3 aylıktı ozamandan berı bnd her ay husrana ugruyorum ama ovulaşyon testını tavsıye edrmmerhaba bende aylardır bekleyenerdenim ve her ay bu bekleyiş hüzünle sonuçlanıyor en çok da oğlum için üzülüüyorum kardeşinin olmasını çok istiyor ama rabbim istemeyince olmuyor işte bu gün test yaptım adetim gelmedi daha ama kocaman bir negatif çok moralim bozuk... eylülde olr inşallah...
Canım çok saol tavsiyen için ama ben bebek işini askıya aldım çünkü miyom ameliyatı oldum şuan dinlemem gerekiyor çok sıkıntılı bir süreç Rabbim senide bebeğine kavuştursun inşaallahCanım kendını üzme üzülvnce ınan olmuyo hazıranda bebeyımı kaybettm 3 aylıktı ozamandan berı bnd her ay husrana ugruyorum ama ovulaşyon testını tavsıye edrm
Canım çok saol tavsiyen için ama ben bebek işini askıya aldım çünkü miyom ameliyatı oldum şuan dinlemem gerekiyor çok sıkıntılı bir süreç Rabbim senide bebeğine kavuştursun inşaallahCanım kendını üzme üzülvnce ınan olmuyo hazıranda bebeyımı kaybettm 3 aylıktı ozamandan berı bnd her ay husrana ugruyorum ama ovulaşyon testını tavsıye edrm
hakkaten nerdeee sesi soluğu çıkmıyooooogunaydın, ya masalı cok merak ediyorum ben
Evet nerelerde acaba?gunaydın, ya masalı cok merak ediyorum ben
Evet sahiden nerlerde kigunaydın, ya masalı cok merak ediyorum ben
Niye kötü olsun tatlım oda üstüne düşeni yapacak, benim eşimde öyle sen takip et azıcık diyorum sen güzel takip ediyorsun diyor. Hadi gel sevişelim demekten artık içime bıkkınlık geldi... OH ne rahatlar , ama ben testlerimi yaptıracağım sende yaptırır mısın? dedim tabi dedi Allah var şimdi... Hiiiiç üzülme ama sakin ol nedenlerini açıkla anlayış bekle olsun bitsin... Ayıp yaw insanın üzerine bu kadar gelinmez ki...Aynen canim bende 5aydur deniyoruz olmuyor bubgun adet belirtilerim basladi büyük ihtimalle 2gune olurum ama bu bile beni uzmeye yetti esime saldirdim o üzüntüyle doktora gonderemiyorum ya adami kabul etmiyor bende doktora gidene kaar bana yaklasma dedim en azindan bu ay hamile miyim demem dedim biliyorum kötü bisey yaptim ama vok Üzgünüm adet olacagim icin
Kıyamam hep birlikte dua ediyoruz inşallah meleğin minyondur görünmüyordur bayramdan sonra seni birazcık büyür görünüz senide bizide çok mutlu eder tamam mı tatlım... Beterin beteri var sakin oluyoruz, üzerimize düşeni yapıyoruz, gerekli gereksiz umutsuzluğa yada fazla umuda kapılmıyoruz tamam mı?Bnde erken sevindim galiba kactir doktora gidiyorum kese var bebek yok ne sevinmistim bayramdan sonra yine gitcm yoksa kurtaj bu ucuncu bebegimdi hic birini alamadim kucagima olmasida olmasida kotu o yuzden olmayan arkadslar cok uzulmeyin bnim durumumda olmakta beter olmasaydi bu ay umutlu olcaktim hala dua edin bna bebisime rabbim can versin bunuda kaybetmeyim
Canım sıkıntılar vardı bekledik ayrı , 8senedir uğraşıyorum olmuyor ayrı birşey... Yaşın kaç ,hayatın nasıl bilmem ben biraz içten yanmalı dışarı fışkırtmalıyım ama iyi biriyim kendinle ilgili en doğrusunu sen bilirsin. Burada destek neyim olup konuşuyoruz işteBakalım bu sene geçsin Allah ömür verirse yapmayı düsünüyorum birseyler cok yogun işlerde kosturdugum icin bu zamana kadar cok düşünme fırsatım olmadı açıkcası olursa olur dedim ama seneye izdivaya çekilip yapıcam birseyler inşallah taktir Allah'ın canım inşallah herkese hayırlısını versin allahım cok aratmadan
Bende bu ay deneyeceğim ovu testini...Canım kendını üzme üzülvnce ınan olmuyo hazıranda bebeyımı kaybettm 3 aylıktı ozamandan berı bnd her ay husrana ugruyorum ama ovulaşyon testını tavsıye edrm
:) sıkıntı yok cok sükür gercekten cok güzel beni cok seven bir esim evliliğim var 8 senedir hiç korunmadık ama olmadı bu sene basında gittik dıktora artıkgercekrten cok ıstedigi icin ikimizdede bir sorun yok bu sendede bekleyelim dedik olmazsa deneriz diye düsündük birseyler ben 35 yasındayım bu arada burası cok güzel bir site insanın yanlız olmadıgını bilmesi paylasmasi cok güzel çevredekiler beni cok bunaltıyor artık niye yapmıyorsun bir daha esim cok istiyor kafayı yicek adam ben bu zamana kadar fazla istekli değildim özellikle üc aydır cok fazla istiyorum artık kısmet inşallah bu ay hayırlı haber alırız yarın gelmezse yapıcam bakalım test paylaşırım sizinle insallah henüz gelmediler belirtiler hep yanıltıyor bakalım gögüslerım cok belirgin agrıdı bu ay bel agrım kasıklarım agrıdı bakalım merakla bekliyoruzCanım sıkıntılar vardı bekledik ayrı , 8senedir uğraşıyorum olmuyor ayrı birşey... Yaşın kaç ,hayatın nasıl bilmem ben biraz içten yanmalı dışarı fışkırtmalıyım ama iyi biriyim kendinle ilgili en doğrusunu sen bilirsin. Burada destek neyim olup konuşuyoruz işte
Senin kirmizilar geldimi yoksa bekliyormusun bu ay hala canim bu Arada Sagol olgin icin insan bu konulari normal hayatta herkesle konusamiyorCanım sıkıntılar vardı bekledik ayrı , 8senedir uğraşıyorum olmuyor ayrı birşey... Yaşın kaç ,hayatın nasıl bilmem ben biraz içten yanmalı dışarı fışkırtmalıyım ama iyi biriyim kendinle ilgili en doğrusunu sen bilirsin. Burada destek neyim olup konuşuyoruz işte
Adetimin 3.günü doktora gittim bugün 5ay oldu ben ilacı bırakalı... Hormon testleri simir vs vs baktırıyorum riske atmayım bir problem varsa erkenden halledeyim diye...Senin kirmizilar geldimi yoksa bekliyormusun bu ay hala canim bu Arada Sagol olgin icin insan bu konulari normal hayatta herkesle konusamiyor
Haklisin bende cok ustune gittim sanirim aksam salonda yatti cok üzüldüm ama sanirim benim evliligimi yeniden gozden gecirmeliyim sonra bebek işine tekrar ele almaliyim yoksa hem bebek olmuyo hem esim sijirlerimi bozuyo olmuyo yaniNiye kötü olsun tatlım oda üstüne düşeni yapacak, benim eşimde öyle sen takip et azıcık diyorum sen güzel takip ediyorsun diyor. Hadi gel sevişelim demekten artık içime bıkkınlık geldi... OH ne rahatlar , ama ben testlerimi yaptıracağım sende yaptırır mısın? dedim tabi dedi Allah var şimdi... Hiiiiç üzülme ama sakin ol nedenlerini açıkla anlayış bekle olsun bitsin... Ayıp yaw insanın üzerine bu kadar gelinmez ki...
Adetimin 3.günü doktora gittim bugün 5ay oldu ben ilacı bırakalı... Hormon testleri simir vs vs baktırıyorum riske atmayım bir problem varsa erkenden halledeyim diye...
işteeee film burda kpuyor ben bunların hepsi hazır vaziyette bekliyorum ve bir sefer asılama yapacagım eger olmaz ise ikinci defa denemeyecegim ve direk tup bebek yapacagım.Canım ya bende hormon testleri ve birkaç test yaptıracağım... Fiyat Araştırması yapıyorum ama durumlar fena Testler için bana 354 eşime 74 TL fiyat verdiler. Birde 400 TL rahim filmi.... Toplam 828 TL sadece testler tutuyor...
Çok çalışmam lazım çokkkkk...
Sen nerede kaça yaptırıyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?