işteeee film burda kpuyor ben bunların hepsi hazır vaziyette bekliyorum ve bir sefer asılama yapacagım eger olmaz ise ikinci defa denemeyecegim ve direk tup bebek yapacagım.
gözün aydın... Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayıda nasip etsinBende kesin olarak 29 Eylülde öğrendiiim artık benimde içimde atan 2. miniminnacık bir kalp var
Herkese merhaba hamileler çoğaldı topikte harika hamile olan arkadaşlarımı tebrik ediyorum sağlıkla kucağına alır herkes inş darısı bize ins
Cnm sn kac gn gec ymrtladn? Mesela uc gunse ve normalde 27 gnde bir oluyrsan reglin baslamasi 30 gun surer gec ymrtlamadan dolayi. O yzdn kac gn gec ymrtladgni bilaen aslnda adet tarhni de daha net kestireblran. Bnce bi kac gn daha bekle bebis varsa testte de anca o zmn cikar zatenarkadaşlarım bır sey sormak ıstyorum sizlere
yardımcı olursanz sevınırım:)
bu ayhamılelık ıcın 4. denememız.
ben 3-7 eylul arası adet oldum ve bu ay ovulasyon testıyle 21.gun yumurtladıgımı tespıt ettım yanı 28 gunde bır adet olamma karsın oldukca gec yumurtladım.bu gunlerı de degerlendırdık.
adet dongum 27-28 gun.bugun 29. gun olmasına ragmen adet olmadım test yaptım negatıf
aslında gebelık varsa henuz 10 gunluk fılan oldugu ıcın (gec yumurtlamadan dolayı)gorunmuyordur
arkadaslarım pekı ne yapmalıyım yarın gıdıp bır de kan testı mı yaptırsam???
Cnm sn kac gn gec ymrtladn? Mesela uc gunse ve normalde 27 gnde bir oluyrsan reglin baslamasi 30 gun surer gec ymrtlamadan dolayi. O yzdn kac gn gec ymrtladgni bilaen aslnda adet tarhni de daha net kestireblran. Bnce bi kac gn daha bekle bebis varsa testte de anca o zmn cikar zaten
Adetimin 3.günü doktora gittim bugün 5ay oldu ben ilacı bırakalı... Hormon testleri simir vs vs baktırıyorum riske atmayım bir problem varsa erkenden halledeyim diye...[/
Iyi yapmissin canim insallah Bir sorun cikmaz hemen bebegine kavusursun
gunaydın cnm, yok yazmıstım radyomarda yaptırdım.Benimde var ama çok eski 2009 da yaptırmıştım Elif Gökçe'nin tedavisi için... Sen devlette mi yaptırdın?
kaç ay oldu deneyeliBenim kırmızılar geldiişe girdim yapmıcam bebeiş dedim nerdee yine denedik bu ay da olmadı doktora gitmem gerekiyor galiba aklımdan çıkmıyo ki ne yapıcam ben böyle ...
Canım ben üniversite hastanesinde çalışıyorum daha rutin kontroller ücretli birşeyim yok şimdilik... Ankara'dayım ama hangi testler olduğunu söylersen tam olarak yapılıyormu kaça yapılıyor sorarım...Canım ya bende hormon testleri ve birkaç test yaptıracağım... Fiyat Araştırması yapıyorum ama durumlar fena Testler için bana 354 eşime 74 TL fiyat verdiler. Birde 400 TL rahim filmi.... Toplam 828 TL sadece testler tutuyor...
Çok çalışmam lazım çokkkkk...
Sen nerede kaça yaptırıyorsun?
Daha ilk kavgada evliliğimi gözden geçirmeliyim deme sakın... Gerçi inan hepimiz yaşadık ben ilk kavgamızda ayrılacağımızı sanıyordum ama şimdi kavganın giriş gelişimi ve sonucu bile değişti artık... Rahat ol biraz... Tartışa tartışa birbirinizi tanıyacaksınız... Birbirinize ruhen ve bedenen zarar vermeyin yeterHaklisin bende cok ustune gittim sanirim aksam salonda yatti cok üzüldüm ama sanirim benim evliligimi yeniden gozden gecirmeliyim sonra bebek işine tekrar ele almaliyim yoksa hem bebek olmuyo hem esim sijirlerimi bozuyo olmuyo yani
Aksam gönlünü aldim ama kizginlikla soylediklerimi kolayina unutacak gibi durmuyor dogru diyorsun sinir ile kalkan zararla oturur misali oldum benDaha ilk kavgada evliliğimi gözden geçirmeliyim deme sakın... Gerçi inan hepimiz yaşadık ben ilk kavgamızda ayrılacağımızı sanıyordum ama şimdi kavganın giriş gelişimi ve sonucu bile değişti artık... Rahat ol biraz... Tartışa tartışa birbirinizi tanıyacaksınız... Birbirinize ruhen ve bedenen zarar vermeyin yeter
Cikabilr cnm silik de olsa. DeneyebilirsinArkadaslar bugun bat gunum ama hic belirtim yok beyaz akinti geliyor acaba hamike olabilir miyim test yapsam cikar mi ki ufff o kadar karisik bi hal aldim ki
Bisey cikmazsa da adetn gelmedgi surece hla buyk bi ihtml var. bi kac gn snra tekrar tst yaparsn o zmnArkadaslar bugun bat gunum ama hic belirtim yok beyaz akinti geliyor acaba hamike olabilir miyim test yapsam cikar mi ki ufff o kadar karisik bi hal aldim ki
Sizde cikmismiydi yapsam silik te olsa cikar mi cikmazsa en azindan umit etmem değil miCikabilr cnm silik de olsa. Deneyebilirsin
Sizde cikmismiydi yapsam silik te olsa cikar mi cikmazsa en azindan umit etmem değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?