2014 Eylül'de hamiş olduğunu öğrenmek istiyenler

işteeee film burda kpuyor ben bunların hepsi hazır vaziyette bekliyorum ve bir sefer asılama yapacagım eger olmaz ise ikinci defa denemeyecegim ve direk tup bebek yapacagım.

Benimde var ama çok eski 2009 da yaptırmıştım Elif Gökçe'nin tedavisi için... Sen devlette mi yaptırdın?

arkadaşlarım bır sey sormak ıstyorum sizlere
yardımcı olursanz sevınırım:)
bu ayhamılelık ıcın 4. denememız.
ben 3-7 eylul arası adet oldum ve bu ay ovulasyon testıyle 21.gun yumurtladıgımı tespıt ettım yanı 28 gunde bır adet olamma karsın oldukca gec yumurtladım.bu gunlerı de degerlendırdık.
adet dongum 27-28 gun.bugun 29. gun olmasına ragmen adet olmadım test yaptım negatıf
aslında gebelık varsa henuz 10 gunluk fılan oldugu ıcın (gec yumurtlamadan dolayı)gorunmuyordur
arkadaslarım pekı ne yapmalıyım yarın gıdıp bır de kan testı mı yaptırsam???

Cnm sn kac gn gec ymrtladn? Mesela uc gunse ve normalde 27 gnde bir oluyrsan reglin baslamasi 30 gun surer gec ymrtlamadan dolayi. O yzdn kac gn gec ymrtladgni bilaen aslnda adet tarhni de daha net kestireblran. Bnce bi kac gn daha bekle bebis varsa testte de anca o zmn cikar zaten

sevgılı bbd aslında senden cevap almayı cok ıstıyordum aynı zamanlardaki beklenen adet tarıhlerımızden dolayı.ben 21.gün yumurtladım ama senın dedıgın hesaba gore 34 gunde adet olmam gerek.ama ben yaklasık 15 yıldır adet goruyorum daha hıc 30 gunun uzerınde adet dongum olmadı.tabıkı bu olamayacagı anlamına gelmez evet sanırım bi kac gun daha beklemem gerekcek.bayramda bana bayram yasatır ınsallah pekı kan testındecıkar mı ki

Benim kırmızılar geldi işe girdim yapmıcam bebeiş dedim nerdee yine denedik bu ay da olmadı doktora gitmem gerekiyor galiba aklımdan çıkmıyo ki ne yapıcam ben böyle ...

Arkadaslar Günaydın insallah bugun bol hamisli gunler geciririz bugun benim bat tarihim benimle ayni gun olan var mi bi kac sanci oldu bitti hic kirmizi gormeyecek gibiyim inşallah

günaydın güzel hatunlar yeni hamiş arkadaşları tebrik ederim allah sağlıklı bir şekilde kucaklarına almayı nasip etsin inşallah

Canım ben üniversite hastanesinde çalışıyorum daha rutin kontroller ücretli birşeyim yok şimdilik... Ankara'dayım ama hangi testler olduğunu söylersen tam olarak yapılıyormu kaça yapılıyor sorarım...

Haklisin bende cok ustune gittim sanirim aksam salonda yatti cok üzüldüm ama sanirim benim evliligimi yeniden gozden gecirmeliyim sonra bebek işine tekrar ele almaliyim yoksa hem bebek olmuyo hem esim sijirlerimi bozuyo olmuyo yani
Daha ilk kavgada evliliğimi gözden geçirmeliyim deme sakın... Gerçi inan hepimiz yaşadık ben ilk kavgamızda ayrılacağımızı sanıyordum ama şimdi kavganın giriş gelişimi ve sonucu bile değişti artık... Rahat ol biraz... Tartışa tartışa birbirinizi tanıyacaksınız... Birbirinize ruhen ve bedenen zarar vermeyin yeter

Arkadaslar bugun bat gunum ama hic belirtim yok beyaz akinti geliyor acaba hamike olabilir miyim test yapsam cikar mi ki ufff o kadar karisik bi hal aldim ki

Aksam gönlünü aldim ama kizginlikla soylediklerimi kolayina unutacak gibi durmuyor dogru diyorsun sinir ile kalkan zararla oturur misali oldum ben

Arkadaslar bugun bat gunum ama hic belirtim yok beyaz akinti geliyor acaba hamike olabilir miyim test yapsam cikar mi ki ufff o kadar karisik bi hal aldim ki
Bisey cikmazsa da adetn gelmedgi surece hla buyk bi ihtml var. bi kac gn snra tekrar tst yaparsn o zmn

Sizde cikmismiydi yapsam silik te olsa cikar mi cikmazsa en azindan umit etmem değil mi

Cnm varsa gebelik genelde adet gününde çıkar silik bile olsa gösterir kendini bence yap testini ve ogren ben adetime 1 gün kala ogrenmistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…