2014 Eylül'de hamiş olduğunu öğrenmek istiyenler

Cnm varsa gebelik genelde adet gününde çıkar silik bile olsa gösterir kendini bence yap testini ve ogren ben adetime 1 gün kala ogrenmistim
Simdi yapsam cikar mi acaba sabah idrari ile olmasi gerektigini soyleyenler var

kızlaar kan tahlilim çıktı sonunda. beta 404müş, bi de hemograma bakmışlardı kansızlık için maşallah çok kanın var dediler ama ben deli gibi üşüyorum

kızlaar kan tahlilim çıktı sonunda. beta 404müş, bi de hemograma bakmışlardı kansızlık için maşallah çok kanın var dediler ama ben deli gibi üşüyorum
Cok mutlu oldum canim insallah darisi bizim basimiza rabbim saglikli kucagina almayi nasip etsin

BBD Canimmm netlesmis senin hamilelik ben neremlee okuyorum bu kk anlamadim ki ben çoook Sevindim hakikaten kafa gitmiş benimmm...

Reactions: BBD
bnm bat 25 eylüldü 29 eylülde kan tahlili yaptırdım sen yaptırdın mı tahlil ? testin nasıl net mi ?

ben doktora gitmedim.3. bebeğime hamileyim.tecrübeliyim yani.hamile olduğumun farkındaydım çünkü. normalde adetim hiç gecikmezdi.anladım elbette hamile olduğumu ama akşam test yaptım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…