Simdi yapsam cikar mi acaba sabah idrari ile olmasi gerektigini soyleyenler varCnm varsa gebelik genelde adet gününde çıkar silik bile olsa gösterir kendini bence yap testini ve ogren ben adetime 1 gün kala ogrenmistim
Simdi yapsam cikar mi acaba sabah idrari ile olmasi gerektigini soyleyenler var
Inşallah cok istiyorum ya ne olur olsunBen dayanamaz suan yapardım çıkmazsa sabah tekrar et ve gör cnm inş vardir
Inşallah cok istiyorum ya ne olur olsun
Simdi isteyim buldugum ilk fırsatta cikip alacagim ve yapacagimHadi yap bakalım bekliyorum inş vardir
bnde adettn bir gn once silkti cnm ertesi gn daha belirgndiSizde cikmismiydi yapsam silik te olsa cikar mi cikmazsa en azindan umit etmem değil mi
Cok mutlu oldum canim insallah darisi bizim basimiza rabbim saglikli kucagina almayi nasip etsinkızlaar kan tahlilim çıktı sonunda. beta 404müş, bi de hemograma bakmışlardı kansızlık için maşallah çok kanın var dedilerama ben deli gibi üşüyorum
Insallah canm. Darisi tumm isteyeblern basinaCok mutlu oldum canim insallah darisi bizim basimiza rabbim saglikli kucagina almayi nasip etsin
Ayni soruyu sormak icin actim Bende Test aldim simdi yapsammi sabahmi karar veremedim :) sen ne yaptın?Simdi yapsam cikar mi acaba sabah idrari ile olmasi gerektigini soyleyenler var
ben burdayımArkadaşlar nerdesiniz
ben de buralardayım
benim SAT 26 ağustos.akşam test yaptım pozitif. benimki 5.hafta
Canimmm netlesmis senin hamilelik ben neremlee okuyorum bu kk anlamadim ki ben çoook Sevindim hakikaten kafa gitmiş benimmm...
benim bat 26 eylüldü ama olmadım.en son 26 ağustosta regl oldum. akşam test yaptım.çizgilerin ikisi de çok belirginbnm bat 25 eylüldü 29 eylülde kan tahlili yaptırdım sen yaptırdın mı tahlil ? testin nasıl net mi ?
bnm bat 25 eylüldü 29 eylülde kan tahlili yaptırdım sen yaptırdın mı tahlil ? testin nasıl net mi ?
kanda da pozitifi görüp mutluluğunu artırırsın inşallah canımcanım
benim bat 26 eylüldü ama olmadım.en son 26 ağustosta regl oldum. akşam test yaptım.çizgilerin ikisi de çok belirgin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?