2014 Eylül'de hamiş olduğunu öğrenmek istiyenler

ben doktora gitmedim.3. bebeğime hamileyim.tecrübeliyim yani.hamile olduğumun farkındaydım çünkü. normalde adetim hiç gecikmezdi.anladım elbette hamile olduğumu ama akşam test yaptım.
hmm maşallahh o zaman sana benim ilk olunca heyecan bol :):) Rabbim sağlıcaklakucağına almayınasip etsin inşallah

Yaptrdim canm bgn sabah kan berdm aksama dogru cikti sonuc. Beta hcg degeri 404 civari cikti sanirim dort haftalik falan iste. Senin sonclarni da merk ediyorumm

hastanelerde randevular kapalı,saglık ocagında da yenı tasındıgım ıcın kaydım yok yaptıramadım araya da bayram gırdı napsam bılemedım.yakın bı arkadasım dabaska bı sehırde kadın dogum hemsiresı o dedı kı hıc takma,akısına bırak, eme ben maalesef akısına bırakamıyorumm erken gebelık testı alayım barı
sen kadın dogumcuya fılan gorundun mu?

Yok tatlim dedign gbi randevu sustemi kapali zaten bn de gifip bekleyemeZdm oralarda calisiyorum vaktm yok. Artk bayram snrasina kaldi

Sen gene bi erken gebelik testi dene ama bnce o kdr gun meraktan catlar insan

kızlar gebeliğin 3 ayında kahverengi akıntısı olan varmı 2 gündür oluyo bende 5 haftamı bitiriyorum niye böyle oldu anlamıyorum tecrübeli varsa söyleyebilirmi ?

Kndi bedenini en iyi sen tanrsn cnm. Bnm adet baslamakmizeryken kramplar baslar mesela. Fazla dusunmemeye cals
Evet normalde karnim sizlardi hafif sancim olurdu ama 3gundur sanci ve kasik batmalari var

arkadaşlar çarşamba günü hcg değerim 357 ydi. bugun 257 ye düşmüş... hafif pembemsi lekelenmem var. ağrımda var... düşük yapıyor olmak istemiyorum... sizce yeniden yükselip düzelemezmi değerlerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…