hmm maşallahh o zaman sana benim ilk olunca heyecan bol :):) Rabbim sağlıcaklakucağına almayınasip etsin inşallahben doktora gitmedim.3. bebeğime hamileyim.tecrübeliyim yani.hamile olduğumun farkındaydım çünkü. normalde adetim hiç gecikmezdi.anladım elbette hamile olduğumu ama akşam test yaptım.
kanda da pozitifi görüp mutluluğunu artırırsın inşallah canım
BBD ama yeni öğrendiğini görmeye senide tebrik edebilirim öyle degilmicevabınız bana mıydı yoksa diğer arkadaşa mi
öyleyim galiba ben anlamıyorum henüz bu hafta hesaplamalarındaninşallah canım. senin bat 25 eylül.benim 26 eylül. arada 1 gün var. sen 5 hafta 3 günlük hamilesin sanırım.ben de 5 hafta 2 gün
öyleyim galiba ben anlamıyorum henüz bu hafta hesaplamalarından
BBD ama yeni öğrendiğini görmeye senide tebrik edebilirim öyle degilmi
Bisey cikmazsa da adetn gelmedgi surece hla buyk bi ihtml var. bi kac gn snra tekrar tst yaparsn o zmn
Yaptrdim canm bgn sabah kan berdm aksama dogru cikti sonuc. Beta hcg degeri 404 civari cikti sanirim dort haftalik falan iste. Senin sonclarni da merk ediyorummbbd hamılelık takvımı olusturmussun tebrık ederım.kan testı yaptırdın mı?
Yaptrdim canm bgn sabah kan berdm aksama dogru cikti sonuc. Beta hcg degeri 404 civari cikti sanirim dort haftalik falan iste. Senin sonclarni da merk ediyorumm
Yok tatlim dedign gbi randevu sustemi kapali zaten bn de gifip bekleyemeZdm oralarda calisiyorum vaktm yok. Artk bayram snrasina kaldihastanelerde randevular kapalı,saglık ocagında da yenı tasındıgım ıcın kaydım yok yaptıramadım araya da bayram gırdı napsam bılemedım.yakın bı arkadasım dabaska bı sehırde kadın dogum hemsiresı o dedı kı hıc takma,akısına bırak, eme ben maalesef akısına bırakamıyorumm erken gebelık testı alayım barı
sen kadın dogumcuya fılan gorundun mu?
Sen gene bi erken gebelik testi dene ama bnce o kdr gun meraktan catlar insanhastanelerde randevular kapalı,saglık ocagında da yenı tasındıgım ıcın kaydım yok yaptıramadım araya da bayram gırdı napsam bılemedım.yakın bı arkadasım dabaska bı sehırde kadın dogum hemsiresı o dedı kı hıc takma,akısına bırak, eme ben maalesef akısına bırakamıyorumm erken gebelık testı alayım barı
sen kadın dogumcuya fılan gorundun mu?
6 ay oldukaç ay oldu deneyeli
Ben alwmadim testi vaktim olmadi bugun acik eczane bulursam alacagimAyni soruyu sormak icin actim Bende Test aldim simdi yapsammi sabahmi karar veremedim :) sen ne yaptın?
Tm cnm testi yaparsan haber et mutlakaBen alwmadim testi vaktim olmadi bugun acik eczane bulursam alacagim
Anlasilan bu gunde vaktim olmayacak gibi ve hicbir adet belirtisi yok acaba olabilir miyimTm cnm testi yaparsan haber et mutlaka
Kndi bedenini en iyi sen tanrsn cnm. Bnm adet baslamakmizeryken kramplar baslar mesela. Fazla dusunmemeye calsAnlasilan bu gunde vaktim olmayacak gibi ve hicbir adet belirtisi yok acaba olabilir miyim
Evet normalde karnim sizlardi hafif sancim olurdu ama 3gundur sanci ve kasik batmalari varKndi bedenini en iyi sen tanrsn cnm. Bnm adet baslamakmizeryken kramplar baslar mesela. Fazla dusunmemeye cals
Bnm de battan iki gn once sancm oldu aset olcm sandm ama snra gecti. Sende de minikEvet normalde karnim sizlardi hafif sancim olurdu ama 3gundur sanci ve kasik batmalari var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?