2014 Eylül'de hamiş olduğunu öğrenmek istiyenler

Tm cnm testi yaparsan haber et mutlaka
Yaptim test ama eczaneye erken gebelik testi dedim bana sacma bi test versi zaten varsa cikar dedi ve testte tek cizgi cikti buda hamile olmadigimi gosterir

Dur bakalim belli olmaz bu isler. Ya gec ymrtladn bu ay ya stres ya da yanls idrar testi:)
Simdi yine bajtim oldu mu diye yine olmamıştim bakalim yarin da olmazsam o zaman tamam derim kesin derim ama simdilik erken sanki umutlanmam için

Kizlar ben hala kitmizilari görmedim yarini da bekleyeceğim bakalim neler olacak

Ehehehe deli yaa Walla bn olsam tahlil yaptrrdim ama sen blrsn cnm. Esin ne dio?
Keske esim benim kadar heyecanlansa ve elimden tutup beni zirla doktora goturse ama ona batin gectigini soyledigimde zaten gecikiyordu dedi bi ara da zaten baya bozusmustuk bende üstüne gitmedim onun soylemesini cok istiyorum

Keske esim benim kadar heyecanlansa ve elimden tutup beni zirla doktora goturse ama ona batin gectigini soyledigimde zaten gecikiyordu dedi bi ara da zaten baya bozusmustuk bende üstüne gitmedim onun soylemesini cok istiyorum
Bebek istio ama dimi? Bnmki de poztf idrar testine ragmn yok yok yarn regl olrsn sen diodu hayal kirkligina ugramamak icn snradan. Belki oyle biseydir? Erkekler kesinlesmeden umitlenmekten korkuolar galiba

Bebek istio ama dimi? Bnmki de poztf idrar testine ragmn yok yok yarn regl olrsn sen diodu hayal kirkligina ugramamak icn snradan. Belki oyle biseydir? Erkekler kesinlesmeden umitlenmekten korkuolar galiba
olabilir onlar biraz kesin sonuc uzerinde yogunlasirlar istiyor ama cok yana yakila degil zamani geldigini düşündüğü icin

Ne kdr zamandr evlisnz ki cnm? Ve ne zmndir istiosunz?
canim biz 16aydir evliyiz esim 32 yasinda bende öyle kucuk değilim 5aydir deniyoruz ve her ay stres olmaktan bana bi hal gelmişti inşallah tutmustur ya bi cocuk olmus olsa bu kadar kafama takmam ama olmayinca korkuyo insan bi de esim tek erkek ailenin herkrs gözüne bakiyo

Arkadaşlar merhaba öncelikle iyi bayramlar bu muhtemel doğum hesaplayıcısının verdiği tarih bire bir tutmasa da yine de yakın tarihlerde oluyor mu? internetteki tarihe güvenmelimiyim bilemiyorum...

Arkadaşlar merhaba öncelikle iyi bayramlar bu muhtemel doğum hesaplayıcısının verdiği tarih bire bir tutmasa da yine de yakın tarihlerde oluyor mu? internetteki tarihe güvenmelimiyim bilemiyorum...
Tatlim ben tel bi uygulama indirdim ordan takip ediyorum netten de hesapladim hemen hemen ayni tarihleri veriyor ama senin yumurtlama tarihin farkliysa tutmayabilir

Tatlim ben tel bi uygulama indirdim ordan takip ediyorum netten de hesapladim hemen hemen ayni tarihleri veriyor ama senin yumurtlama tarihin farkliysa tutmayabilir
adetin başlangıç gününü almıyor muyuz sonuçta...Ben aşılama ile hamile kaldım internete göre 6 hafta 1 günlük...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…