2014 Eylül'de hamiş olduğunu öğrenmek istiyenler

Anladm cnm ya bn de cok korkuodum ya hic olmazsa die bnm esim de tek erkek cocuk. Ama cok sukur yersiz cikti korkularm, senin kaygilarin da normal ama bi sorun olmaz merk etme:)

Anladm cnm ya bn de cok korkuodum ya hic olmazsa die bnm esim de tek erkek cocuk. Ama cok sukur yersiz cikti korkularm, senin kaygilarin da normal ama bi sorun olmaz merk etme:)
Tatlim ben bu sabah itibariyle kirmizilari gordum bu ay da nasip olmadi kismet bi daha ki aya bakalim

Olsun balim uzme canini her ay yeni umutlar:)
Oyle mutlaka ana iste insan üzülüyor butun moralim sifir gezdim bugun canim kayinvalidemin yuzu d düştü birden hasta oldugumu anlayinca ama napalim kurban oldugum rabbim nasip edecek

Reactions: BBD
Bu ay ovulasyon testi ve corek otlu tarcinli balli karisimi deneyeceğim insallah nasip bu ay yenilen pehlivan güreşe doymazmis

Reactions: BBD
Kızlar Merhaba Nasılsıniz? Bi sorum olacak ti gebelik testinde negatif çıkıpta kan testinde pozitif çıkan oldumu hiç aranızda ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…