- 23 Eylül 2014
- 298
- 152
- 43
- 38
Teşekkür ederim cevaplarınız için bu durumda mayıs sonunda anne olucam inşallah...Evet adetin
baslangicini baz aliyoruz
Inşallah canim rabbim saglikli sihhatli kucaginiza almayi nasip etsinTeşekkür ederim cevaplarınız için bu durumda mayıs sonunda anne olucam inşallah...
Bende tam güvenemediğim için sordum çünkü kadınlar paylaşıyor bebeklerin doğacağı muhtemel tarihi bende bu yüzden merak ettim ben o zaman hazirana da sarkabilir diye düşünsem iyi olacak...canim nettekilere o konuda ben cok guvenmiyorum
Anladm cnm ya bn de cok korkuodum ya hic olmazsa die bnm esim de tek erkek cocuk. Ama cok sukur yersiz cikti korkularm, senin kaygilarin da normal ama bi sorun olmaz merk etme:)canim biz 16aydir evliyiz esim 32 yasinda bende öyle kucuk değilim 5aydir deniyoruz ve her ay stres olmaktan bana bi hal gelmişti inşallah tutmustur ya bi cocuk olmus olsa bu kadar kafama takmam ama olmayinca korkuyo insan bi de esim tek erkek ailenin herkrs gözüne bakiyo
Tatlim ben bu sabah itibariyle kirmizilari gordum bu ay da nasip olmadi kismet bi daha ki aya bakalimAnladm cnm ya bn de cok korkuodum ya hic olmazsa die bnm esim de tek erkek cocuk. Ama cok sukur yersiz cikti korkularm, senin kaygilarin da normal ama bi sorun olmaz merk etme:)
Olsun balim uzme canini her ay yeni umutlar:)Tatlim ben bu sabah itibariyle kirmizilari gordum bu ay da nasip olmadi kismet bi daha ki aya bakalim
Oyle mutlaka ana iste insan üzülüyor butun moralim sifir gezdim bugun canim kayinvalidemin yuzu d düştü birden hasta oldugumu anlayinca ama napalim kurban oldugum rabbim nasip edecekOlsun balim uzme canini her ay yeni umutlar:)
yumurtlama döneminde 2 günde bir deneyin 1 hafta boyunca sonra belinizin altına yastık koyup yarım saat bekleyin bunları denediniz mi6 ay oldu
Siteye giremedm ben dun ya hata verdi hep. GunaydnnKizlar nerdesiniz
Gunaydn cnmmHERKESE GÜNAYDINNNNN...
hamiş naber nasıl gidiyor o sen 9 haftalık olmuşsun maşallah mübarek allah diyimGÜNAYDINNNNNNNNNNNNN
Hakkat funda masallah buyutmussunGÜNAYDINNNNNNNNNNNNN
Ne yaptınız hamişler bakim siz, biz çalışmalara full time devammm... 25Ekim bat hadi herkese kolay neyim gelsin.Gunaydn cnmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?