Ya goren herkes kilo almsan dio ben kafayi yiorum yelsee bildgn diyet yapcam walla cook anrlerm bozukNe yaptınız hamişler bakim siz, biz çalışmalara full time devammm... 25Ekim bat hadi herkese kolay neyim gelsin.
Aa daha yeni mi soluon bacimmm:) cok sevndmmgünaydın kızlar ben cuma cumartesi pazar test yaptım pozitifi gördüm ama daha fırsat bulup kan tahlili veremedim
Aminnn canmmerhaba herkeze, öncelikle hepinizin gecmiş baytramı mubarek olsun. hamileler için Rabbim saglıklı sıhhatli hayırlı evlat nasip etsin, bizim gibi boynu büküklerede bebek versin Rabbim.
AMİN DEYİN CABUK BAKIYIM
Aminnn canm
Canm bn tam uc aylik evliyken hamile oldgmu ogrendm yani uc ay denedk ama sanrm bu arada 4 kez mi ne adet oldm tam hatrlamiyorum sayisni:) bn ay ates takini yapmstm ama o yontemde de ymrtladiktan snra anliosun ymrtladgni dolaysyla ilski icn gec oluo. Ama sans eaeri bn ymrtlamasn onceki gnlerde de uc gn ust uste ilskiye grmsm. Ama onceki aylardan farkli dekldi hicbisey. Bnce tamamen sans ve nasip. Allahim isteyen herkese versnn insallahhMerhaba ben bu topiğe ilk defa girdim sizi hamile görünce sormak istedim eminim birçok kez anlatmışsınızdır ama nasıl hamile kaldınız kaçıncı denemenizde yani bide yumurtlama falan takip ettinizmi bi aydınlatırsanız çok sevinirim :)
Canm bn tam uc aylik evliyken hamile oldgmu ogrendm yani uc ay denedk ama sanrm bu arada 4 kez mi ne adet oldm tam hatrlamiyorum sayisni:) bn ay ates takini yapmstm ama o yontemde de ymrtladiktan snra anliosun ymrtladgni dolaysyla ilski icn gec oluo. Ama sans eaeri bn ymrtlamasn onceki gnlerde de uc gn ust uste ilskiye grmsm. Ama onceki aylardan farkli dekldi hicbisey. Bnce tamamen sans ve nasip. Allahim isteyen herkese versnn insallahh
Merhaba ben bu topiğe ilk defa girdim sizi hamile görünce sormak istedim eminim birçok kez anlatmışsınızdır ama nasıl hamile kaldınız kaçıncı denemenizde yani bide yumurtlama falan takip ettinizmi bi aydınlatırsanız çok sevinirim :)
Canm hc dert etme stres de yapma keyfine bak sadeceAnladım canım benimde bu ay üçüncü ayım olacak ovulasyon testi falanda yapıorm yumurtlama günlerimi kaçırmayım diye sadece arada stres yapıorm hemen olsun istiorm herkes gibi.. tek korkum stresin engel olması ama dediğin gibi şans ve nasip en önemlisi cidden..saol bilgiler için açıkcası rahatladım inşallah sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın bebişini :)
plasure gec kaldin buraya yaa hos geldin topige
Kizlaar doktordan ciktm smdi keseyi gordk cok sukur 5+1 mison gn snra tekrar cagrdi. Allahm istyen herkese nasip etsn insallahh
İYİ GİDİYO ÇOK ŞÜKÜR CANIM..ŞİMDİLİK Bİ SORUN YOK..DARISI SENN BAŞINA KUZUMMhamiş naber nasıl gidiyor o sen 9 haftalık olmuşsun maşallah mübarek allah diyim
SAĞOL CANIM BENİM..DARISI SENN BAŞINA İNŞ.ZATEN KİLOLUYUM BİŞEY DEĞİŞMEDİİ YANİİ..:)Hakkat funda masallah buyutmussunSenin hamis oldgn belli olmaya basladi mi canm?
HADİ BAKALIM HAKKINDA HAYIRLISI CANIM...İYİ HABERLERİ BEKLİYORUZ DUALARIM SİZİNLE..:)Ne yaptınız hamişler bakim siz, biz çalışmalara full time devammm... 25Ekim bat hadi herkese kolay neyim gelsin.
Amij cnm tez zamanda gelsn bebisin insallahhkızlar hepınıze gunaydınn
sevgılı bbd hayırlı olsun cook sevındım kesenın gozukmesıne de
ben maalesef 1 hafta gecıkmelı adet oldum
Allahım tez zamanda benım de yuzumu guldurur ınsallah
Canm bnm nrmalde goguslerm agrirdi ymrtlamadan hemen snra bu kez o agri olmadi onn danda nrmal adet tarhmden iki gn once tam adet aancisi oldu hatta erken olcam sanmistm gidip kntrl ettm surekliMerhaba bbd öncelikle hayırlı ugurlu olsun kucağınaalmayi nasip etsin inşallah bende sana bisey sormak Istiyordum hamile kaldığın ay adet belirtilerin olmusmuydu acaba?
seni bu topiğe baş danışman ilan ediyorum canımCanm bnm nrmalde goguslerm agrirdi ymrtlamadan hemen snra bu kez o agri olmadi onn danda nrmal adet tarhmden iki gn once tam adet aancisi oldu hatta erken olcam sanmistm gidip kntrl ettm surekli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?