Evet de nebilim ya esimde acele etme dyo sonra uzulcen yine dyobekleeeeeeeee........sabret şekerim ne kaldı şuracıkta benim daha test için 11 günüm varrr ben napimm
bencede acele etme ben 1 snedir uğraşıyorum..şimdiye kadar hep stres yaptım.artık umursamamaya çalışıyorum elimden geldiğince..hayırlısı..bu saate kadat bekledik yine bekleriz napalım..Evet de nebilim ya esimde acele etme dyo sonra uzulcen yine dyo
vallahi al bendend3 o kadar. benimde 5 gun var ve bende hamile degilim gibi geldi. kahve ile bi sigara bile yaktim. yemegide yapayim oje surcemöyle öyle walla, bata kaldı 5 gün ve bence hamile değilim gene, o yüzden güzelleşme hazırlıklarına baslıym dedim, kaş-bıyık için gitçem öğlenleyin kuaföre.. bi de oje sürdürem bari canım çekti
aboooo biz pakmaklada kalmayız arkadaşım emin ol onu geliştiririz güzel ama hoşuma gittiKızlar ya hani şeker ölçüm aletleri var ya onun hamilelik için olanı olsa ne güzel olurr hergün parmağımızı delik deşik ederiz ahahahhah
belki de vardır kız, bizim gibi deliler için elbet biri üretmiştir :)) akıl etmişlerdir, du bi araştıram..Kızlar ya hani şeker ölçüm aletleri var ya onun hamilelik için olanı olsa ne güzel olurr hergün parmağımızı delik deşik ederiz ahahahhah
öyle canım rabbim hepimize nasip etsin saglıklısındanOy oy hayirli ve de gecms olsn o halde cnmiste mevlam ne verecekse hayirlisindan saglkklisindan
oyle haklısın masalcım. rabbim hayırlısını nasip etsin bize hayırlı zamanda bu ay benim 13. ayım hersey yapıldı rahim filmleri ilaclar sunlar bunlar hersey hiçbir sorun yok. 3 ay daha normal denizec olmazsa asılama dedi doktorum yasım geciyor ilk bebek için gec kalıyorum.filluk arkadaşım, bu ay 7. deneme ayım benim.. bu kadar sabrettiğime de şaşıyorum ama Allah bunu bize veriyor.
nacizane önerim kendimde yaptığım için söyleyebilirim, sen gene de alkol filen alma, bak Rabbim vicdanına pişmanlık vermiş. hepimiz dualarımızın kabul olması için birleşip tekrar dua ediyoruz, kiminkinin ne zaman kabul olacağını bilmiyoruz.
benimde canım cok sıkkın bugün eltimin doğumuna gitcez yeniden bir bebek görücem, gene içimden keşke bende hamile olsam diye geçiricem.. ama elimden tutan kızıma bakıp şükredecek çok şeyimin olduğunu da görücem.
maalesef hayat bu...
amaaannn beni de melankoliye bağlattın yaa, cık üzülmiycem bennnn
hayırlısı canım yaşın kaç ki seninoyle haklısın masalcım. rabbim hayırlısını nasip etsin bize hayırlı zamanda bu ay benim 13. ayım hersey yapıldı rahim filmleri ilaclar sunlar bunlar hersey hiçbir sorun yok. 3 ay daha normal denizec olmazsa asılama dedi doktorum yasım geciyor ilk bebek için gec kalıyorum.
vallahi hergun dua ediyorum saglikli sihatli bebek yolla bana rabbim diye. korkumdan yesil cay bitki cayi icerdim hergu onu bile kestim ne olur ne olmaz diyekızlar masal doğru söylüyor ama (kendi daha çok takıyor) daha gününüz geçmedi mevlam ne eylerse güzel eyler bunu unutmayın SABIR VE TEVEKKÜL KULUN ELİNDEN BAŞKA BİRŞEY GELMEZ
Çanim sigaranin ne faydasi olcak sana dua edelim vardir bundada bi hayirBende bi sigara yakip icicem offf allahm sen buyuksun kiz erkek fark etmez saglikli bebekler mujdeler ver bize yarabbim sen buyuksun dualarimizi kabul eyle
amin canım.rabbim hepimizin hakkında hayırlısnı nasip etsin..Kizlar bende eylulun 1inde test yapmayi dusunuyodum ama bugune randevu aldim adetim ne zaman gelcek hic haberim yok kurtaj oldum 2ay once 1kere adet oldum simdi daha olmadim bakalim hayirli bana dua edin Rabbim isteyen herkese saglikli hayirli evlatlar nasip etsin
Zaten eczane bizden kazaniyo canim biktim artik almaktan da yapmaktandaMerhaba biz de 1 senedir istiyoruz ama her ay binlerce test yapmama rağmen ikinci çizgiyi göremedimşu an reglimin 3. günündeyim. İnşallah hayırlı haberler alırız eylülde buradan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?