Ehehe canm yardmci olmakseni bu topiğe baş danışman ilan ediyorum canım
Kac gn gclti tatlim olmazsa bi kan tahlili yaptrBenimde gecikti regl olmadım ama sonuç negatif :)
Ehehe canm yardmci olmak
Isterm tbiki ama netlesne kdr belirtileri dinlememeye calstgm icn neler olmstu bilemiyorum da. Ayrica su an bile gogslermseki dolgnlk ve agri danda bi belirtm yok sayilir
Amin insallah canm once tuttu mu tutacak mi snra kalp atti mi atacak mi derken vakit geciyor iste,darisi isteyen herkesn basina insallahCanım gebeliğin hayırlı olsun, sağlıkla kucağına alırsın inşallahhhhh...
vajinus mun nedekkiBen de eylulde hamile kalmak istiyorum fakat 3 ay once vajinismusu yendm ve iliski sirsnda zeytinyagi kullaniyorum ,bu durum gebe kalmayi engeller mi sizce
Canm sbirli ve sakin kalmak lazm Sadce canm baska numarasi yokbu ay bende çok umutluydum..kürtaj oldum 29 mayısta.. eylül ayında 2 günde bir yaptık..hiç kalkmadan yattım 5 ssaat ama 3 de olmam gereken adetim 8 de geldi heycanlanmıştım...tekrar hamileyim diye ama olmadı.kısmet..
nasıl hamilekalıcam onuda bilmiyom...
Slm bizde hergün yaptık bende hiç kalkmadim yastık koyduk bide belimin altına olmadı malesef. Doktora gittim sivil aldı bişey yok dedi gün aşırı ilişki dedi olmazsa 6 ay sonra gel dedi başka doktora gitsem mi gitmesem mi bilemedim.cok sabırsız laniyorum. Her ay umut edip te hüsrana uğramak çok kötü bişey. Bide beyinde her saniye oldumu acaba diye bir şey var tabi( allah sabır versin bize
Nasil hamile kaldin canim özellikle birsey yaptin mi merak ettim biz de istiyoruz ama olmuyoMerhaba hanımlaröncelikle allah isteyen herkese bebek nasip etsin... bende eylül ayında hamile oldugumu öğrendim şuan çok küçük 5 hafta bitmek üzere. . Adetime bir hafta kala kan testinde bta hcg Degerim yükseldi ve mutlu haberi aldık...bende gebeligimin takibini gösteren yukaridaki bbd arkadadimin gibi bir cizelge istiyorum nasil yapabilirim yardimci olur musunuz?
Canm incelikle hayrli olsn allah sag salim kucagna almayi nasip etsn. Cizelgeyi profil sayfandan yapiosun canim. Son adet tarhni falan soruodu yanla hatrlamioaam otomatk hesaplio gerisiniMerhaba hanımlaröncelikle allah isteyen herkese bebek nasip etsin... bende eylül ayında hamile oldugumu öğrendim şuan çok küçük 5 hafta bitmek üzere. . Adetime bir hafta kala kan testinde bta hcg Degerim yükseldi ve mutlu haberi aldık...bende gebeligimin takibini gösteren yukaridaki bbd arkadadimin gibi bir cizelge istiyorum nasil yapabilirim yardimci olur musunuz?
TEŞEKKÜR ederim arkadaşlar... 7 yillik evliyiz uzun bir süre dusunmedik bazi sebeplerden hep erteledik bebisi ama inan hiç birsey yapmadik artik onun bizimle olmasi gerektigini düşündük rabbim aratmadan nasip etti.. allah size de nasip etsin en yakin zamanda dualarim bebek isteyenler leNasil hamile kaldin canim özellikle birsey yaptin mi merak ettim biz de istiyoruz ama olmuyo
Teşekkürler canım inşallah allah hepimize kucagmiza almaya nasip etsin. .Canm incelikle hayrli olsn allah sag salim kucagna almayi nasip etsn. Cizelgeyi profil sayfandan yapiosun canim. Son adet tarhni falan soruodu yanla hatrlamioaam otomatk hesaplio gerisini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?