gunaydın herkeze ..............
noldu arkadaslar sesiniz solunuz kesildi, tmm eylulde hamile kalamamıs olabilirz ancak kalan arkadaslarımızda cok var yani :)[/
Günaydınnn..
Evet çok şükür ben hamile kalanlardanım.ALLAHım en kısa zamanda bebiş bekleyenlere nasip etsin inş. o mucizeyi aminnnnn
KizlAr bende bebegimin haftalik gelişimini göstermek istiyorum ama bir türlü bulamadim yardimci olur musunuz link atarmisiniz
Kıyamam üzülme bakalım bu ay bizim neler olacak hayırlısı hepimiz için.Kızlar bende bu sabah itibari ile kırmızılarla buluştum... Yeni BAT 9 Kasım...
Ekim ayı benim için dikim ayı olamadı maalesef... Umarım sizler hayırlısı ile bebişlerinize kavuşursunuz...
Vallahi 35yaş üstü isen bence kocanla birlikte git doktora ne olur ne olmaz...Slm bizde hergün yaptık bende hiç kalkmadim yastık koyduk bide belimin altına olmadı malesef. Doktora gittim sivil aldı bişey yok dedi gün aşırı ilişki dedi olmazsa 6 ay sonra gel dedi başka doktora gitsem mi gitmesem mi bilemedim.cok sabırsız laniyorum. Her ay umut edip te hüsrana uğramak çok kötü bişey. Bide beyinde her saniye oldumu acaba diye bir şey var tabi( allah sabır versin bize
Buradayım bebeğim sen ses verirsinde cevapsız dururmuyumgunaydın herkeze ..............
noldu arkadaslar sesiniz solunuz kesildi, tmm eylulde hamile kalamamıs olabilirz ancak kalan arkadaslarımızda cok var yani :)
Canım diyet değil sağlıklı beslenme yapıyorsun ve bu çok basit... Bakma tatilden sonra gelip öküz gibimde yediğim için 4kilo aldım ama geri veriyorum benim vücud honki ponki oldu al ver zavallı...Ya goren herkes kilo almsan dio ben kafayi yiorum yelsee bildgn diyet yapcam walla cook anrlerm bozukSen nasilsin napiosunn? Insallah olcak bu ay olcakk calis
tesekkür ederim....Kişisel Bilgileriniz bölümünden Hamilelik Takvimi.doktorun verdiği bebeğin doğum tarihini yazıyosun ve çıkıyo gelişmeleri cnm
Doktoruma dansrm cnm ya hoplayip ziplamadigm surece sorn yokmus yuruyus serbest. Bu aralar yedklerime dikkat ediyorum cnm ozellikle de su icebilmk icn kndmi zorluyirum resmenCanım diyet değil sağlıklı beslenme yapıyorsun ve bu çok basit... Bakma tatilden sonra gelip öküz gibimde yediğim için 4kilo aldım ama geri veriyorum benim vücud honki ponki oldu al ver zavallı...
Neyse her öğün 2dilim tam buğday ekmek, protein yeşillik ve günde 3adet meyve aralarda 2ceviz ,4fındık,4fıstık yani kavrulmamış cerez oldumu ve tartışılmaz 2,5lt suuuuuu unutma datlımmmm... yarımyağlı süt, yarımyağlı ayran, yoğurt serbest soda günde 1tane vs vs vs sor yazarım sana ben CINIMMMM.... Düzenli en az yarım saat yürüyüş ama ilk 3ay için doktoruna sormadan yapma spor...
Kıyamam üzülme bakalım bu ay bizim neler olacak hayırlısı hepimiz için.
yapmaya çalıştım bakalım...Kişisel Bilgileriniz bölümünden Hamilelik Takvimi.doktorun verdiği bebeğin doğum tarihini yazıyosun ve çıkıyo gelişmeleri cnm
Bu inofolic dediginiz ilaci yazdirmadan kendimiz de alabilir miyizHiçbir sorun olmamasına rağmen doktor bana inofolic verdi sabah 2 aksam iki yemeklerden önce içtim. Ve doktora 12. Günde yumurta takibine gittim bana çatlama günlerini söyledi ama bununla yetinmedim ovulasyon testi aldım çift çizgi çıktıktan sonra 6 gün boyunca hergün ilişki oldu ve yattım uyudum yataktan kalkmadım . Dolayısıyla gece yaptık. Sormak istediğiniz başka bişey olursa çekinmeyin. Ama doktor bana inofolicle çok hamile kalan var dedi. Herkesi öptüm
Alabilirsiniz zaten devlet karşılamıyo 27 lira kadar ama doktora sorup kullan istersen yinede. Bende herhangi bi sorun bulamamasına. Rağmen hızlandırmak için verdi bu ilacıBu inofolic dediginiz ilaci yazdirmadan kendimiz de alabilir miyiz
Günaydın verdiğin bilgiler için tskler öncelikler sağlıcakla kucağına almayi nasip eder inşallah ve burdaki tüm arkadaşlarımıza nasip eder inşallah. Benim bi kac sorum olacaktı. kaç aydır deniyordunuz yani doktora kaçıncı ayda gitmeye karar verdin? Ilk aydan mi gittin? Doktordan senmi istedin yumurta takibi be ilacı yoksa kendi mi verdi ve özel mi gidiyorsun ?? Bid istanbul damisin ? Bu kadarHiçbir sorun olmamasına rağmen doktor bana inofolic verdi sabah 2 aksam iki yemeklerden önce içtim. Ve doktora 12. Günde yumurta takibine gittim bana çatlama günlerini söyledi ama bununla yetinmedim ovulasyon testi aldım çift çizgi çıktıktan sonra 6 gün boyunca hergün ilişki oldu ve yattım uyudum yataktan kalkmadım . Dolayısıyla gece yaptık. Sormak istediğiniz başka bişey olursa çekinmeyin. Ama doktor bana inofolicle çok hamile kalan var dedi. Herkesi öptüm
Bunu öğrendiğim iyi oldu bende hiç sorun yok ama eşime henüz baktırmadık önümüzdeki ay kısırlık merkezine gidin dedi doktor benim yaş 38 eşimin 39 beklemeyin siz dedi... Bu ilacı soracağım doktora iyi oldu...Alabilirsiniz zaten devlet karşılamıyo 27 lira kadar ama doktora sorup kullan istersen yinede. Bende herhangi bi sorun bulamamasına. Rağmen hızlandırmak için verdi bu ilacı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?