2014 Eylül'de hamiş olduğunu öğrenmek istiyenler

gunaydın herkeze ..............
noldu arkadaslar sesiniz solunuz kesildi, tmm eylulde hamile kalamamıs olabilirz ancak kalan arkadaslarımızda cok var yani :)

KizlAr bende bebegimin haftalik gelişimini göstermek istiyorum ama bir türlü bulamadim yardimci olur musunuz link atarmisiniz

KizlAr bende bebegimin haftalik gelişimini göstermek istiyorum ama bir türlü bulamadim yardimci olur musunuz link atarmisiniz

Kişisel Bilgileriniz bölümünden Hamilelik Takvimi.doktorun verdiği bebeğin doğum tarihini yazıyosun ve çıkıyo gelişmeleri cnm

Kızlar bende bu sabah itibari ile kırmızılarla buluştum... Yeni BAT 9 Kasım...
Ekim ayı benim için dikim ayı olamadı maalesef... Umarım sizler hayırlısı ile bebişlerinize kavuşursunuz...
Kıyamam üzülme bakalım bu ay bizim neler olacak hayırlısı hepimiz için.

Vallahi 35yaş üstü isen bence kocanla birlikte git doktora ne olur ne olmaz...

gunaydın herkeze ..............
noldu arkadaslar sesiniz solunuz kesildi, tmm eylulde hamile kalamamıs olabilirz ancak kalan arkadaslarımızda cok var yani :)
Buradayım bebeğim sen ses verirsinde cevapsız dururmuyum

Ya goren herkes kilo almsan dio ben kafayi yiorum yelsee bildgn diyet yapcam walla cook anrlerm bozuk Sen nasilsin napiosunn? Insallah olcak bu ay olcakk calis
Canım diyet değil sağlıklı beslenme yapıyorsun ve bu çok basit... Bakma tatilden sonra gelip öküz gibimde yediğim için 4kilo aldım ama geri veriyorum benim vücud honki ponki oldu al ver zavallı...
Neyse her öğün 2dilim tam buğday ekmek, protein yeşillik ve günde 3adet meyve aralarda 2ceviz ,4fındık,4fıstık yani kavrulmamış cerez oldumu ve tartışılmaz 2,5lt suuuuuu unutma datlımmmm... yarımyağlı süt, yarımyağlı ayran, yoğurt serbest soda günde 1tane vs vs vs sor yazarım sana ben CINIMMMM.... Düzenli en az yarım saat yürüyüş ama ilk 3ay için doktoruna sormadan yapma spor...

Doktoruma dansrm cnm ya hoplayip ziplamadigm surece sorn yokmus yuruyus serbest. Bu aralar yedklerime dikkat ediyorum cnm ozellikle de su icebilmk icn kndmi zorluyirum resmen

Kıyamam üzülme bakalım bu ay bizim neler olacak hayırlısı hepimiz için.

Ben BAT'dan 3 gün önce adet oldum bu ay bir bakıma iyi oldu 3 gün daha acaba hamile miyim diye geçirmedim günlerimi...
Şuan adetin 4 günündeyim yarın klomene başlasam mı bilemiyorum... Yumurta olursa belki aşılama deneriz bilemedim ki...
Kesin olan bir şey var ki Aralık ayında çok büyük bir aksilik olmazsa tüp bebek deneyeceğiz...
Herşeyin hayırlısı...

Arkadaşlar sizinle paylaşmak istediğim bişey var. Bende bu topiğe üyeyim ama ilk ay yani Eylül'de hamilelik olmayınca girmedim. Çünkü hergün okuduklarım beni daha çok strese sokuyordu. Bir aydan sonra şimdi 5 haftalık hamileyim. Neler yaptığımı sizinle paylaşmak istedim

Hiçbir sorun olmamasına rağmen doktor bana inofolic verdi sabah 2 aksam iki yemeklerden önce içtim. Ve doktora 12. Günde yumurta takibine gittim bana çatlama günlerini söyledi ama bununla yetinmedim ovulasyon testi aldım çift çizgi çıktıktan sonra 6 gün boyunca hergün ilişki oldu ve yattım uyudum yataktan kalkmadım . Dolayısıyla gece yaptık. Sormak istediğiniz başka bişey olursa çekinmeyin. Ama doktor bana inofolicle çok hamile kalan var dedi. Herkesi öptüm

Bu inofolic dediginiz ilaci yazdirmadan kendimiz de alabilir miyiz

Günaydın verdiğin bilgiler için tskler öncelikler sağlıcakla kucağına almayi nasip eder inşallah ve burdaki tüm arkadaşlarımıza nasip eder inşallah. Benim bi kac sorum olacaktı. kaç aydır deniyordunuz yani doktora kaçıncı ayda gitmeye karar verdin? Ilk aydan mi gittin? Doktordan senmi istedin yumurta takibi be ilacı yoksa kendi mi verdi ve özel mi gidiyorsun ?? Bid istanbul damisin ? Bu kadar tskler şimdiden

Alabilirsiniz zaten devlet karşılamıyo 27 lira kadar ama doktora sorup kullan istersen yinede. Bende herhangi bi sorun bulamamasına. Rağmen hızlandırmak için verdi bu ilacı
Bunu öğrendiğim iyi oldu bende hiç sorun yok ama eşime henüz baktırmadık önümüzdeki ay kısırlık merkezine gidin dedi doktor benim yaş 38 eşimin 39 beklemeyin siz dedi... Bu ilacı soracağım doktora iyi oldu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…