2014 Eylül'de hamiş olduğunu öğrenmek istiyenler

Canım teşekkürler darısı sizlerin başına . Allah sağlıklara nasip etsin sizlere de. Öncelikle biz Ağustos ayında çalışmalara başladık Ağustos'ta yaptık tutmadı. Sonra Eylül'de ki çalışmalar sonucunda oldu. Yani iki ay denedik ikinci ay oldu. Yumurta takibini doktora ben ovulasyon testi alıp bakayım dedim onunla uğraşma 12. Gün gel ben bakarım dedi. Ve bana ilişki tarihlerini söyledi. Ilacıda ben istemeden verdi bununla hamile kalan çık al dedi. Ben Ağustos'ta inadına kullanmadım baktım olmadı ikinci ay içtim.

Canım teşekkürler darısı sizlerin başına . Allah sağlıklara nasip etsin sizlere de. Öncelikle biz Ağustos ayında çalışmalara başladık Ağustos'ta yaptık tutmadı. Sonra Eylül'de ki çalışmalar sonucunda oldu. Yani iki ay denedik ikinci ay oldu. Yumurta takibini doktora ben ovulasyon testi alıp bakayım dedim onunla uğraşma 12. Gün gel ben bakarım dedi. Ve bana ilişki tarihlerini söyledi. Ilacıda ben istemeden verdi bununla hamile kalan çık al dedi. Ben Ağustos'ta inadına kullanmadım baktım olmadı ikinci ay içtim.

Alabilirsiniz zaten devlet karşılamıyo 27 lira kadar ama doktora sorup kullan istersen yinede. Bende herhangi bi sorun bulamamasına. Rağmen hızlandırmak için verdi bu ilacı
Peki başlama zamanı önemli mi yani adetten önce veya sonra kısacası ne zaman başlanmalı?

Ben doktora gittim de devlete 6 aydır olmuyor dedim git bina daha dene sonra gel dedi bi sinir oldum kariya sorma iyisi bi özel gitmek

İnofolic i bir dr tavsiye etmişti bana 3 ay önce.. 4 ay kullan dedi günde 1 tane.3 aydır kullanıyorum. Görüldüğü gibi tık yok.
Kısmet olmayınca bırak ayakları kaldırmayı amuda kalksan olmuyor işte..
Beklemekten bıktım usandım artık. Yarın öğleden sonra anestezi altında rahim filmim çekilecek. Herşey normal bir tek yaptırmadığım o kaldı. Onu da yaptırdıktan sonra olmasa napacam bilmiyorum

Yok cnm 26 yaşında yiz eşimle ama beklemenin boş olduğu düşünüyorum insanı yıpratmak tan başka bişey deil ruhsal olarak
Haklısın ama bütün tahlillerini yaptır birşey yoksa çaresine bakılır bir şekilde, Çok takma kafana 26 yaş ne yahu çerezsin, piliçsin cücüksün üzülme sakın sakin ol

Canım yaa! çektir bakalım bu çetrefilli yolda neler gördük, ayak kaldır, amuda dur ama ne çare bu yola baş koyduk dönmek yok artık strees yapmayacağız, test parçalamadankuzum dududada ya gönderme yaptım... Sonra yok şuram buram ağrıyor diye sahte hamilelik belirtilerine kendimizi kaptırmadan ilerleyeceğiz tamam mı persa33ÜSTELİK 4ay demiş şekerim neysee....

Canim biliyorum zor ama dusunmemeye calis, ldu mu olcak mi derken insan en cok kndni yipratio ve malesef sureci brzcik daha zorlastirio. Bnce senin filmlern temiz cikicak, doktr sadece rahat ol dicek. Cnku vakti gelince olacak illaki kacari yok

Kızlar Bende dün yine klomene başladım... Eğer eşimi yakalayabilirsem (ki geçen ay şehirdışına gitti tam gününde) bu ayı boş geçirmeden bir aşılama deneyeyim dedim...
Rabbim nasip ederse ne mutlu yok etmezse Kasımda Gerekli Tahilleri yaptırıp doğru tüp bebek yolculuğuna inşallah...

Hakkında hayırlısı olsun inşallah kolay gelsin hepimize...

Oh şükür rahatlamışsındır ,olacak inşallah olacakkk...
Hem de nasıl. Üzerimden yük kalktı.
Başka bir problem gorunmeyince acaba tuplerde mi sorun var dedim hep. Verdiğim 500tl hiç gözüme gelmedi o derece rahatladım:)

yumurtlama döneminde 2 günde bir deneyin 1 hafta boyunca sonra belinizin altına yastık koyup yarım saat bekleyin bunları denediniz mi
Hepsini denedik canım hepsini ...ama vardır rabbimin bir bildiği diyorum kaç kez doktordan randevu aldık ama hep bi engrl cıktı gidemedim

BAT 26 Bilemedin 27Ekim bekliyorum... Bu sayfayı özlüyorum herşey değişime yeniliyor maalesef... Diyetteyim dukan yapıyorum callaneticse tekrar başladım sıkı bir şekilde bebeği beklerken kendimi salmak istemiyorum neyse böyle işte hepinizi seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…