Canmm ne guzel bnce de dikkat etmk insana kndni iyi hasettrio zaten. Gunune de geri sayin baslmis. Guzel haberlernle gelBAT 26 Bilemedin 27Ekim bekliyorum... Bu sayfayı özlüyorum herşey değişime yeniliyor maalesef... Diyetteyim dukan yapıyorum callaneticse tekrar başladım sıkı bir şekilde bebeği beklerken kendimi salmak istemiyorum neyse böyle işte hepinizi seviyorum
Hadi güzel haberlerle gelBu ay benim içinde ekim ayı dikim ayı olacak sanırım adet günüm bugün ve adet olmadım yarın sabah olmazsam test yapıcam yazarım yine kizlarr yarın
Bu ay benim içinde ekim ayı dikim ayı olacak sanırım adet günüm bugün ve adet olmadım yarın sabah olmazsam test yapıcam yazarım yine kizlarr yarın
anammm yakaladımm göndermeyi :)Canım yaa! çektir bakalım bu çetrefilli yolda neler gördük, ayak kaldır, amuda dur ama ne çare bu yola baş koyduk dönmek yok artık strees yapmayacağız, test parçalamadankuzum dududada ya gönderme yaptım... Sonra yok şuram buram ağrıyor diye sahte hamilelik belirtilerine kendimizi kaptırmadan ilerleyeceğiz tamam mı persa33 ÜSTELİK 4ay demiş şekerim neysee....
Oy oy oy yerim senin yakalamanı ben ,minik kuşum benim....anammm yakaladımm göndermeyi :)
Dün gebelik testi yaptım pozitif bugün adet oldum çok Üzgünüm
Üzerine regl olunabiliyormuş öyle birşey olmadığından eminsin değil mi canım? Hakkında hayırlısı olsun...Dün gebelik testi yaptım pozitif bugün adet oldum çok Üzgünüm
Merhaba nasılsın Amanda öncelikle sakin ol hiç bir sorun olmayacak inşallah nur topu gibi yumurtaciklarin olacak o yumurtaciklarda sana nur topu gibi bebecikler verecek inşallah Rabbim. Nasip etsinKızlar bende biraz sonra doktora gideceğim yumurta oluşup oluşmadığına bakılacak... Dua edin ne olur sağlıklı yumurtalarım olsun ve aşılama yapabilelim... Çok tedirginim...
Merhaba nasılsın Amanda öncelikle sakin ol hiç bir sorun olmayacak inşallah nur topu gibi yumurtaciklarin olacak o yumurtaciklarda sana nur topu gibi bebecikler verecek inşallah Rabbim. Nasip etsin
amiiiiiiiiin cnm inşallahAğzın en yakın zamanda bebişini öpsün inşallahhhh :)
Şimdi geldim doktordan 1 sağda 2 solda yumurtam var 2 tanesinin boyutu güzel yarın tekrar göreyim dedi... Sağ tüpüm olmadığı için sağdan pek ümitli değilim ama her iki tarafta da olması çok sevindirdi beni... İnşallah sonu da hayırlı olur...
amiiiiiiiiin cnm inşallahçok sevindim senin adına bende bir sonraki ay takip yaotircam sa merak ettim bişey sormak istiyorum yumurta oluştuğunda deil catladiginda ilişki veriyor doktor dimi? Bide mesela çatlama olduğu gün 1 defa mi yoksa birkaç devamı? ?
Canım çok teşekkür ederim beni aydınlattigin için Rabbim bi an önce kulakları mızı doldursun inşallahCanım şöyle anlatayım burada önemli olan yumurtanın boyutu... Yumurtalar 18-22mm arası olduğu zaman çatlama bir sonraki gün olacak diye değerlendiriliyor... Mesela benim bugün ki kontrolümde yumurta boyutları 16-17-18mm'di ve doktor bugün ilişki olsun yarın tekrar gel boyutlarına bakalım dedi. Yarın muhtemelen çatlatma iğnesi verecek ve perşembe günü de aşılama diyecek... Sonrasını bende bilmiyorum canım...
Takip yaptırırken de durum aynı önce yumurtaların istenilen boyuta gelmesi bekleniyor sonra doktor ya çatlatma iğnesi ve ilişki zamanı veriyor ya da iğne yapmadan ilişki zamanı veriyor. İlişki gün aşırı olacak şekilde tabi...
Canım çok teşekkür ederim beni aydınlattigin için Rabbim bi an önce kulakları mızı doldursun inşallah
Uu yaklastiii25-26 ekim bat
25-26 ekim bat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?