aUu yaklastiiiInsallah minik senledirr:)
Amin amin amin canlarım dua edin, evrene olumlu mesaj neyim gönderin, çakralarınızı apaçın ve daha nicelerini yapınAyyyy çok az kalmış, geçmez şimdi günler yaaaa... Hayırlısı ile güzel haberler alalım inşallah...
Hiç anlamıyorum bu konuları anacığım ama 4kez bana bilemerhaba kızlar. burası da iyice sessizleşti. F filluk ne alemde haberiniz var mı?
kızlar yumurtlamayı akıntısından farkedenler cevap yazsın lütfen. o bahsettiğimişz akıntıyı 1 ayda kaç kez görüyorsunuz? benım hep 1 kez gelirdi. bu ay 4 kezdir o yumurta akı kıvamındaki akıntıyla karşılaşıyorum. acaba birden fazla yumurta mı var? yoksa benım vucut hepten mi sapıttı
haberimiz var burdayııımmmm :):)merhaba kızlar. burası da iyice sessizleşti. F filluk ne alemde haberiniz var mı?
kızlar yumurtlamayı akıntısından farkedenler cevap yazsın lütfen. o bahsettiğimişz akıntıyı 1 ayda kaç kez görüyorsunuz? benım hep 1 kez gelirdi. bu ay 4 kezdir o yumurta akı kıvamındaki akıntıyla karşılaşıyorum. acaba birden fazla yumurta mı var? yoksa benım vucut hepten mi sapıttı
hadi hayırlı haberlerini alırız inşallah canım.haberimiz var burdayııımmmm :):)
kusura bakmayın valla bu aşılama derdine dustum herkezi haberdar etmeyi unuttum, hemen özet geciyorum, cuma gunu dogum kontrol hapı bitti ve pazartesi adet oldum dun kontrole gittim, masallah kist gitmiş ve 11 tane nur topu gibi yumurtam olmus maşallah maşallah, gonal f 6 kullanımlık bi antibiyotik ve ovitrelle verdiler. aldım hepsini gun ve ilk igneyi dun vuduk. cuma kontrole gitcem tekrar yumurta olcumu yapılcak, cumartesi yine, pazar igne bitiyor pazartesi yine kontrol, eger yumurta istedikleri ölcüde buyudu ise pazartesi ovitreleyi yapıcaz ve salı sperm verip carsamba asılamaya gitcez inşallah.
durumum bundan ibaret bebeler :)
a
Amin amin amin canlarım dua edin, evrene olumlu mesaj neyim gönderin, çakralarınızı apaçın ve daha nicelerini yapınyapın birşeyler işte
Evrene olunlu msj gondermek benm isima
Amin amin amin canlarım dua edin, evrene olumlu mesaj neyim gönderin, çakralarınızı apaçın ve daha nicelerini yapınyapın birşeyler işte
Canm istedgni o kdr guzel hissettiriosun ki. Insallah yuzun guler bu ay bebisten yana. Hayirlisiyla tabiBenimde o söylediklerine çok ihtiyacım var, en çokta duaya...
Aşılamam yarın öğlen yapılacak... Solda 1 adet 20mm, Sağda 2 adet 18-20mm yumurta var (sağ tüp yok bende)
%15 şans verdi doktor, buna da şükürler olsun en azında bir yumurtam var...
Dualarım sizinle arkadaşlar inşallah yarın mus mutlu haberler le dönersin Amanda. Yelser de hamiledir inşallah Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin amiiinnBenimde o söylediklerine çok ihtiyacım var, en çokta duaya...
Aşılamam yarın öğlen yapılacak... Solda 1 adet 20mm, Sağda 2 adet 18-20mm yumurta var (sağ tüp yok bende)
Benimde o söylediklerine çok ihtiyacım var, en çokta duaya...
Dualarım sizinle arkadaşlar inşallah yarın mus mutlu haberler le dönersin Amanda. Yelser de hamiledir inşallah Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin amiiinn
Canm istedgni o kdr guzel hissettiriosun ki. Insallah yuzun guler bu ay bebisten yana. Hayirlisiyla tabi
Allahım Allahım kendim için birşey istiyorsam namerdimmm duy şu hamişin duasını inşallahhhhCanm istedgni o kdr guzel hissettiriosun ki. Insallah yuzun guler bu ay bebisten yana. Hayirlisiyla tabi
Çok doğru biz kendimiz için bişey istemiyoruz allahım sen bu yeni hamişlerin duaların kabul et bize yeterAllahım Allahım kendim için birşey istiyorsam namerdimmm duy şu hamişin duasını inşallahhhh
Bende 25 - 26bekliyorum hayırlısı inşallahMerhaba anne adayları.
Epeydir is güç koşturmaca...Eylül sonunda mens oldum. Geleneksel yöntem 2. Deneme ayımızda da kuş çıktı.
Yeni Bat 25 ekim.
sabırla bekliyorum ...
sizler ne yaptınız? Gebe var mı gebe!
amanda hadi hayırlı haberler ver bize kuzum, darısı benim basıma inşallah, bugun 3. ignemi yapıcam yarın dabah kontrolum var, ölcüm yapacaklar inşallah rabbim hayırlı evlatlar verir bize.Benimde o söylediklerine çok ihtiyacım var, en çokta duaya...
amanda hadi hayırlı haberler ver bize kuzum, darısı benim basıma inşallah, bugun 3. ignemi yapıcam yarın dabah kontrolum var, ölcüm yapacaklar inşallah rabbim hayırlı evlatlar verir bize.
Hayırlısı ile çok güzel olacak inşallah heyecanla bekliyoruzCanım bende güzel haberler vermeyi çok arzu ediyorum... Şuan hastanedeyim saat 12:00-12:30 gibi yapılacak işlem... Rabbim neyi kısmet ederse boynumuz kıldan ince...
Amanda çıktın mi hastane den noldu heyecanla bekliyoruz güzel haberleriniCanım bende güzel haberler vermeyi çok arzu ediyorum... Şuan hastanedeyim saat 12:00-12:30 gibi yapılacak işlem... Rabbim neyi kısmet ederse boynumuz kıldan ince...
CANİMMMM inşallah yüzümüz gülecek....Canım bende güzel haberler vermeyi çok arzu ediyorum... Şuan hastanedeyim saat 12:00-12:30 gibi yapılacak işlem... Rabbim neyi kısmet ederse boynumuz kıldan ince...
A
Amanda çıktın mi hastane den noldu heyecanla bekliyoruz güzel haberlerini
CANİMMMM inşallah yüzümüz gülecek....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?