2014 Eylül'de hamiş olduğunu öğrenmek istiyenler

Uu yaklastiii Insallah minik senledirr:)
a
Ayyyy çok az kalmış, geçmez şimdi günler yaaaa... Hayırlısı ile güzel haberler alalım inşallah...
Amin amin amin canlarım dua edin, evrene olumlu mesaj neyim gönderin, çakralarınızı apaçın ve daha nicelerini yapın yapın birşeyler işte

Hiç anlamıyorum bu konuları anacığım ama 4kez bana bile biraz fazla geldi

haberimiz var burdayııımmmm :):)
kusura bakmayın valla bu aşılama derdine dustum herkezi haberdar etmeyi unuttum, hemen özet geciyorum, cuma gunu dogum kontrol hapı bitti ve pazartesi adet oldum dun kontrole gittim, masallah kist gitmiş ve 11 tane nur topu gibi yumurtam olmus maşallah maşallah, gonal f 6 kullanımlık bi antibiyotik ve ovitrelle verdiler. aldım hepsini gun ve ilk igneyi dun vuduk. cuma kontrole gitcem tekrar yumurta olcumu yapılcak, cumartesi yine, pazar igne bitiyor pazartesi yine kontrol, eger yumurta istedikleri ölcüde buyudu ise pazartesi ovitreleyi yapıcaz ve salı sperm verip carsamba asılamaya gitcez inşallah.
durumum bundan ibaret bebeler :)

Reactions: BBD
hadi hayırlı haberlerini alırız inşallah canım.

a
Amin amin amin canlarım dua edin, evrene olumlu mesaj neyim gönderin, çakralarınızı apaçın ve daha nicelerini yapın yapın birşeyler işte

Benimde o söylediklerine çok ihtiyacım var, en çokta duaya...
Aşılamam yarın öğlen yapılacak... Solda 1 adet 20mm, Sağda 2 adet 18-20mm yumurta var (sağ tüp yok bende)
%15 şans verdi doktor, buna da şükürler olsun en azında bir yumurtam var...

a

Evrene olunlu msj gondermek benm isim Yelser kesin hamiiiisss:)

Canm istedgni o kdr guzel hissettiriosun ki. Insallah yuzun guler bu ay bebisten yana. Hayirlisiyla tabi

Dualarım sizinle arkadaşlar inşallah yarın mus mutlu haberler le dönersin Amanda. Yelser de hamiledir inşallah Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin amiiinn

Dualarım sizinle arkadaşlar inşallah yarın mus mutlu haberler le dönersin Amanda. Yelser de hamiledir inşallah Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin amiiinn

Canm istedgni o kdr guzel hissettiriosun ki. Insallah yuzun guler bu ay bebisten yana. Hayirlisiyla tabi

Amanda aman29 açtım çakraları o tek yumurta inşallah uğurun olacak ,, BBD min hamiş duası kabul olacak ,cansev musmutlu haberlerle hepimiz dolacağız Yelser de hamiledir inşallah diyen ağzına bal süreyim senin KISACASI TOPİĞİMİZİN YÜZÜ GÜLSÜN HEPİMİZE BU AY MUTLU HABERLER GETİRSİN AMİN

Allahım Allahım kendim için birşey istiyorsam namerdimmm duy şu hamişin duasını inşallahhhh

Reactions: BBD
Desteğiniz ve dualarınız için çok teşekkür ederim kızlar...
İnşallah Kasımda hepimiz mutlu sona ereriz... Bize de Temmuz Anneleri topiği yakışır hani...

Merhaba anne adayları.
Epeydir is güç koşturmaca... Eylül sonunda mens oldum. Geleneksel yöntem 2. Deneme ayımızda da kuş çıktı.
Yeni Bat 25 ekim.
sabırla bekliyorum ...
sizler ne yaptınız? Gebe var mı gebe!

Bende 25 - 26bekliyorum hayırlısı inşallah

amanda hadi hayırlı haberler ver bize kuzum, darısı benim basıma inşallah, bugun 3. ignemi yapıcam yarın dabah kontrolum var, ölcüm yapacaklar inşallah rabbim hayırlı evlatlar verir bize.

amanda hadi hayırlı haberler ver bize kuzum, darısı benim basıma inşallah, bugun 3. ignemi yapıcam yarın dabah kontrolum var, ölcüm yapacaklar inşallah rabbim hayırlı evlatlar verir bize.

Canım bende güzel haberler vermeyi çok arzu ediyorum... Şuan hastanedeyim saat 12:00-12:30 gibi yapılacak işlem... Rabbim neyi kısmet ederse boynumuz kıldan ince...

A
Canım bende güzel haberler vermeyi çok arzu ediyorum... Şuan hastanedeyim saat 12:00-12:30 gibi yapılacak işlem... Rabbim neyi kısmet ederse boynumuz kıldan ince...
Amanda çıktın mi hastane den noldu heyecanla bekliyoruz güzel haberlerini

CANİMMMM inşallah yüzümüz gülecek....

A

Amanda çıktın mi hastane den noldu heyecanla bekliyoruz güzel haberlerini

CANİMMMM inşallah yüzümüz gülecek....

Teşekkür ederim kızlar...
Aşılamam iyi geçti 17 milyon %80 ileri hareketli sperm ile aşılama yapıldı... Dün evde istirahat ettim... Şuan işteyim biraz bel ve yumurtalıklarım ağrıyor... Hayırlısı olsun hakkında ne diyeyim en zor süreç başladı beklemek....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…