Amanda aman (sana böyle demek hoşuma gidiyorTeşekkür ederim kızlar...
Aşılamam iyi geçti 17 milyon %80 ileri hareketli sperm ile aşılama yapıldı... Dün evde istirahat ettim... Şuan işteyim biraz bel ve yumurtalıklarım ağrıyor... Hayırlısı olsun hakkında ne diyeyim en zor süreç başladı beklemek....
Amanda aman (sana böyle demek hoşuma gidiyor)çok heyecanlandım , gerçi bugün herşeye heyecanlanıyorum yarın regl olmam lazım sonlara doğru kendime engel olamıyorum... Canım yürekten canı gönülden dua ediyorum... İnşallah olur GÜZEL ALLAH'IM yardım etsin...
e bi dinlenseydin yatsaydın iki gunTeşekkür ederim kızlar...
Aşılamam iyi geçti 17 milyon %80 ileri hareketli sperm ile aşılama yapıldı... Dün evde istirahat ettim... Şuan işteyim biraz bel ve yumurtalıklarım ağrıyor... Hayırlısı olsun hakkında ne diyeyim en zor süreç başladı beklemek....
e bi dinlenseydin yatsaydın iki gun
Kuzum içinde yaşamak iyide bir de yapman gereken var, hastayım gribim deyip yatsaydın keşke...Ah canım yaaa bende isterdim dinlenmek ama ben abimle çalışıyorum ve tedavi gördüğü kimseye söylemedim... Çok üzülüyorlar ve ben kendimi daha kötü hissediyorum... Böylesi daha iyi, belki dinlenemiyorum ama en azından kafam rahat... Sorunlarımı kendi içimde yaşamak daha iyi geliyor bana, birde sizlerle paylaşmak :)
Yelssseeerrrr naptin kuzummmmmmKuzum içinde yaşamak iyide bir de yapman gereken var, hastayım gribim deyip yatsaydın keşke...
Canım bugün 27. Gun henüz olmadım ama kasiklarimda basinc var ve ağrıyor sanırım Regl olacagimYelssseeerrrr naptin kuzummmmmm
Canm test yapsan silk falan da olsa cikar aslnda ay cok heycanlandimmCanım bugün 27. Gun henüz olmadım ama kasiklarimda basinc var ve ağrıyor sanırım Regl olacagimama moralimi bozmamaya çalışıyorum. Regl günlerini hesapladım bir iki günlük değişimleri var ama genelde 26, 27, 28, günde bir Yaniiii yarında olmazsam şüphelenebilirim...
Regl oldum canım yarın Dr gidiyoruz iyiyim merak etme...Canm test yapsan silk falan da olsa cikar aslnda ay cok heycanlandimm
Doktora ne icn bacim?Regl oldum canım yarın Dr gidiyoruz iyiyim merak etme...
Birde eşim kontrol edilecek...Doktora ne icn bacim?
Anladm canm insallah her sy yolundadir:)Birde eşim kontrol edilecek...
Canım muayeneye gittik hiç birşey sormadan direkt aşılama veya tüp bebek dediler yaş itibariyle herşey için geç sinyali gibi oradaki herkes yumurtlama sorunu tüp kapalı vs vs vs bana sordular neyin var diye yaşım var dedim sadece gülmekten koptular eşim kontrolü iyi çıkarsa oturup karar vereceğiz haber vereyim dedim tatlımmmmmAnladm canm insallah her sy yolundadir:)
Eheh ise espriyle yaklasabilmek de guzel cnm en azndan stres engelin olmaz onunde:) insallah tahliller iyi cikar canim, snrasnda da beklemek istemezseniz dueumnz da maddi acidan musaitse once asilama snra da tup bebek dusunebilrsnz tibbin nimetleri nihayetinde. Ama insallah hiic bnlara bile gerek kalmadn ogreniran hamis oldgnu:)Canım muayeneye gittik hiç birşey sormadan direkt aşılama veya tüp bebek dediler yaş itibariyle herşey için geç sinyali gibi oradaki herkes yumurtlama sorunu tüp kapalı vs vs vs bana sordular neyin var diye yaşım var dedim sadece gülmekten koptular eşim kontrolü iyi çıkarsa oturup karar vereceğiz haber vereyim dedim tatlımmmmmbirde rahim filmi cektirecegimmm unutmadan yazayım dedimmm
Canım eşimle oturup karar vereceğiz ne yapacağımıza, şu an testlerle ilgili bir problem çıkmamasını umut ediyoruz bakalım sağol canım ilgin içinn seni ve bebişini öpüyorum...Eheh ise espriyle yaklasabilmek de guzel cnm en azndan stres engelin olmaz onunde:) insallah tahliller iyi cikar canim, snrasnda da beklemek istemezseniz dueumnz da maddi acidan musaitse once asilama snra da tup bebek dusunebilrsnz tibbin nimetleri nihayetinde. Ama insallah hiic bnlara bile gerek kalmadn ogreniran hamis oldgnu:)
Canım muayeneye gittik hiç birşey sormadan direkt aşılama veya tüp bebek dediler yaş itibariyle herşey için geç sinyali gibi oradaki herkes yumurtlama sorunu tüp kapalı vs vs vs bana sordular neyin var diye yaşım var dedim sadece gülmekten koptular eşim kontrolü iyi çıkarsa oturup karar vereceğiz haber vereyim dedim tatlımmmmmbirde rahim filmi cektirecegimmm unutmadan yazayım dedimmm
amanda ne durumdasın ? cumartesi gidiyorum bende asılamayaHayırlısı olsun canım, inşallah tahlillerinizde bir sorun çıkmaz... En azından bir yol haritası çiziyorsunuz kendinize... Rabbim tez vakitte göndersin yavrunuzu sağlıkla...
amanda ne durumdasın ? cumartesi gidiyorum bende asılamaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?