2014 Eylül'de hamiş olduğunu öğrenmek istiyenler

Amanda aman (sana böyle demek hoşuma gidiyor )çok heyecanlandım , gerçi bugün herşeye heyecanlanıyorum yarın regl olmam lazım sonlara doğru kendime engel olamıyorum... Canım yürekten canı gönülden dua ediyorum... İnşallah olur GÜZEL ALLAH'IM yardım etsin...

Evet benimde hoşuma gitti :) zaten bu ismin çıkış noktası şöyle arkadaşlar bana sürekli aman ayda aman ayda (ayda gerçek ismim) derken sonra biranda bana lakap taktılar "amanda" diye... (bunuda şimdi niye anlattıysam)

Heyecanlan tabi yaaa adranalin iyidir, İnşallah regli olmayacaksın ve şeytanın bacağını bir güzel kıracaksın... Ben bu ay hepimiz adına çok ümitliyim... Mutlaka hamiş çıkartacağız Ekim-Kasım ayında...

e bi dinlenseydin yatsaydın iki gun

kızlar bugun kontrole gittim yumurtalarda yavaslık var, sanılım bir kutu daha gonal f kullanıcaz ama gordum burda elinde kalanlar fln var. belki biri yardımcı olur bana, elinde kalan guzel haberi alıp varsa alabilirim.

e bi dinlenseydin yatsaydın iki gun

Ah canım yaaa bende isterdim dinlenmek ama ben abimle çalışıyorum ve tedavi gördüğü kimseye söylemedim... Çok üzülüyorlar ve ben kendimi daha kötü hissediyorum... Böylesi daha iyi, belki dinlenemiyorum ama en azından kafam rahat... Sorunlarımı kendi içimde yaşamak daha iyi geliyor bana, birde sizlerle paylaşmak :)

Kuzum içinde yaşamak iyide bir de yapman gereken var, hastayım gribim deyip yatsaydın keşke...

Yelssseeerrrr naptin kuzummmmmm
Canım bugün 27. Gun henüz olmadım ama kasiklarimda basinc var ve ağrıyor sanırım Regl olacagim ama moralimi bozmamaya çalışıyorum. Regl günlerini hesapladım bir iki günlük değişimleri var ama genelde 26, 27, 28, günde bir Yaniiii yarında olmazsam şüphelenebilirim...

Canm test yapsan silk falan da olsa cikar aslnda ay cok heycanlandimm

kızlar bugün test yaptım 2ç. cizgi silik cıktı tekrarlaım yine silik cıktı fakat belli bi 2. cizgi aksamüstüde azcık kahverengimsi akıntı geldi cok az simdi adet olcakmısım gibi kasık agrım var cok siddetli deil fakat adet olcakmısım gibi agrıyor kafam karıstı acaba sevnmelimiyim hamileyim diye pzrtesi kan vercem

Anladm canm insallah her sy yolundadir:)
Canım muayeneye gittik hiç birşey sormadan direkt aşılama veya tüp bebek dediler yaş itibariyle herşey için geç sinyali gibi oradaki herkes yumurtlama sorunu tüp kapalı vs vs vs bana sordular neyin var diye yaşım var dedim sadece gülmekten koptular eşim kontrolü iyi çıkarsa oturup karar vereceğiz haber vereyim dedim tatlımmmmm birde rahim filmi cektirecegimmm unutmadan yazayım dedimmm

Eheh ise espriyle yaklasabilmek de guzel cnm en azndan stres engelin olmaz onunde:) insallah tahliller iyi cikar canim, snrasnda da beklemek istemezseniz dueumnz da maddi acidan musaitse once asilama snra da tup bebek dusunebilrsnz tibbin nimetleri nihayetinde. Ama insallah hiic bnlara bile gerek kalmadn ogreniran hamis oldgnu:)

Canım eşimle oturup karar vereceğiz ne yapacağımıza, şu an testlerle ilgili bir problem çıkmamasını umut ediyoruz bakalım sağol canım ilgin içinn seni ve bebişini öpüyorum...

Reactions: BBD

Hayırlısı olsun canım, inşallah tahlillerinizde bir sorun çıkmaz... En azından bir yol haritası çiziyorsunuz kendinize... Rabbim tez vakitte göndersin yavrunuzu sağlıkla...

Hayırlısı olsun canım, inşallah tahlillerinizde bir sorun çıkmaz... En azından bir yol haritası çiziyorsunuz kendinize... Rabbim tez vakitte göndersin yavrunuzu sağlıkla...
amanda ne durumdasın ? cumartesi gidiyorum bende asılamaya

amanda ne durumdasın ? cumartesi gidiyorum bende asılamaya

Canım öyle kurbanlık koyun gibi bekliyorum... Pek bir belirti yok, dinlememeye çalışıyorum da kendimi... Bu gün aşılamamın 7.günü...
Sen şimdi ne heyecanlısındır, Allah yar ve yardımcın olsun... İnşallah bu aşılamalar bebeğimize kavuşmamıza vesile olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…