2014 Eylül'de hamiş olduğunu öğrenmek istiyenler

Bu arada kaç yumurtan oluştu kaç cm oldu yazmadın mı ben mi kaçırdım?
canım hemde ne heycan :):) ama bugun bi rahatlık coktu bana bilmiyorum inşallah boyle gider. anlatıyım hemen sag tarafta 1 adet 20mm solda 3 adet 19-15-13 olmak üzere toplam 4 yumurta gelişti, bu sabah olctuler. bu gece saat 2 de catlatma ignesini yapıcam, cuma oglen saat 11 de hastanede olcaz saat 14 de de asılamaya alcaklar.
valla cok tırsıyorum ayrı mevzu ama tırsmam agrı sancı cart curt degil sonucu bu kdr heveslenipte negatif almak beni korkutuyor.

Harika bir haber bu ne güzel dört yumurta bunlardan 2 tanesi tam olgunlaşmış... Rahat olmaya devam et... Öyle dereyi görmeden paça sıvama hemen... Aklında negatifler falan olmasın... Kesin tutacak diyede kaptırma kendini... Ortaya karışık birşey yap işte düşünce için
Bu akşam güzelce bir uyu, sabah özel bir randevuya gider gibi hazırlan ve Allah'a dua et ki sana hayırlı ne ise onu versin...
Daha dur bundan sonra bitmek bilmeyen 14gün bekleme süresi var...
Kocaman öptüm seni...

Benim de bu ay hsg çekildi. Hiçbirşey kullanmadım bu ay. Ne çıkarsa bahtıma dedim. Bugün 23. gün. Şafak sayar gibi sayıyorum vallaheyecan yaptım iyice. Bat 4 kasım, belli olur umarım. Adet olursam 3. gün gidecem yine klomen verir heralde. Bu ay tutarsa sloganım kasımda aşk başkadır olacak:))

Hsg çekildim, tüpler açıkŞÜKÜRLER OLSUNNNNNN........

Ohhhh sabah sabah güzel haber almak iyi oluyor... En kısa zamanda hamiş haberlerini de alalım inşallah...

İnşallah bu ay gelmez o kırmızılar... İlaçlar mahvediyor dengemizi... Benim karnımı bir görseniz kızlar davul gibi sanki 5 aylık hamile gibiyim... Ovitrelle bana iyi gelmedi herhalde 4-5 üst üste vurulunca...

karnım feci ağrıyor belim de öyle.. adet erken mi gelecek acaba

Süper slogan bende varım KASIMDA AŞK BAŞKADIR

karnım feci ağrıyor belim de öyle.. adet erken mi gelecek acaba

Canım inşallah gelmez...

Sabah sonuçlarımı gösterdim... Tüpler açık, sperm kalitesi iyi ve hormonların da hiç bir sıkıntı yok dedi... Hoca gördü bence 3ay daha dene sonra gel istersen direkt tüp bebek başlayalım dedi... Bende yaşım dolayısıyla korkuyorum dedim oda 3aydan birşey olmaz ama geçirme dedi. Bende tekrar hsg istenecekse hemen aşılama yapalım istenmeyecekse 3ay denerim dedim oda güldü istenmez merak etme dedi.. Kısacası ben 2-3 ay daha bekleyeceğim sonra neler olduğunu göreceğiz bu arada ovulasyon testine de başladım işi şansa bırakmamak için gün gün takipteyim dua edinnnnnnnnn

Hadi bakalım hayırlı ve kısa bir yolculuk olsun senin için... İlk durakta kucaklaş bebeşinle inşallah...

Konu içeriği sebebiyle ilgili bölüme taşınmıştır.Bilginize...

Filluk bugün aşılama da herkesten bol bol dua istiyoruz inşallah hayirlisiyla olacak...

F filluk kız iyi misin nasıl geçti asilaman?
Filluk bugün aşılama da herkesten bol bol dua istiyoruz inşallah hayirlisiyla olacak...
kızlarrrr :) gunaydııınnn, cumartesi asşılamam yapıldı cok sukur, 34 milyon sperm 2 adetcik yumurtama enjekte edildi bakalım rabbim ne eylerse guzel eylermiş beklemedeyiz artık. en zoru bu olsa gerek karnımın içi oynuyo sanki bi tuhafım sanki hissediyorum bu sefer biri basardı ve o yumurtaya girdi sanıyorum. içimde oyle bir his var inşallah biri olmustur. yoksa o yumurtayıda spermleride dovecem :):)

Hadi inşallah hislerin seni yaniltmaz, hayırlı sonuçlar alırsın inşallah

Hadi inşallah hislerin seni yaniltmaz, hayırlı sonuçlar alırsın inşallah
yaaa cok sessiz kaldı burası nerde herkez :) inşallah bitanem inşallah. bu surec son bulsun artık cunku inan bana kendimden gectim artık kilo aldım daha dogrusu bildiginiz şiştim ilaclardan, cirkin, lanet bir kadın oldum cıktım.

he valla eylul ekim derken simdi kasima gecti milletsonu pozitif olsunda ben ayi gibi olmaya da raziyim
bugun 27. gunum test yaptim negatif uzulemedim bile. yuzsuzlesiyor insan heralde

AAA lütfen dövme işene ben bakıyorum Olacak bu ay inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…