2014 Eylül'de hamiş olduğunu öğrenmek istiyenler

he valla eylul ekim derken simdi kasima gecti milletsonu pozitif olsunda ben ayi gibi olmaya da raziyim
bugun 27. gunum test yaptim negatif uzulemedim bile. yuzsuzlesiyor insan heralde
Canım moral bozmak yok regl günümde ağır bunalıma girip sonra tekrar baştan umutlara yelken açıyoruz , yüzsüzlükse hepimiz yüzsüzüz yapma eziyet haydi baştan NEYDİ KASIMDA AŞK BAŞKADIRRRRRRRRRR

İnşallahlar hisselerin seni yanıltmaz... Beklemek gerçekten zor... Ama sonu hayırlı olur inşallah...

he valla eylul ekim derken simdi kasima gecti milletsonu pozitif olsunda ben ayi gibi olmaya da raziyimbugun 27. gunum test yaptim negatif uzulemedim bile. yuzsuzlesiyor insan heralde

Üzülme zaten hayatım ne olacağı belli olmuyor... Bak benimde bugün aşılamanın 11.günü test falan yapmaya cesaretim yok Cuma gününe kadar beklemeyi düşünüyorum dayanabilirsem tabi...

Bende diyetteyim hala canım hamile kalayım da nasıl olsa bir şekilde vereceğiz gerisi önemli değil...

Amanda inşallah hamilesindir güzel haberlerini alırız bu ay da seviniriz

İnşallah güzel haberlerini alırız canım. Ya benim 10 gündür adet olacakmışım gibi karın ağrım var. Ya bari hamile değilsem ki teste göre öyle görünüyor biran önce adet olayım da rahatlayayım. Çok sıkıcı ve yorucu bir süreç. Ay maddi rahatlığım olsa direk tüp bebek yapardım en azından daha garanti

O karın ağrısı bende de var... Aşılama sonrası sonrası hep var oldu bazen artı bazen azaldı... İnşallah hayra alamettir canım... Bir günü daha geride bırakmak üzereyiz... Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin...

Günaydın Güzellerrrrrrr...
Bugün aşılamamın 12.günü gelen giden birşey yok... Hafif hafif karın ağrım devam ediyor... Cumaya kadar sabır...

Günaydın Güzellerrrrrrr...
Bugün aşılamamın 12.günü gelen giden birşey yok... Hafif hafif karın ağrım devam ediyor... Cumaya kadar sabır...
Günaydın canımmm.. Şunun şurasında cumaya ne kaldıki:))
Benim bat bugün. Gözlerim yollarda kaldı :))

Amandaa gözlerim yollarda kaldı diye yazdım ya sana ayağa kalkmamla bişey boşaldı:))koştum wc ye akıntıymış

Gunaydin kizlar
Insallah bekleyislerinizin sonu guzel olur..
Ben artik ruyalar gore gore bi hal oldum.. Kendimi gectim esimde goruyor bebekle ilgili..
Bi kac gun once komsuda laf olsun diye fal baktiyorlardi bende baktirayim dedim oylesine. Kadin bana hamilemisin dedi hayir dedim oyleyse deniyorsunuz ama tutunamiyo dusuyo fark etmiyosun dedi herkes saskin baktik kaldik.. Fala inanma demisler ama tuhaf oldum esime dedim olabilir belkide sen cok hareketlisin durmuyosun yerinde bundan sonra dikkat et kendine ziplama dedi sizce olabilir mi bide kansizlik ve B12vitamini eksikligi var bende bundanda olabilir diye dusunuyorum

Amandaa gözlerim yollarda kaldı diye yazdım ya sana ayağa kalkmamla bişey boşaldı:))koştum wc ye akıntıymış

Amannnn o gelen hep akıntı olsun... Rabbim bu ay yüzümüzü güldürsün inşallah...

amanda, bugun yaptırsna bi kan tahlili cıkmaz mı?

Bilmiyorum ki çıkar mı çıkmaz mı ama muallakta kalmak istemiyorum... Birde haftasonu öğrenirsem evde kendi derdime yanarım canım, yoksa bir iki gün kendime gelemiyorum işyerinde sorun oluyor...
Bu ay bekleyeceğim Cumaya kadar... Bakarsın sabreden Ayda (gerçek adım bu arada) muradına erer inşallah :)

Bence de fala inanma da bazı insanların sezgileri kuvvetli oluyor... İnşallah tez vakitte hamile haberlerini duyarız...

Amanda amannnnn inşallah güzel haberler alırsın sende benim gibi depresif yaşıyorsun öğrendiğin günleri en iyisi evde geçirmek bende yere göğe sığamıyorum dışarı atıyorum kendimi ama iş yerinde olunca kapana kısılmış gibi gidip geliyorum hastane koridorlarında....
Persaaaa inşallah güzel haberler alacağız senden ben kk da çok yazı okudum bebek için uğraşıp yazmışlar ama şimdi o yazdıklarının üzerinden zaman geçmiş doğurmuş büyütmüşler bile , inanıyorum birgün bizde birbirimize bu konularla ilgili danışacağız Allah'ım Güzel Allah'ım hayırlısıyla bize de nasip edecek....

Dr anlamazmı düşüp düşmediğini bir kontrol ol istersen, vardır bunda da bir Hikmet dikkat etmekte fayda var...

amanda naptın tahlil ne zaman yapılcak? sen progesteron kullanıyomusun?

Progesteron veya başka bir ilaç kullanmıyorum... Doktor gerek görmedi nedense...
Tahlil yaptırmadım, az önce baktım da geçtiğimiz tüm aylarda çatlatma iğnesinin 16.günü adet olmuşum... Bende yeni fark ettim... Yani Cuma günü adet olmazsam eğer Allahın izni ile Cumartesi sabah tahlil yaptırırım...

Evet canım maalesef dağılıyorum... Gerçi yukarıda da yazdım geçtiğimiz aylarda çatlatma iğnesinden 16 gün sonra adet olmuşum yani cuma adet olmazsam cumartesi sabah işe gelirken kan tahlili yaptırıp öğlen iş çıkışı alıp duruma göre kendimi bir yerlere atarım :)

kendini germe, ayy belki daha oncesinde yaptıgın için ama ben senden cok heyecanlıyım suan yanında olsam igneyi batırır kanını zorla alır yaparım o testi

Aynen canım aynennnn... birde çikolataya dayıyorum kendimi yemiyorum da yutuyorum resmen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…