kendini germe, ayy belki daha oncesinde yaptıgın için ama ben senden cok heyecanlıyım suan yanında olsam igneyi batırır kanını zorla alır yaparım o testi
Aynen canım aynennnn...birde çikolataya dayıyorum kendimi yemiyorum da yutuyorum resmen...
yaparım yaaaa ben ben ahhh ben :)Serseri koparttın beni yine...
yaaaaaaaaaaa ben saat hesaplıyorum ne diyon sen hisseder hamile diyorlar, heeee cok hissediyorum bi halkt hissettigim yok banada 15 kasım test yapılcak ama ben sanıyorum ki dayanamayıp pazartesi o testi yaptırıcam cunku 10 gun snr belli oluyor diyorlar. cok gerildim valla yaaaaaaaaaaaDeli yaaaaa
Gel yavrum kanımı sen aldıktan sonra negatif çıkma olasılığı olamaz zaten... Sen kanımı da korkutursun
Şaka bir yana ne idrarda nede kanda negatifi görmeye cesaretim var... O yüzden muallakta kalmak için sabretmeye çalışıyorum.
Hem kızımmmm sen benim içimde kopan fırtınaları tahmin etmiyormuş gibi ne kızıyorsun... Yazıldığı kadar kolay olmuyor beklemekkkkkkk... Bak beni de dellendirdin haaaaaaa
ilaclar o igneler bildigin şişirdi beni kızım psikolojim bozuldu, negatifi gorursem ki inşallah gormicem direk spor salonunda alıcam solugu. baska yolu yok.Yaaa bende çok birşey yemiyorum ama bu ay kilo aldım biraz... İlaçlar mı yaptı... Tembellik edip hareketsiz kalmak mı yaptı anlamadım... Amannnn bir daha ki ay veririm inşallahhhh...
yaaaaaaaaaaa ben saat hesaplıyorum ne diyon sen hisseder hamile diyorlar, heeee cok hissediyorum bi halkt hissettigim yok banada 15 kasım test yapılcak ama ben sanıyorum ki dayanamayıp pazartesi o testi yaptırıcam cunku 10 gun snr belli oluyor diyorlar. cok gerildim valla yaaaaaaaaaaa
Kızlar bugün de adet olmadım ben. Noluyor yahu hsg nin mi etkisi, kist mi nedir bu.. Hiç şaşmazdı benim adet. bugün 29. gün. Ovulasyon testine göre 13. gün gıdakladım. Dün yaptığım test negatifti. Adet olmazsam yarın sabah yine test yaparım.Ne gıcık bişey beklemek ya.Filluk 12 günden önce çıkmaz aşılama. Hem çatlatma iğnesinin etkisi devam ediyor olacak.
Kızlar bugün de adet olmadım ben. Noluyor yahu hsg nin mi etkisi, kist mi nedir bu.. Hiç şaşmazdı benim adet. bugün 29. gün. Ovulasyon testine göre 13. gün gıdakladım. Dün yaptığım test negatifti. Adet olmazsam yarın sabah yine test yaparım.Ne gıcık bişey beklemek ya.Filluk 12 günden önce çıkmaz aşılama. Hem çatlatma iğnesinin etkisi devam ediyor olacak.
Amanda ne güzel bir insansın yaKızzzz gıcık olur mu neyi beklediğini biliyor musun sanki belki bebek yola çıktı geliyor, hadi hayırlısı inşallah...
Sen idrar testine takılma...
Ovulasyon testi ve hsg bu ay bende beklemedeyimmmmmKızlar bugün de adet olmadım ben. Noluyor yahu hsg nin mi etkisi, kist mi nedir bu.. Hiç şaşmazdı benim adet. bugün 29. gün. Ovulasyon testine göre 13. gün gıdakladım. Dün yaptığım test negatifti. Adet olmazsam yarın sabah yine test yaparım.Ne gıcık bişey beklemek ya.Filluk 12 günden önce çıkmaz aşılama. Hem çatlatma iğnesinin etkisi devam ediyor olacak.
Amanda ne güzel bir insansın yaşaka gibi ama ben kendimi hamile hissediyorum aç tavuk kendini buğday ambarında sanarmış
Kırmızılar 2 gün gecikme ile geldi, hayırlısı
Ovulasyon testi ve hsg bu ay bende beklemedeyimmmmm
bugun ıkımızde kırmızıları gorduk,hayırlısı demekten baska bısey gekmıyor elden..Evet Kızlarrrrr...
Bende Şeytanın Bacağını kıramadım ve Kırmızılara yenik düştüm...
Yeni BAT 06 Aralık ama bu ay korunacağım ve tahlillerimi yenileyeceğim ve Allah kısmet ederse 06 Aralık adetimle tüp bebeğe başlayacağım... Hayırlısı böyleymiş...
bugun ıkımızde kırmızıları gorduk,hayırlısı demekten baska bısey gekmıyor elden..
canını sıkma öncelikle, biliyorsun durumumuz aynı ben kuduruyorum kendimi yiyorum ne oldu ne olacak diye sen yine sakin sakin bekledin. ben cıkdırdım her sbh hastane yoluna dalmadan işe gelmek için resmen kendimi engelliyorum. şaştım kaldım ne olcak diye. garanti sansın var keske asılamaya hıc girmeseydin. neyse aralıkta hamişsin bunu bilyioruz ilk tup de de tutacak biliyorum. rabbim vericek ama vermesede cok problem degil bak pamuk gibi bir kızn var rabbim onu size bagıslasın. sıkma canını :)Evet canım maalesef ne yapacak ne de söylenecek bir şey yok... Tamamıyla kader kısmet... Vakti zamanı tez ve hayırlı gelir inşallah... İnan ne yazdığı bilmiyorum... Saçmalıyorsam da es geçin... Koskoca bir boşluktayım sanki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?