2014 Eylül'de hamiş olduğunu öğrenmek istiyenler

Canlarim buradayız gitmeyin bir yere sakın olacak inşallah umudumuz kesmek yok ok öpüyorum hepiniz

merhaba canlar, nasıl gidiyor? benim ekimde de olmadı. BAT: 17 kasım bakalım, geleneksel geleneksel denemeye devam ediyoruz bakalım

Kızlar günaydın biliyorsunuz 6 Kasımda regli oldum... Cumartesi günü hormon ve diğer testlerim için kan verdim... Rahim filmi içinde 15 Kasım Cumartesiye Randevu Aldım... Yani Aralık'daki tüp tedavime hazırlanmaktayım...
Benden havadisler bu kadar,
Sizlere iyi ve bol hamiş haberli haftalar diliyorum...

slm arkadaşlar ben bu ay hiç tedavi görmedim bu ay kendimi rahim filmi için hazırladım ama hala adetim gelmedi 3gün geçti hamile olabilirmiyim

Cook tskkr ederm tatlm hala inanamioz zaten bi kan tahlili fln yaptirayim da hele ondan snra inanirm belki Zatwn henz kmseye soyleyemiyom. Iyi ki varsinizz sizinle keyifli oldu bu surec
Canım hayırlı olsun, Çok sevindim :) Allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin.. Darısı da başıma olsun inşallah..
Bende daha birşey yok maalesef. 3. ayımız bu ay ama olmadı.. Dün adet olurum diye bekliyordum test yaptım negatif çıktı.. Ama hala adet olmadım.. İnsan ümitleniyor bir yandan da test negatif kendini kandırma diyor.. Neyse Allah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin tüm isteyenlere :)

Mrb kızlar nasılsınız .. Eylül dedik ekim dedik olmadı kasım dedik. . Bakalım ne olacak bu ay çok ümitliyim inşaallah rabbim dualarımızı kabul edecek ..bat 1 aralık şimdiden herkese sabır ve bol bol bebiş diliyorum

merhaba canlar, nasıl gidiyor? benim ekimde de olmadı. BAT: 17 kasım bakalım, geleneksel geleneksel denemeye devam ediyoruz bakalım
Selammm bende kasıma geçiş yaptım inşallah bu ay yüzümüz gülecek diyorum ama ben ov testine başladım ve önemli günlerde kocam rahatsızlandı heralde Aralık ayına sarkan benim ki siz olun bu ay yolumu açın...

Canım inşallah güzel haberlerini en kısa zamanda bekliyorum...

Canım bence hiçbir sıkıntın yoksa ov testi dene birde bir çok kişi öyle kalmış bende denedim bu ay ama pek ümitli değilim eşimin rahatsızlığı tam o güne denk gelince olmadı inşallah şans işte...

Hepimiz için hayırlısı olur inşallah...

İnşallah hamilesindir....
inşallah cnm bugün tahlil verdim ultrasonda birşey görünmedi doktor kan tahlilinden sonra belli olur dedi ögleden sonra sonucu alacam dua edin lütfen buna çok ihtiyacım var

inşallah cnm bugün tahlil verdim ultrasonda birşey görünmedi doktor kan tahlilinden sonra belli olur dedi ögleden sonra sonucu alacam dua edin lütfen buna çok ihtiyacım var
Canım dün akşam burada çocuk isteyen herkes için meryem suresini ve kün feye kün duasını okudum... Hepimizin gönlüne göre versin Allah... Dualarım burada evlat özlemi çeken herkese... Yazılanları okudukça umutları umutsuzlukları gördükçe tek kendim için dua etmek artık bencillik gibi geliyor. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun....

amin bitanem duaların için Allah razı olsun senden rabbim kimseyi bu şekilde imtihan etmesin çok ağır bir imtihan

Evet canım önümüzdeki ay alıcam ben de.. 2 gün gecikti adetim.. umutlanıyorum hala yaa yarın da gelmzese tekrar test yapıcam ne çıkıcak..

Allah dualarını kabul etsin canım, çok teşekkür ederiz :)

Canm guzel haberler verirsn insallah bzm de ucncu ayimzda olmstu insallah sana da ugurlu gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…