selam kızlar ben bu ay klomen ve çatlatma iğnesi oldum gün bekliyorum iğnenin 14.günü 29.ağustos
eğer bu ay tutmazsa bende tüp bebek deneyeceğim yaş sorunu bizde de var eşim 41 ben 31
canım yaşın daha gençKizlar bende eylulun 1inde test yapmayi dusunuyodum ama bugune randevu aldim adetim ne zaman gelcek hic haberim yok kurtaj oldum 2ay once 1kere adet oldum simdi daha olmadim bakalim hayirli bana dua edin Rabbim isteyen herkese saglikli hayirli evlatlar nasip etsin
ilk çocuk dimi29, eylul 28 de 30 olcak
Kızlar ya hani şeker ölçüm aletleri var ya onun hamilelik için olanı olsa ne güzel olurr hergün parmağımızı delik deşik ederiz ahahahhah
doğru canım allah nasip etsin hamile kaldıktan sorna daha neler neler olacak yapmam dediğin herşeyi yaptırıyor bu spalarBu da nerden aklına geldi anne olma isteği ne müthiş birşey acı dolu pek çok uygulamaya ve Şikayetlere gönüllü talip oluyoruz.
niye oluyorki agrı? yani normal degil durduk yere agrı hamile degilsin, adet gunun yakın ise ondan olabilir onun dısında bir enfeksiyon falan mı var acaba baktır bence.bu kasık ağrılarımız ne zaman geçecek yaaaaaaaa....normal mi kızlar..sizde de varmı kasık ağrısı çekennn.yürürken bile zorlanıyorumm ben ...
canım moralini bozma allahdan ümit kesilmez hayırlısı olsun olmazsa birdahaki ay devam olursada burada bayram ederiz artıkherkeze gunaydın oncelikle :)
erken gebelik testini cumartesi yapıcam adetten 4 gun once diyor. umidim hiç yok benim karnım agrımaya basladı ama inanılmaz moralim bozuk.
çok iyi beğendimmoral bozmak yok, yeni hayat standardımızı açıklıyorum, bu aşamaların dışındakiler teferruat oldı artık
1-) adet olana kadar olmamak için dua,
2-) adet olursak, zamanında geldiği için şükür
3-) bittiğinde yeni çalışma dönemi için başarılar ve güç toplama gıda takviyesi
4-) yumurtlamadan sonra bekleme dönemi için gene dua
Bnmde adetim 3 unde senn iki gun var yaptrma bnde yaptrmk istiyodum sabah dayanamiyorum bazen sonra sabredyorum cikmaz bnceSelam kızlar..
Adetime 2 gün var test yapsam çıkar mı acaba??
Ayy beklemek çok zor..
oyle İlknurcum cok sagol bakalım artık 1 eylul u beklemekten baska caremiz yok artık.canım moralini bozma allahdan ümit kesilmez hayırlısı olsun olmazsa birdahaki ay devam olursada burada bayram ederiz artık
bende var tatlım eğilip kalkarkende oluyor arada :)bu kasık ağrılarımız ne zaman geçecek yaaaaaaaa....normal mi kızlar..sizde de varmı kasık ağrısı çekennn.yürürken bile zorlanıyorumm ben ...
bende çok merak ettim ama ses yokselda dan ses yok mu ya merak ettim.
bekle canım beklicez çaresi yok aslında benim günüm geçti ama test alıp yapmaya korkuyorumoyle İlknurcum cok sagol bakalım artık 1 eylul u beklemekten baska caremiz yok artık.
sıkma sen tatlı canını. bak ne güzel eşin tedavi görecek . En azından ne olduğunu biliyorsun. Yıllarca tedavi görmeyen insanlar neden hamile kalamadığını bilmeyen insanlar var. Herseyin bir zamanı var. Zamanını bekliyor bebişin. Zamanı gelince ben hazırım çekilin uleeeyynnnnn ben geliyorum diyecek :))) sabret tatlım herşeyin başı SABIRBenimde bugün canım çok skkinhep içimden şimdi bi bebisim olsaydı hicbirsey kafama takmazdim sadece onunla ilgilenirdim diyorum sürekli üzülüyorum çok. .8 ay bitti..işlh eşimin tedavisi biran önce olur da bebisimizde gelir..içimde kocaa bir boşluk var..her adet öncesi bir sürü belirti sandığım şey yaşıyorum ama olmuyor çok isteyince de gebelik olmasa bile bu belirtiler yaşanıyormus. ..pufff
aaa ne zamandı nekadar geçti arkadaşımbekle canım beklicez çaresi yok aslında benim günüm geçti ama test alıp yapmaya korkuyorum
HEEEE diyom ya zaten, dediğimi yap yaptığımı yapma diye... :)kızlar masal doğru söylüyor ama (kendi daha çok takıyor) daha gününüz geçmedi mevlam ne eylerse güzel eyler bunu unutmayın SABIR VE TEVEKKÜL KULUN ELİNDEN BAŞKA BİRŞEY GELMEZ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?