2014 Eylül'de hamiş olduğunu öğrenmek istiyenler

bu kasık ağrılarımız ne zaman geçecek yaaaaaaaa....normal mi kızlar..sizde de varmı kasık ağrısı çekennn.yürürken bile zorlanıyorumm ben ...

selam kızlar ben bu ay klomen ve çatlatma iğnesi oldum gün bekliyorum iğnenin 14.günü 29.ağustos
eğer bu ay tutmazsa bende tüp bebek deneyeceğim yaş sorunu bizde de var eşim 41 ben 31
canım yaşın daha genç
hakkınızda hayırlısı arkadaşlar hoşgeldiniz

bu kasık ağrılarımız ne zaman geçecek yaaaaaaaa....normal mi kızlar..sizde de varmı kasık ağrısı çekennn.yürürken bile zorlanıyorumm ben ...
niye oluyorki agrı? yani normal degil durduk yere agrı hamile degilsin, adet gunun yakın ise ondan olabilir onun dısında bir enfeksiyon falan mı var acaba baktır bence.

Selam kızlar..
Adetime 2 gün var test yapsam çıkar mı acaba??
Ayy beklemek çok zor..

herkeze gunaydın oncelikle :)
erken gebelik testini cumartesi yapıcam adetten 4 gun once diyor. umidim hiç yok benim karnım agrımaya basladı ama inanılmaz moralim bozuk.
canım moralini bozma allahdan ümit kesilmez hayırlısı olsun olmazsa birdahaki ay devam olursada burada bayram ederiz artık

çok iyi beğendim

Benimde bugün canım çok skkin hep içimden şimdi bi bebisim olsaydı hicbirsey kafama takmazdim sadece onunla ilgilenirdim diyorum sürekli üzülüyorum çok. .8 ay bitti..işlh eşimin tedavisi biran önce olur da bebisimizde gelir..içimde kocaa bir boşluk var..her adet öncesi bir sürü belirti sandığım şey yaşıyorum ama olmuyor çok isteyince de gebelik olmasa bile bu belirtiler yaşanıyormus. ..pufff

sıkma sen tatlı canını. bak ne güzel eşin tedavi görecek . En azından ne olduğunu biliyorsun. Yıllarca tedavi görmeyen insanlar neden hamile kalamadığını bilmeyen insanlar var. Herseyin bir zamanı var. Zamanını bekliyor bebişin. Zamanı gelince ben hazırım çekilin uleeeyynnnnn ben geliyorum diyecek :))) sabret tatlım herşeyin başı SABIR

kızlar masal doğru söylüyor ama (kendi daha çok takıyor) daha gününüz geçmedi mevlam ne eylerse güzel eyler bunu unutmayın SABIR VE TEVEKKÜL KULUN ELİNDEN BAŞKA BİRŞEY GELMEZ
HEEEE diyom ya zaten, dediğimi yap yaptığımı yapma diye... :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…